Lütfen yardım edin napmamız gerekiyor ?

sigorta yapılmıştr ama borç silinmedi şuan

hayr vefatndan önce değil 2 hafta oldu vefat edeli akrabalrı o işlemleri yaptılar yani tapu falan. bankalar araştırılrken de bu borç çıktı
Ölüm kağıdı ile borcun silinmesi lazım, yani sigorta kesin varsa.

Yani akıl yürüterek cevap veriyorum.

Birisi için çektiyse o insan vefat eden insana ay ay taksitleri ödüyordur.

Belki banka hesabına yatırıyordur.

Hesap işlemlerine bakarak düzenli yatan bir para varsa gönderici borç sahibidir.

Ölen kisin kridi borcu siliniyor die biliyorumm sigorta sart ztn yeni sistemde bu da bu gibi durumları karsılıo

İşte bizde onu merak ediyoruz emekli aylığından çekiliyor borç Kişi eline veriyodu demek ki ..
Ama çıkıpta ailesine benm için çekti demiyor bu kişi kimse.
Eğer ki bu adam öldü ben gıkımı çıkarmayım ödesinler gibi bi durum varsa Allah kat kat çıkarsn ondan ne diyim bilmiyorum

Ölen kisin kridi borcu siliniyor die biliyorumm sigorta sart ztn yeni sistemde bu da bu gibi durumları karsılıo

Evet sigorta varmış şimdi konuştum .
Ama arkdaşım bankanın müdüryele konuştum "kesin olarak bişey söylenemez " demiş bu ne demek oluyosa

65 yaş üstüne sigorta zorunlu, ama daha genç olanlarda isteğe bağlı. Uzun sürmez, bankalar insanı kazıklamaya bayılıyorlar. Üzerine gidin sigorta varsa muhakkak halledilir.
Başınız sağolsun bu arada. Her şey hallolur sıkmayın canınızı.

Benim anneannem vefat etmeden once kredi cekmisti. Veefat ettikten sonra hem borclari silindi hemde bi miktar para verdiler.

Evet sigorta varmış şimdi konuştum .
Ama arkdaşım bankanın müdüryele konuştum "kesin olarak bişey söylenemez " demiş bu ne demek oluyosa
Sigorta varsa kesinlikle silinir o borc. Ayrica dedigim gibi bide ustune para verdiler ne parasi bilmiyorun ama

9
Canim ben soyle biliyorum bankalar sigorta yapio devlet borclu vefat ederse onun borcunu bankaya oduyor kimin icin cektiginin bi onemi yok sanki adam bana cekmedi ne biliyim dese birsey denemez ona bir bankayla gorusun bence

Sigorta varmış canım çok şükür. Evet peşini bırakmıycaz bankalar ne koparrsak diye mi böyle uzun sürer dedmiş anlamdım . Çok sağoln Allah razı olsn ...
Benim anneannem vefat etmeden once kredi cekmisti. Veefat ettikten sonra hem borclari silindi hemde bi miktar para verdiler.
Anladım teşekkr ederim yorumunz için...
Sigorta varsa kesinlikle silinir o borc. Ayrica dedigim gibi bide ustune para verdiler ne parasi bilmiyorun ama

Üzerine para verilmesi sanırım ödenen taksitlerdir. Zaten bu konu çözülene kadar taksitler ödenicek sonrasında geri ödeme yapılır diye düşünüyorum inşallahta öyle olur

Bankayla irtibattalar araştırılıyo canım sağol. Yani adamın kim olduğunu bilmediğimz için kimseye bişey diyemeyiz ki zaten . Sadece bankayla ilgili araştırma şuan. İnşallah hayırlı bi şekilde çözülür bi de buna sıkılmasınlar

Bencede canim seni diger topikte goruyordum hep zor zamanlar gecirdiniz suan daha zor zamanlar allah yardimciniz olsun canim

Bencede canim seni diger topikte goruyordum hep zor zamanlar gecirdiniz suan daha zor zamanlar allah yardimciniz olsun canim

Sağol canım öyle oldu ne bileyim hala yaşadıkalrımıza inanamıyorum. Her şerde bi hayır vardır diyorum Allah kimin sıkntısı varsa bizimle beraber yardım etsin

Sağol canım öyle oldu ne bileyim hala yaşadıkalrımıza inanamıyorum. Her şerde bi hayır vardır diyorum Allah kimin sıkntısı varsa bizimle beraber yardım etsin
Cok zor canim cok haklisin ya senin o vefat mesajini okurken şoka girmistim ne hayaller vardi ne hayaller ama unutma allahin takdiri bu zamanla acilar azalacak ama asla gecmeyecek allah size yardim etsin

Cok zor canim cok haklisin ya senin o vefat mesajini okurken şoka girmistim ne hayaller vardi ne hayaller ama unutma allahin takdiri bu zamanla acilar azalacak ama asla gecmeyecek allah size yardim etsin

Sağol canım çok sağol tabi azalcak zamanla Allah sabrını da veriyo şimdi biaz daha iyi sevdiceğim ama dediğin gibi bu acı hiç unutulmıycak .Sağol duaların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…