Lütfen yardım edin hamile miyim :(

gerçekten dün şu yazıları okuduğumda okadar çok rahatladım ki fakat bu sabh uyandığımda kabus gibi geldi sanki içimde bir şey varmış gibi hissediyorum ve karnım çok sert

Canım sen kaç yaşındasın?

Yasitiz,yazik etme kendine boyle biseyle dikkat et. Herseyin bi siniri var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 yaşındayım :'(

17 yaşındasın!!! bazı haltları yerken sorumluluk alıyosan hamile kalırsan yarın birgün o zaman onunda sorumluluğunu almak zorunda olduğunu bil, buraya yazınca gebelik sona ermiyor çocuk oyuncağı değil bu işler

Mubarek gunler bide.. kendine ceki duzen ver..

Mubarek gunler bide.. kendine ceki duzen ver..

ah be ablacım ben asla böyle biri değildim bunu kendime yakıştırmak burda şu konuyu konuşmak o kadr çok ağırıma gidiyo o kadar çok utanıyorum ve korkuyorum ki bundan sonra asla böyle hatalara düşmem

Yasitiz,yazik etme kendine boyle biseyle dikkat et. Herseyin bi siniri var

biliyorum bu sefer çok fena hata yaptım rabbim bağışlasın beni bir daha asla o sınıra yaklaşmam bile

biliyorum çok haklısınız fakat inanın böyle bi durumla karşı karşıyakalabileceğim aklıma bile gelmedi o kadar çok korkuyorum ki şimde tek duam böyle birşey olmaması

Daha çok küçüksün kardeşimle aynı yaştasın.
Kendine bu kadar stres yapma artık.
Biran önce doktora git bence bekleme daha fazla.

elimde değil abla ya çok çok korkuyorum bian geçiyo içimdeki sıkıntı ertesi sabah yine aynı ne için doktora gidiyim anlayamadım onu eğer test için diyorsan tekrar gitme gibi bir ihtimalim yok zaten daha 2 gün önce gittim :'(

Yahu azıcık için rahat etsin.
Sen böyle stres yaparken erkek arkadaşının umurunda mı acaba?
Bence keyfine bakıyordur.

Teslet yaptırmışşın hepsi negatif çıkmış üstüne birde adet olmuşşun hal inanmamışşın gelmiş bize soruyorsun şimdi ben sana hamilesin desem ona inanırsın ama bu stresle sen

Teslet yaptırmışşın hepsi negatif çıkmış üstüne birde adet olmuşşun hal inanmamışşın gelmiş bize soruyorsun şimdi ben sana hamilesin desem ona inanırsın ama bu stresle sen

gerçekten o kadar çok korkuyorum ki, kendim bile olabileceğime falan inanıyorum karnım çok sert şuan elledikce ellerim titriyor ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi :'(

kızı amma da korkutmuşsunuz yazık ya! eleştirmek de kimseye düşmez. herkesin inancıda, istekleride kendine. zaten kız da ilişkiye girdim demiyor. yaş konusuna katılıyorum. böyle şeyler yaşamak için biraz erken 17 yaş. ama ergenliğinde bu kız. belli yakınlaşmaları olacak tabiki. ona burda bu kadar sert çıkılacağına adam gibi cinsellik hakkında bilgilenmesi gerektiğini söyleyebilirsiniz. kızı cinsellikten korkutmanın ne gereği var. sonra ilerde daha büyük sorunlar yaşıyacak şimdi bu kadar korkutursanız. sonra hepiniz geriye dönüp bakıyorsunuz veeee HOŞGELDİN VAJİNİSMUS... sonra kimse şaşırmasın vay efendim bu hastalık niye beni buldu diye..

konu sahibi arkadaşım üzme kendini sana anlattık. ayrıca baktın daha da ikna olamıyorsan bir test daha yap aklından atamazsan da psikolojik bir destek öneririm. buraya yazarak da daha fazla millete laf verme. çünkü sana faydası olmadığı gibi gereksiz yere de milletin ahlak dersiyle uzadıkça uzuyor konu.

regl oldunuz mu? testi tekrarlarsın bir iki gün sonra için rahatlasın..

Son düzenleme:
regl oldunuz mu? testi tekrarlarsın bir iki gün sonra için rahatlasın..

kan geldi ama regl gibi değildi ve 3 gün sürdü şuan bunu yazarken bile o kadar çok ağlıyorum ki yazarken nefes alamıyorum rabbim şu mübarek gününde affetsin beni böyle birşeyi kaldıramam düşüncesi bile şuan mahfediyor beni

Canım bunların hepsi stresten emin ol stresten diğer aylardaki gibi regl olamadın lütfen için rahatlatmaya çalış bir dahakine dikkatli olursunuz evli olan insanlar bile korunuyor canım tedbirli hareket edin ne diyim..

şuan gerçekten bir desteğe ihtiyacım var sabahları ağlayarak uyanıyorum ve ağzıma lokma yemek koyamıyorum fakat nasıl bir destek alabilirimki ailem öğrenirse ne derim onların haberi olmadan nasıl alırım hiç bir fikrim yok :'(

Canim kan değerin 0.1 cikmis hamile değilsin ve bta HCG hormonu kana hemen geçmez oyuzden biraz daha bekle. Ve sana tavsiyem korktugunseyleri yapma. Simdi boyle cikmamis olabilir ya ciksaydi oyuzden derhal silklen ve kendine gel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…