Lütfen yardım edin eşim

eşiniz saf mı? siz isteseydiniz bakalım 5 binlik telefon alcakmıydı. Tam geri...

ona neymiş babasının oğlumuda yok kredi cıkmazmış. bana hrpsi yalan gibş gelıyor

eşiniz saf mı? siz isteseydiniz bakalım 5 binlik telefon alcakmıydı. Tam geri...
Aynen öyle daha geçenlerde telefonu bozuluyor diye git yenisini al demiştim.buda delimiyim ben telefona o kadar para verecem demişti.düşünün kendine almaya bile kıyamamıştı.

Eşinizin doğru söylediğini düşünerek yazıyorum. Kendi eliyle gidip vermiş o yüzden bir şey yapılamaz gibi duruyor ama dolandırıcılık kapsamına girer mi emin değilim. Haberlerde de çıkıyor bazen insanları kandırıp kendi istekleriyle para vermelerini sağlayan insanlar yargılanıyor ceza alıyor vs. Dolandırıcılık neleri kapsıyor onu araştırın eğer olacak gibiyse bir avukatla görüşüp dava açabilirsiniz belki. Yazılı olmayan sözleşmeler de yasal olarak değerlendirilebiliyor ama tabii durumu iyi dediğiniz adam yalancı şahitlerle gelirse o zaman bir şey yapamazsınız. Geçmiş olsun. Bu insanların durumları böyle iyi oluyor zaten. Ek olarak yazayım en yakınınız bile olsa kimseye kefil olmayın. Bir de ondan dolayı sıkıntıya girmeyin.

Aynen öyle daha geçenlerde telefonu bozuluyor diye git yenisini al demiştim.buda delimiyim ben telefona o kadar para verecem demişti.düşünün kendine almaya bile kıyamamıştı.
adam zengin sizin 5 inine kaldı... inanmayın

Telefon eşimin üzerine alınmış.fatura da öyle. pazartesi savcılığa gidip başvuracağız çalındı diye.tabi işe yarar mı bilmem.

Az önce adamın eşine ğazartesi ilk işimiz savcılığa gitmek olacak diye yazdım.yanlış mı yaptım bilmiyorum.

Sizin yine 5000,kocam mayis ayinda 50 lili yaşlarda bi tanıdığına 26000 kaptırdı, bağkur borcum var onu kapaticam demiş ,evimi satiyorum,15 gün içinde vericem demis..
Dediği gün geldiğinde tlf kapaliydi,oturduğu semte gitti eşim, evin yeni sahipleri cıkmış kapıya. Biz ona parasini verdik gitti demisler...

Umarim geri gelir, kocam hâlâ o öyle bi adam degildi ,getirir diyo..
Ben hâlâ ilk günkü gibiyim deliriyorum

O arkadaş sakın kendisi olmasın

Size de geçmiş olsun.allah belalarını versin.ne kadar acımasız iğrenç insanlar.

bazen insanin boyle basireti baglanabiliyor eger telefonun faturasi esinizdeyse yada esinizin hattinin uzerineyse emniyete sikayet edin bulurlar

Cnm esimle konusayim emniyette bakalim ne dicek bu konuyla alakali msj yazarim vnm nasil bi yol izleyeceginizi cok kotu olmus yha

Merakla bekliyorum,zira bizim de 26000 gitti
Tamm cnm yarin detayli okuturum msjlarinizi donus yaparim ins cok gecnis olsun yha hep iyi niyet biliyomsn babana bile guvenmiceksin diyolarda diyolar..

Cnm esimle konusayim emniyette bakalim ne dicek bu konuyla alakali msj yazarim vnm nasil bi yol izleyeceginizi cok kotu olmus yha[/QUOTE
Çok teşekkür ederim.çok sevinirim.çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz onuda sorabilir misiniz.eşim telefonu alıp adama kendi elleriyle vermiş.ama biz savcılığa gidip çalındı desek bi sorun olurmu.eşim bundan da çekiniyor.sonra biz suçlu çıkmayalım diyor.napacağımızı şaşırdık.adam korkacağına biz korkuyoruz.allahım nasıl bir dünyadayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…