- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
eşiniz saf mı? siz isteseydiniz bakalım 5 binlik telefon alcakmıydı. Tam geri...Kızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.
ona neymiş babasının oğlumuda yok kredi cıkmazmış. bana hrpsi yalan gibş gelıyorEvet başta bende şüphelendim.telefon kayıtlarını dinledim.aklım almıyor uzun zamandır görmediğin birine nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor.bide maddi olarak sıkıntıdayız.adamın durumu iyiymiş.az önce diyorki adam daha önce kredi çekmediği için ona kredi çıkmazmış.öyle dedikçe çıldırıyorum.kredi bize çıkıyor ama durumu bizden daha iyi olan adama çıkmıy
Adam bide işyeri sahibi.eşim ise fabrikada bir işçi.başka bişey varsada çıkacak ortaya peşini bırakmıcam bu işin.ona neymiş babasının oğlumuda yok kredi cıkmazmış. bana hrpsi yalan gibş gelıyor
bana inandirici gelmedi. Eşiniz uyduruyor sanki.Adam bide işyeri sahibi.eşim ise fabrikada bir işçi.başka bişey varsada çıkacak ortaya peşini bırakmıcam bu işin.
Aynen öyle daha geçenlerde telefonu bozuluyor diye git yenisini al demiştim.buda delimiyim ben telefona o kadar para verecem demişti.düşünün kendine almaya bile kıyamamıştı.eşiniz saf mı? siz isteseydiniz bakalım 5 binlik telefon alcakmıydı. Tam geri...
Onu düşünmüş beyefendi.adamın ödemediğini görünce başka bankadan kredi çekip 36 ay taksit yaptırmış .diğerini kapatmak için.Geçmiş olsun borcu ödeyince faizle binmesin üstüne
adam zengin sizin 5 inine kaldı... inanmayınAynen öyle daha geçenlerde telefonu bozuluyor diye git yenisini al demiştim.buda delimiyim ben telefona o kadar para verecem demişti.düşünün kendine almaya bile kıyamamıştı.
Telefon eşimin üzerine alınmış.fatura da öyle. pazartesi savcılığa gidip başvuracağız çalındı diye.tabi işe yarar mı bilmem.Eşinizin doğru söylediğini düşünerek yazıyorum. Kendi eliyle gidip vermiş o yüzden bir şey yapılamaz gibi duruyor ama dolandırıcılık kapsamına girer mi emin değilim. Haberlerde de çıkıyor bazen insanları kandırıp kendi istekleriyle para vermelerini sağlayan insanlar yargılanıyor ceza alıyor vs. Dolandırıcılık neleri kapsıyor onu araştırın eğer olacak gibiyse bir avukatla görüşüp dava açabilirsiniz belki. Yazılı olmayan sözleşmeler de yasal olarak değerlendirilebiliyor ama tabii durumu iyi dediğiniz adam yalancı şahitlerle gelirse o zaman bir şey yapamazsınız. Geçmiş olsun. Bu insanların durumları böyle iyi oluyor zaten. Ek olarak yazayım en yakınınız bile olsa kimseye kefil olmayın. Bir de ondan dolayı sıkıntıya girmeyin.
Zaten olay baştan sona mantıksızlık silsilesi.adam zengin sizin 5 inine kaldı... inanmayın
O arkadaş sakın kendisi olmasınKızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.
Size de geçmiş olsun.allah belalarını versin.ne kadar acımasız iğrenç insanlar.Sizin yine 5000,kocam mayis ayinda 50 lili yaşlarda bi tanıdığına 26000 kaptırdı, bağkur borcum var onu kapaticam demiş ,evimi satiyorum,15 gün içinde vericem demis..
Dediği gün geldiğinde tlf kapaliydi,oturduğu semte gitti eşim, evin yeni sahipleri cıkmış kapıya. Biz ona parasini verdik gitti demisler...
Umarim geri gelir, kocam hâlâ o öyle bi adam degildi ,getirir diyo..
Ben hâlâ ilk günkü gibiyim deliriyorum
bazen insanin boyle basireti baglanabiliyor eger telefonun faturasi esinizdeyse yada esinizin hattinin uzerineyse emniyete sikayet edin bulurlarEvet başta bende şüphelendim.telefon kayıtlarını dinledim.aklım almıyor uzun zamandır görmediğin birine nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor.bide maddi olarak sıkıntıdayız.adamın durumu iyiymiş.az önce diyorki adam daha önce kredi çekmediği için ona kredi çıkmazmış.öyle dedikçe çıldırıyorum.kredi bize çıkıyor ama durumu bizden daha iyi olan adama çıkmıy
Cnm esimle konusayim emniyette bakalim ne dicek bu konuyla alakali msj yazarim vnm nasil bi yol izleyeceginizi cok kotu olmus yhaKızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.
Merakla bekliyorum,zira bizim de 26000 gittiCnm esimle konusayim emniyette bakalim ne dicek bu konuyla alakali msj yazarim vnm nasil bi yol izleyeceginizi cok kotu olmus yha
Tamm cnm yarin detayli okuturum msjlarinizi donus yaparim ins cok gecnis olsun yha hep iyi niyet biliyomsn babana bile guvenmiceksin diyolarda diyolar..Merakla bekliyorum,zira bizim de 26000 gitti
Çok teşekkür ederim.çok sevinirim.çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz onuda sorabilir misiniz.eşim telefonu alıp adama kendi elleriyle vermiş.ama biz savcılığa gidip çalındı desek bi sorun olurmu.eşim bundan da çekiniyor.sonra biz suçlu çıkmayalım diyor.napacağımızı şaşırdık.adam korkacağına biz korkuyoruz.allahım nasıl bir dünyadayız.Cnm esimle konusayim emniyette bakalim ne dicek bu konuyla alakali msj yazarim vnm nasil bi yol izleyeceginizi cok kotu olmus yha[/QUOTE
Az önce adamın eşine ğazartesi ilk işimiz savcılığa gitmek olacak diye yazdım.yanlış mı yaptım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?