- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.956
- 248
- Konu Sahibi Ecrin Yusra
-
1 tatlı kaşığı koyun sıcak suyaCanim ben dün akşam başladım zaten tohumşeklinde hayit sıcak suyla çay damlar gibi demle bir tutam atdedi 5 dkkdemlenip bal karıştırıp içmeye başladım canim
Sağol canim Allah razı olsun.haklısın canim bende arastiriyorum varmış bu durumda inşallah canim inşallah Sizlerinde destekleri beni dahada umutlandırıyor.Kendini suçlu hissetme Allah’ın verdiği bisey ki iki çocuk vermiş Allah sana esin de çok isteseydi beş sene de isterdi zaten rahat ol senin çocuğun var iki tane Bırak o pişman olsun beş sene istemediği için biz kadınlar böyle yapa yapa ne yumurtalık kalıyor ne akıl ne fikir rahat ol bacım kendini üzme cunku sen sağlığını kaybedersen kimsye hiç faydan olmaz ayrıca burda okudum 0.01 ile hamile kalan hatta üç çocuğu olan gördüm
Evet meral hanimcim bir tatlı kaşığı koydum dünde demiştiniz sizin dediğinizi uyguluyorum1 tatlı kaşığı koyun sıcak suya
Allahin izni ile faydasını görürsünüzEvet meral hanimcim bir tatlı kaşığı koydum dünde demiştiniz sizin dediğinizi uyguluyorum
Inşallah canim inşallah kuzumsağol canim adanalimisinAllahin izni ile faydasını görürsünüzinşallah
Evet cnm adanalıyim ama dogudayim eşimin görevinden dolayı siz demi adanalisinizInşallah canim inşallah kuzumsağol canim adanalimisin
Evet canim adanaliyim adanada yaşıyorum çok memnun oldum hemşerimEvet cnm adanalıyim ama dogudayim eşimin görevinden dolayı siz demi adanalisiniz
. Bede çok memnun oldum canm benimEvet canim adanaliyim adanada yaşıyorum çok memnun oldum hemşerim
Ben de aslında kullanıyorum da acaba yanlışmı yapıyorum diye sormuştum ben yaklaşık 10 günü geçkin kulnıyorum sabah akşam tok karnına içiyorum. Hayıt otu, testere dişli aslan pençesi ve civan perçemi bu üçünü birer tutam olacak şekilde karıştırıp demleyerek içiyorm. 2 hafta içip bırakmak istiyorum. Yani adete bir hafta kala bırkamış oalcağım. Şifa allahtan inşallah derman buluruzCanim ben dün akşam başladım zaten tohumşeklinde hayit sıcak suyla çay damlar gibi demle bir tutam atdedi 5 dkkdemlenip bal karıştırıp içmeye başladım canim
Ben bu ay baya yanlış başlamışım o zaman.Merhaba adetinizin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın
Insallah canim rabbim herkesin gönlüne versin emeklerimiz boşa cikartmasin rabbim canim benimBen de aslında kullanıyorum da acaba yanlışmı yapıyorum diye sormuştum ben yaklaşık 10 günü geçkin kulnıyorum sabah akşam tok karnına içiyorum. Hayıt otu, testere dişli aslan pençesi ve civan perçemi bu üçünü birer tutam olacak şekilde karıştırıp demleyerek içiyorm. 2 hafta içip bırakmak istiyorum. Yani adete bir hafta kala bırkamış oalcağım. Şifa allahtan inşallah derman buluruz
cnm adetiniz kaç gün sürüyorsa son gününe getir uzun süreyirsa yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakıyorsunuz 10 yada 12 tüketmiş oluyorsunuz ama siz bayağı bitkiyi bir arada kullaniyormussunuz hepsini aynı anda kullanmayın faydasından çok zararı dokunur Allah korusunBen bu ay baya yanlış başlamışım o zaman.
Adet bitiminde başladım. bugün 12. gün 3 gün daa içip bırakıcam. Yani adete bir hafta kala bırkamış olacağm. Adetliyen içmeyin dedniliyor diye biliyorum
Ama bu karışımın suruplşarı da var aktarda. Zararlı olsa satılmaz bence. Bitki çayları var hazır halde satılan. ben ayrı ayrı alıp kendim karıştırıyotm. Burda yne forumda okumuştum birisine çok iyi gelmiş bu şekilde karışım FSH düşürmüş falan. Ondan etkilenerek almıştım bende. Adetim 6 gün sürüyor. Benim bugün 12. günüm. ben 15 gün kullanmayı hedeflemiştim. Aslında bakılırsa şuan yumurtlama dönenindeyim zaten. Bıraksam mı acabacnm adetiniz kaç gün sürüyorsa son gününe getir uzun süreyirsa yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakıyorsunuz 10 yada 12 tüketmiş oluyorsunuz ama siz bayağı bitkiyi bir arada kullaniyormussunuz hepsini aynı anda kullanmayın faydasından çok zararı dokunur Allah korusun
bırakınAma bu karışımın suruplşarı da var aktarda. Zararlı olsa satılmaz bence. Bitki çayları var hazır halde satılan. ben ayrı ayrı alıp kendim karıştırıyotm. Burda yne forumda okumuştum birisine çok iyi gelmiş bu şekilde karışım FSH düşürmüş falan. Ondan etkilenerek almıştım bende. Adetim 6 gün sürüyor. Benim bugün 12. günüm. ben 15 gün kullanmayı hedeflemiştim. Aslında bakılırsa şuan yumurtlama dönenindeyim zaten. Bıraksam mı acaba
Canim takip et bak buradaki yorumlara ne kadar süre icecegini fazla iciptediğer değerlerini etkileme canimAma bu karışımın suruplşarı da var aktarda. Zararlı olsa satılmaz bence. Bitki çayları var hazır halde satılan. ben ayrı ayrı alıp kendim karıştırıyotm. Burda yne forumda okumuştum birisine çok iyi gelmiş bu şekilde karışım FSH düşürmüş falan. Ondan etkilenerek almıştım bende. Adetim 6 gün sürüyor. Benim bugün 12. günüm. ben 15 gün kullanmayı hedeflemiştim. Aslında bakılırsa şuan yumurtlama dönenindeyim zaten. Bıraksam mı acaba
Sağol canim teşekkür ederim ilgine evet dünden bugün daha iyiyim çok şükür eminim oda suan kendini suçluyordur içinde yaşadığı için herşeyi bana belli etmiyor ama desteği çok güzel oldu yaklaşımı zaten çok şükür eşim çok anlayışlı her konuda bana karşı ben üzüldüm sadece ilk basta kim istemez sevdiği kişinin evladını doğurmak inşallah rabbim nederse o olsun.kurlere başladım canim Allahim izniyle inşallah.çok tskederim5 yil icinde istememis ,simdide ben istemiyorum deseydiniz..kendinizi mecburiyete sokup dahada psikolojinizi yipratmayin..oncelikk siz ne istiyorsunuz?
hepimiz robot degiliz keske dogal yollarla olsaymis ama demekki sikintilar var kendinizi suclayip,caresiz hissetmeyin..tedavi yontemleri ,bitkisel kurler var deneyin derim..
veren Allah 00 lada verir yada tup bebek denenebilir..yeterki ruh ve beden sagliginiz uygun olsunhadi guzel haberlerle gel
evet şimdi içen gördüğüm herkese sordum bakalım. yumurtam çatladı bugün zatenCanim takip et bak buradaki yorumlara ne kadar süre icecegini fazla iciptediğer değerlerini etkileme canim
Nasıl anlıyorsun catladiginievet şimdi içen gördüğüm herkese sordum bakalım. yumurtam çatladı bugün zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?