geçmiş dönemde çok değer verdiğim birisi vardı hayatımdan bazı sebepler den dolayı çıkarmak zorunda kaldım 1 senedir görüşmüyoruz son zamanlarda aynı ortamda karşıma çıkıyor muhatap olmuyoruz ama bana yaşattıkları aklıma geliyor kendimi kurtaramıyorum. . belki takıntı yaptım ama şöyle bir ayrıntı var gördüğümde birseylerin bitmiş olduğunu anlıyorum ama sonrasında üzgün ruh hali oluyor ne yapmam gerek
Yarım kalmış olmasının verdiği bir duygu olabilir bence. Zamanında onunla ilgili çok isteyip hayal ettiğiniz şeyler yarım kaldıysa onun kalıntılarıdır. Tam olarak sindiremediğiniz bişeyler var sanırım, Tam olarak sindirdiğinizde ya da güzel bi aşkla geçer
Yarım kalmış olmasının verdiği bir duygu olabilir bence. Zamanında onunla ilgili çok isteyip hayal ettiğiniz şeyler yarım kaldıysa onun kalıntılarıdır. Tam olarak sindiremediğiniz bişeyler var sanırım, Tam olarak sindirdiğinizde ya da güzel bi aşkla geçer
Israrcıyım galiba belkide böyle hayırlidir.. artık onun için gram üzülmek istemiyorum huzur bırakmıyor bende onsuz iyiyim ama bazen olsa keşke hayatımda diyorum