Lutfen yardim edin kafayi yicem

İncir kullanın ama hayiti mutlaka deneyin ben 6 ay kullandım şimdi hamileyim rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
Kesinlikle yapacam Allah bağışlasın canim benim amin amin inşallah

İncir kullanın ama hayiti mutlaka deneyin ben 6 ay kullandım şimdi hamileyim rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
Bizde 7 Aydır istiyoruz daha olmadı .
Doktora gideceğim bu ay
Hayıt ne canım..acaba herhangi bir zararı var mı ? Neye iyi geliyor tam olarak? Mesela incir kürü prolaktin değerini aşırı yükseltiyormuş o yüzden her kür her kadına iyi gelmiyormuş .

Yumurta rezervini artırıyor ve diğer hormonları dengeliyor herhan gibi zararı yok adet duzensuzliginiz varsa düzenliyor bir çok şeye faydası var en önemlisi gebe kalmayı kolaylaştırıyor hatta burda bir arkadaş konu açmıştı hayit mucizesi deneyin bence sizde

Tamam canım deneyim bakalım
Değerlerimin nasıl olduğu konusunda hiç bi fikrim yok dediğim gibi daha doktora gitmedim
Adetlerim düzenlidir.
Yumurtlamamı testle takip etmiyorum ama vücudum yumurtladığımın sinyallerini çok net veriyor . Akıntı ateş basması hafif kasık batmaları gibi.. sorun şu ki Adet dönemim biter bitmez 1 gün arayla ilişki yaşıyoruz . Gün aşırı yani yumurtlamaya gelmemesi imkansız ki tuttuğum takvimde tam yumurtlamaya denk geliyor ama tam günümde adet oluyorum ilişki günlerim yumurtlamaya denk gelmesine rağmen olmaması tedirgin ediyor artık.

Canim şimdi aktardan geldim hayit tohumu ve aslan pençesi aldım nasıl kullanacagimi sordum kadar hemen yumurta rezervi için kullanılıyor dedi bir rahatladım demekki tutulan ve yapılan ve sonuç alınan bir kur denemenitavsiye ederim akşam başlıyorum Allah izin verirse incire yarın basliyacam.dr değerlerini olcturup ona göre hareket et derim benimde adetim düzenli yumurtlama günü de belli oluyor buna rağmen degerim düşük çıktı bakalım inşallah önce rabbimesonrada bu incir hayit kurlerin iyi gelecek bu arada sogan kurude 10 devam edyrm

Adet duzenliykende yumurta rezervi düşük ola biliyor takvime göre yumurtluyor ola bilirsiniz ama yumurta tam gelişip catlamiyor olabilir ben hayit kullanmaya başlayınca yumurtamin catladigini gördüm ben faydasını gördüm onun için tavsiye ediyorum

Allahin izni ile faydasını görürsünüz ama ikisini aynı anda demeyin isterseniz

Bence 2 kürü aynı anda deneme.
Hatta inciri deneme.
Prolaktin yükseltiyor.
Senin ki zaten yüksek ya da sınırdaysa sıkıntı olabilir.

Bence 2 kürü aynı anda deneme.
Hatta inciri deneme.
Prolaktin yükseltiyor.
Senin ki zaten yüksek ya da sınırdaysa sıkıntı olabilir.
Hayita başladım doğurganlık arttırıcı etkisi yumurta rezervini guclendiriyormus bakalım artık yok hepsini bir anda yapmycgm

Hayita başladım doğurganlık arttırıcı etkisi yumurta rezervini guclendiriyormus bakalım artık yok hepsini bir anda yapmycgm
Bende bu ay adet olursam önce kadın doğuma gidip hormon değerlerime vs baktırırım sonra aktardan alıp hayıT kürünü yaparım .. umarım gerek kalmaz :/

aynen aktarda sizin dediğinizi dedi

Bende bu ay adet olursam önce kadın doğuma gidip hormon değerlerime vs baktırırım sonra aktardan alıp hayır kürünü yaparım .. umarım gerek kalmaz :/
Git canim ihmal etme ne kadar erken davranilirsa okadar ilerleme şansımız oluyor.adet söktürmeiçinde kardeşim kullanmıştı onunda sorunu oydu kekik kaynatipiçiyordu 1 2 gun sonra adetoluyordu

Kendini suçlu hissetme Allah’ın verdiği bisey ki iki çocuk vermiş Allah sana esin de çok isteseydi beş sene de isterdi zaten rahat ol senin çocuğun var iki tane Bırak o pişman olsun beş sene istemediği için biz kadınlar böyle yapa yapa ne yumurtalık kalıyor ne akıl ne fikir rahat ol bacım kendini üzme cunku sen sağlığını kaybedersen kimsye hiç faydan olmaz ayrıca burda okudum 0.01 ile hamile kalan hatta üç çocuğu olan gördüm

Canım bu ocak ayında bi arkadaşımın testi de 0.011 çıktı doktor hemen yumurta toplamaya çalışalım heran menapoza girebilirsin dedi ve arkadaşım 27 yaşındaydı. Eşiyle de gerildiler hatta boşanmak geçiyordu akıllarından o derece bize geldiklerinde bi durun bizim 4 yıldır olmuyor bi deneyin önce normal yoldan Allah büyük dedik. Ve maşallah o ay ovulation testi yapmış ve o aydan hamile kaldı şimdi doğurmak üzere. Allahtan ümit kesilmez

Amin canim inşallah umudumu asla asla kaybetmiyorum etmiyecemde çok sağol

Hayıtı ne şekilde kaç gün kullanacaksınız? Adetin kaçıncı günü başlamak gerekitr ne zaman bırakmak gerekir?
Canim ben dün akşam başladım zaten tohumşeklinde hayit sıcak suyla çay damlar gibi demle bir tutam atdedi 5 dkkdemlenip bal karıştırıp içmeye başladım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…