Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim


Dogru biliyorsunuz cunku zaten ben soyledim bunu :) yani açıkladım arada yorumlarda gözden kacmis olabilir.
Benim ailem araştırır genelde Ablamlarda da boyle oldu. Bu yuzden cocuğa bastan dedim ki bak bizimkiler sizinkileri araştıracak yanlis anlama bu dogal birsey sizde bizi araştırın hem böylece ailen ailem hakkında fikirde edinmiş olur.
Fakat bizimkiler annem istemedigi icin araştırmadı. Haliyle annemde sadece onlar araştırıyor gibi gördü. Ne desem de inanmadı.
Diger söylediklerini ben kendisine sordum saygıda kusur etmem derken kendisi sunu söyledi zaten. Annem babam yaslaninca onların emek verdigi bir şirket ile bu hayata kavuştum onları tutup atamam yaslandiklarinda hasta olurlarsa onları unutamam dedi. Bende kendi aileme boyle yaparım zaten bunda farklı düşünmemiştim hic
 

Sanırım bende böyle olacağım ya cunku anlattığınız es profili hayatımda ki insana uyuyor. Eger annem de ailesi hakkında haklıysa bu sekilde kısıtlamalarım olacak demek ki. Bu konuyu buraya yazdığım cok iyi oldu aslında. Yaşanmış bnim gibi insanların yorumları daha da etkili oluyor. Cok cok sagolun
 

Kesinlikle oyle.yasamadan yasanmisliklara sahit olnca daha kolay oluyor aklni basina toplamak.burda kk.de herseyin ornegi mevcut cunku .evlenmeden once kadinlar kulubuyle tanismadgim icin uzgunum mesela.

bi konu acardim kayinvalide ile yakin otrmak diye,ve eminim asla yakin oturmazdim ahh ah :) gercek hayatta duyacaklarindan onerilerde cok farkli oluyor cunku burda hersey tum acik secik konysuluyor mutlaka bir benzerini yasamislar oluyor.dinliyorsun illaki.

Uzattim yine:)

Sen de sagol canim.Allah hakkinda hayirlisini versin insallah.
 

Ya bu arada sizin konularınızı okudum hani öğrenmek icin farkettim ki dusunce tarzınız yapınız aynı ben gibi :))
Sizde hemen yapılan kötülüğü unutup iyilik yapıyorsunuz merhamet ediyorsunuz. Ve daha bir cok konuda ortak yerler gördüm. Umarım cok cok mutlu olursunuz her zaman. Bebeğiniz size hep sans Ugur getirir.
Merakım su yonde kayınvalidenize yakın oturma fikri kimden cikti acaba?
 

Yok uzatın siz bana cok iyi yardımcı oldunuz farkında değilsiniz :)) kendimi gördüm gercekten olaylara bakis acımız. Bende su an hayatımdaki kısının annesini seviyorum. Çevremde herkes kayınvalide sevilmez yuz verilmez diyor. Ben seviyorum.
Sizin cümlenizi okudum sizde benim gibi düşünmusunuz ta ki yüzlerini görene kadar
 

Nasil cikti inan onu ben de anlamadim .. :))

Buralarda oturduklari icin her firsatta aa su eve bir bakalim.aman buna bir girelim bakalim.aman guzelmis kacirmayalim dediler bir baktim bu evdeyim :)

Nasil oldu ben de anlamadim.ve simdi sen sorunca farkettim evet ya kentte tek luks guzel ev bu muydu neden baska semtlere bakmadik diye.

kucuk bir oyuna geldim canim anlayacagin..

zaten butun taslarin yeri belliymis ve ben sadece istenileni yapmisim diyorum simdi kendi kendime..

cunku evlenirken k.v ye karsi felan fesat dusunemiyorsun ki.dusunmuyorsun.gerek gormuyorsun bi kere..
herkes gbi birydi oda bnm icin.neden sevilmesin di ki?

Ama isler oyle olmuyor.sen kendinden gordukce kotu dusunmeyip arkani dondukce ,hesaplar baska donuyor.bunu farkedince de soguyorsun uzaklasiyorsun tabi.
 

Çok çok teşekkür ederim size bana o kadar yardımcı oldunuz ki Allah razı olsun sizden ya
 
Esiminki aile isi oldgu icin gidecegimiz tatillerin suresine bile karar vermek istoyorlar bak birde bu kismi var isin..

subat tatiline bi kayak merkezinden otel rezervasyonu yaptiracaktik.ben ogretmen oldugum icin.

ahh ben varya benn... aklima gelmiyorya unutuyorum bazen herseyi soylememem gerektgni.nryapacaksinda diyorsun sunlarin yaninda.somestrda .tatile gidecegiz diyiverdim...

aman efendim islerin en yogun oldugu donemms.vay efendim daha tatil biteli ne kadarolmus..siralandilar..sonuc?

Yakin bir yere gidip bir iki gece kalip gelecegiz
 

Okudukça hepten korktum. Cunku cok benzer seyler olacak gibi hissediyorum. Siz buyuk bir sehirde mısınız bilmiyorum. Birde ben evlenirsem cok buyuk olmayan bir sehire gideceğim. Yani istediğim kadar uzağı seceyim ailesi illa ki yakın olacak bana.
Siz de benim gibi iyi niyetlisiniz sevmişsiniz eşinizin annesini buna rağmen bunları yasamış olmanız korkuttu iste beni. Benim de basıma gelebilir ve ben sizin kadar güçlü yaklaşacak biri de degilim. Kucukken cok sorun yasadım ailemde ve huzurumun kaçmasından nefret ederim ben dayanamam o ortama
 

O zaman bir dusuneceksen bes kez dusun canim.

evlilik cidden sakaya gelmez.
keske deme.ben sevdigim adami sectim kendim gbi ogretmen cok sakin bir hayat surebilecgim isteyenlerim oldu ama asla pisman degilim.cunku sevdigimden istedgimde emindim ve basa cikabilrdim.

Bunlari dusun.sonra arkani donup baktginda acaba deger miydi bunca cabama ailemi karsima alisima dogup buydgum sehrden cikisima dersen-deyip demeyecegni yasamadan asla goremezsin-dersen bile yanimdakine deger diyor musun?

Bu onemli iste.mesele hic sorun yasamamak degil.yasadiklarina vazgectiklerine degen birimi elini birakmayacak biri mi.

aileme saygiliyim demesi seni korkutmasin ama bir iki dene bu adami.ailesinin sozunden cikamamak ayri,Saygi duymak ayri seyler.

hangisi sevglindeki.
 
Bu arada k.v konusunda hic de guclu oldugum soylenemez..:)) onu yanlis gormussun zira ben kendisine hayir demeyi,kendi isteklerimi dile getrmeyi onun degil kendi diledgim gbi yasamayi bile yeni ogrendm.

oda burdaki tecrubeli arkadaslar sayesindee..gun gun..

inan aileme hala bahsetmem kadinin yapip ertiklerinden.cunku bunu ben sectim.
 

Çok haklısınız. Ben yaşadıklarımdan oturu deminde yorumlarda bahsettim bir sene oncesinde cok değişik biriydim. Yaşadığım travmalardan oturu surejli terk edilen, surekli cok ağır kavga eden hircin biriydim. Bir sene boyunca kendimi değiştirmek icin hatalarımı travmaları atlatmak icin yardım aldım kendimi geliştirdim.
Su an seviyor muyum? Evet seviyorum. Ama ister istemez hayat bu diye kimseye körü körüne bağlanmama huyu gelişti bende. Hani askından oluyor musun desen hayır derim.
Mantık sevgi birlikteliği kurdum kendime bu insanla. Ama tecrübem olmadıgı icin cok tokezlemekten korktum buraya danışmak istedim. Cokta iyi etmisim.
Saygısını bizzat gözümle su an görmedim hic. Ama şunları biliyorum konuşurken bir sakıncası çekincesi yok. Tanınmış ve muhafazakar bir aile olmasına rağmen babasının sevmediği "sosyal medyada fotograf paylaşma" olayını bizzat benim icin yaptı. Babası baskalarını görüp cok saçma dıyıp kızıyormuş bunu bile bile bizimkini koydu. Hatta ben engellemeye çalıştım daha resmiyet yok bekleyelim diye.
Bunun dışında bulunduğum sehre her hafta geliyor Ailesi'de her hangi bir kotu soz söylememiş bu konuda. Tanıyın biz arkanizdayiz demiş.
Ben süslü biriyim. Ailesi oyle degil. Mutaasip kişiler. Bunu da hoş görüyor. Beni değiştirmeye çalışmıyor. Birlikte planlar yapıyoruz aileme sormadan soz veremem demiyor.
Allah korkusu olan biri bunu gördüm. Vicdan sahibi. Ailesi bir yere gittiğinde neslihanda gelseydi seninle diyor hatta.
Su an gördüklerim bunlar sadece bilmiyorum cicim aylarımı. Ki cicim aylarını biz astık cunku zamanında cok kavga da ettik kendisiyle.
 
O zaman bu konuda da ayniyiz :)) siz kaç yasinizdasiniz ne kadar birliktelikten sonra evlendiniz ben birebir kendimi gördüm sizde komple :))
 

Iyi yonleri agir basiyor gorunuse gore.
sen yine aynen bu sekil mantikla hareket etme isini elden birakma.

senin icin bir olmazi gordugunde kendi hayatina bir iyilik yapman kolay olur boylece.
 
O zaman bu konuda da ayniyiz :)) siz kaç yasinizdasiniz ne kadar birliktelikten sonra evlendiniz ben birebir kendimi gördüm sizde komple :))

Nickindeki eger dogum tarihinse yasitiz :)) cokk uzun bir birliktelikten sonra evlendik biz.cocukluk askimdi.:)) ilk ve son sevgilim :)
 
Nickindeki eger dogum tarihinse yasitiz :)) cokk uzun bir birliktelikten sonra evlendik biz.cocukluk askimdi.:)) ilk ve son sevgilim :)

Evettt dogum tarihimm cok sevindim insallah bir omur musmutlu olursunuz ya Rabbim kötülüklerden korusun sizi. Cok mutlu oldum cok cok teşekkür ederim sana paylaşımların icin yardımcı oldugun icin dua edeceğim sana bebeğine ve evliliğine
 

Oyyy..:)) cok sagol canimm



ne hos ya, hic tanimadginiz ve hayatniz boyunca belki hic karslasmayacagniz birileri tum iyi niyetyle sze dua ediyor :))

Seviyorum bu kadinlar kulubunu bn ya .

bn de sana dua edecegim canim.insallah hayirlisi olur hakkinda ve musmutlu bir evlilik yaparsin
 

Cook teşekkürler ya bende seviyorum burayı iyi ki hepiniz varsınız
 
Benim de eşim babasının işini yapıyor ve bir de abisi var gerçekten de diğer arkadaşın dediği gibi çok sorun oluyor. Evdi arabaydı ne alınırsa ortak karar veriliyor.Benim gibi özgürlüğüne düşkün birisi için çok zor oldu. Ben çok kör kütük âşık olarak evlendim gözüm birşey gormedi.Gerci yine olsa yine eşimle evlenirim.Ama sorunlar oluyor o ayrı bir kere çocuklarına iş imkan bıraktıkları için her istedikleri olsun istiyorlar. fakat böyle aile işi olmayan ailelerde de bu olabiliyor evlenmeden bilemezsin. Bir de bazen şöyle düşünüyorum belki ailesinin hicbirseyi olmayacaktı ama kiraydı krediydi ugrasacaktık ya da aldığımız kimseye sorun olmayacak tı ama paramız olmadıgı için zaten alamayacaktık.Ben evlendiğimizden beri eşime bir aile olduğumuzu birlikte karar vermemiz gerektiğini asıladım cok şükür oldu da sınırları çizdim ama tabi baştan bazı sorunlar oluyor yeterki sen dik dur esin de yanında olsun atlatılmayacak birşey yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…