Canım bunların hepsi stresten emin ol stresten diğer aylardaki gibi regl olamadın lütfen için rahatlatmaya çalış bir dahakine dikkatli olursunuz evli olan insanlar bile korunuyor canım tedbirli hareket edin ne diyim..
Yavrucugum bu kadar korkuyodun niye boyle bir yanlis yaptin. Simdi yok ama eğer tekrarlardan olabilir bu sana bi ders olsun. Allah katindada affi yok..
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(
ben böyle ihtimal olduğunu bile bilmiyordum öğrenince çok çok fazla korktum bir daha asla asla tekrarlamam tövbe ettim Allahım her tövbeyi kabul eder en büyük affedici odur ona sığındım benide affeder umarım
Tovbenin de onuru vardir. Tövbe edip tekrar yapip tekrar hatayi yapmicaksin ve o oğlan çocuğunu Burak bu onun serefsizligi. Oyuzden gençliğini harabe etme otur namisunla kismetini bekle sana guveniyorum birdaha yapma cok uzuldum sana.
Lütfen canim bir daha boyle bir yanlis yapma. Ve sana tavsiyem o arkadaşından ayrilmandin seven insan bekler telli duvagiyla alir yasicaklarini ozamanaa ayirir. Bu en büyük hata ama kendine ailenin şerefini gururunu düşün namusuna leke getirecek bisey yapma. Keskelerinde dönüşü olmaz simdi bi hata etmissin tövbe et ve don o yanlistan allah affetsin kafanada o kadar takma canim sukret bisey cikmadi güzel tarafından bak. Yasin kaç bu arada
biliyorum gerçekten böyle bir şeyi tekrarlamam mümkün bile değil kolay bir durum içerisinde değilim bu beni çok yıpratıyor
Anliyorum ama o kişiden ayril yada evlen canim.. Onunla olduğun surece bu dvm eder
olmaz olsun böyle gençlik gerçekten çok korktum sonda demek istediğini anlayamadım s.o.s başlığıyla derken
çok haklısın keşke diyorum keşke bunları dah önce öğrenme ihtimalim olaydıda yaşamasaydım olan oldu şimdi tek duam böyle birşeyin gerçekleşmememi çünkü olursa ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten hayatım kararır ve ben bu utançla nasıl yaşarım düşünemiyorum peki sence bi ihtimal var mı olması içinCnm insanlar olgun yaşta iken bile girdikleri kaçamak ilişkilerden hamile kalıp ne yapacaklarını bilemezken küçük yaşta girilen ilişkiler ne yazıkkı senin sonun olur.geleceğin kararır.herseyın bir zamanı var.bazı şeyleri özgürce ve bilincli bir şekilde yasayacagın zamanlar olacak ama önceliğin hayatını kazanmak ve kendi ayaklarının üzerinde durmak olmalı.her insan yanlıslıklar hatalar yapabılır emin ol cogu insanında küçük yaslarda yanlışları olmuştur mutlaka.önemli olan bı yanlıslardan buyuk darbeler almadan kurtulabilmek.bunlardan ders almak.aksi halde alnına çevrenin yazdıgı kara bir lekeyle yaşamak zorunda kalırsın.dikkatli ol erkeklere güvenme cok geneli alacagını alınca kacarlar.ortada kalma sonra.kullandırtma kendini sakın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok haklısın keşke diyorum keşke bunları dah önce öğrenme ihtimalim olaydıda yaşamasaydım olan oldu şimdi tek duam böyle birşeyin gerçekleşmememi çünkü olursa ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten hayatım kararır ve ben bu utançla nasıl yaşarım düşünemiyorum peki sence bi ihtimal var mı olması için
Test sonucuna göre hamile değilsin.sakın kendini yiyip bitirme sıkıntıdan.sakinleş önce hayatına eskisi gibi hiç yaşanmamış gibi devam et.psıkolojın yeterınce bozulmus zaten.regli olacagın gün ne zaman? Günün yakınsa bekle sakınce gelir.stresten oda gecikirse daha cok bunalıma girersin.içim rahat etsin dersen yine yaparsın testı ama bence gebelik yok.eminim hatta olmadıgına.adetın bikaç gün geçikirsede strestendir sakın dert etme kendine
idrar testini ilişkiden 17 gün sonra yaptım bu testin ertesi gün yani ilişkiden 18 gün sonrada kanamam oldu ama ben zaten bu aralar çok fazla stresli olduğum için ilk başta yerleşme kanaması olmasından falanda çok korktum ama cok yoğun olmasada hem sıvı hemde pıhtı şeklinde geldi ve şuan azalmasına rağmen hala devam ediyor bu konama başladıktan bir gün sonrada kan testi yaptırdım işte geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay 9 gün falan geçikti birde bu ay çok ağır bir bademcik iltihabı geçirdim normal adet olmam gereken günlerde düzenli olarak iğne vuruldum ilk başta bu yüzden geçiktiğini düşünmüştüm ama hamile kalmam gibi bir ihtimal olduğunu öğrenince çok korktum ve fazla stres yaptım sonrada testler işte
ilişkinin uzerınden 19 gun gecmıs ve kan testı yaptırmıssın sanırım hamıle olsan cıkardı coktan.ayrıca reglıde olmussun zaten.yerleşme kanaması öyle gunlerce surmez canım.pembemsı bır leke oluyormus sadece oda belkı bıkac kez gelıyormus leke tarzında.bu konuyu bende cok bılmıyorum ama senınkı normal regli..istersen idrar testi yap yine sabah ilk idrarınla.aklında şüphe kalmasın.
şuan gerçekten bir desteğe ihtiyacım var sabahları ağlayarak uyanıyorum ve ağzıma lokma yemek koyamıyorum fakat nasıl bir destek alabilirimki ailem öğrenirse ne derim onların haberi olmadan nasıl alırım hiç bir fikrim yok :'(
psikolojik destek alabilirsin. ailene depresyona girdim de. sorunu bilmek zorrunda değiller. psikologların ise yemini var zaten. senin ona anlattıklarını çevreye söyleyemezler. ailenede söylemeyezler. aranızda kalır. o yüzden korkmadan gidebilirsin.
onuda haftaya yapıcam işte çünkü şimdi yapsam yine korkucam erken mi yaptım diye kesin olarak rahatlarım o zaman inşallah sağolsun burda september adlı bi kullanıcı çok yardımcı oldu bu konularda gerekli açıklamayı yaptı o da olmadığımı düşünüyor olsa kanda çoktan belli olurdu dedi hayırlısı bakalım yapınca yine buraya yazıcam lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin küçüğüm ve çok büyük bir hata yaptım pişmanım dersimide aldım şimdi tek umudum dua edip beklemek
Yavrucum boşuna stres yapma yok hamilelik falan.öyle kolay değil bebek olması.benim olmuyor mesela be yaptımsa yok.gerçi mevlam verecekse illaki verir her durumda bile.bence bu sana allahın cezası olmuş yanlışının farkına varman için.korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?