gerçekten dün şu yazıları okuduğumda okadar çok rahatladım ki fakat bu sabh uyandığımda kabus gibi geldi sanki içimde bir şey varmış gibi hissediyorum ve karnım çok sert
Canım sen kaç yaşındasın?
17 yaşındayım :'(
Mubarek gunler bide.. kendine ceki duzen ver..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yasitiz,yazik etme kendine boyle biseyle dikkat et. Herseyin bi siniri var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
17 yaşındasın!!! bazı haltları yerken sorumluluk alıyosan hamile kalırsan yarın birgün o zaman onunda sorumluluğunu almak zorunda olduğunu bil, buraya yazınca gebelik sona ermiyor çocuk oyuncağı değil bu işler
17 yaşındayım :'(
Daha çok küçüksün kardeşimle aynı yaştasın.
Kendine bu kadar stres yapma artık.
Biran önce doktora git bence bekleme daha fazla.
elimde değil abla ya çok çok korkuyorum bian geçiyo içimdeki sıkıntı ertesi sabah yine aynı ne için doktora gidiyim anlayamadım onu eğer test için diyorsan tekrar gitme gibi bir ihtimalim yok zaten daha 2 gün önce gittim :'(
Yahu azıcık için rahat etsin.
Sen böyle stres yaparken erkek arkadaşının umurunda mı acaba?
Bence keyfine bakıyordur.
Teslet yaptırmışşın hepsi negatif çıkmış üstüne birde adet olmuşşun hal inanmamışşın gelmiş bize soruyorsun şimdi ben sana hamilesin desem ona inanırsın ama bu stresle sen
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(
regl oldunuz mu? testi tekrarlarsın bir iki gün sonra için rahatlasın..
kan geldi ama regl gibi değildi ve 3 gün sürdü şuan bunu yazarken bile o kadar çok ağlıyorum ki yazarken nefes alamıyorum rabbim şu mübarek gününde affetsin beni böyle birşeyi kaldıramam düşüncesi bile şuan mahfediyor beni
kızı amma da korkutmuşsunuz yazık ya! eleştirmek de kimseye düşmez. herkesin inancıda, istekleride kendine. zaten kız da ilişkiye girdim demiyor. yaş konusuna katılıyorum. böyle şeyler yaşamak için biraz erken 17 yaş. ama ergenliğinde bu kız. belli yakınlaşmaları olacak tabiki. ona burda bu kadar sert çıkılacağına adam gibi cinsellik hakkında bilgilenmesi gerektiğini söyleyebilirsiniz. kızı cinsellikten korkutmanın ne gereği var. sonra ilerde daha büyük sorunlar yaşıyacak şimdi bu kadar korkutursanız. sonra hepiniz geriye dönüp bakıyorsunuz veeee HOŞGELDİN VAJİNİSMUS... sonra kimse şaşırmasın vay efendim bu hastalık niye beni buldu diye..
konu sahibi arkadaşım üzme kendini sana anlattık. ayrıca baktın daha da ikna olamıyorsan bir test daha yap aklından atamazsan da psikolojik bir destek öneririm. buraya yazarak da daha fazla millete laf verme. çünkü sana faydası olmadığı gibi gereksiz yere de milletin ahlak dersiyle uzadıkça uzuyor konu.
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?