Lütfen yardım edin

Dalga mı geçiyorsunuz? Daha toprağı bile kurumamış 18 yaşında bir gencin acısı varken eğlenmek hangi kitaba sığıyor? Dini anlamda söylemiyorum ateist bile olsa insan saygı duyar acıya.
Konu sahibi siz de onu s..ir edin ve içeri almayın. İnsan bu günlerde belli olur.
Genc yasta bircok yakinimi gercek anlamda yakinlarimi kaybetmis biriyim.
Biz evde onun hatiralariyla yasimizi tutarken kimi yakinlarimiz da ben onun oldugu hatiralarla kalamam deyip tatillere gitmisti, kendini deniz kiyilarina, plajlara vurmustu.

O da oyle efkar dagitiyor olamaz mi ya da konu sahibesi kadar hayatinda yer tutan biri degildir.

Öncelikle basınız sağolsun. Allah sabır versin. Eşinizle genel olarak tartışmalı misiniz bilmiyorum ama sizinle konuşurken zaten sarhosmus sorsan belki hatırlamaz. Normalde de insan içinde sizinle böyle konuşuyorsa o zaman sorun vardır. Sizde sıkıntılı bir donemdesiniz. Ben de yakın zamanda teyzemi kaybettim, annem gibiydi esimde tanır çok hakkı vardır üstümuzde ama hiç umursamadi cenazesine bile gitmedi. Çok kırıldım ama karşımdaki odun olunca benim de yapacak biseyim yok. Kendi kendime yaşadım üzüntümü. Eğer esinize karşı sabriniz tukendiyse ve ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsaniz bu adama kendinizi harcatmayin derim ben.

Naçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Ben sevgilim üzgünken gülme ifadesi bile göndermiyorum hey gidi. Kuzeni vefat edecek de aleme gideceğim, üstelik o bana gitme demişken. İnsanların acıyı yaşama şekliyle ne ilgisi varsa artık, sen de acı çek demiyor kimse çekene saygı duy diyor.

Konu sahibi sizin evlilik bitmiş.

Genel anlamda böyle bir insan değildi,toplumun içerisinde gerçekten saygılıydı

Ben sevgilim üzgünken gülme ifadesi bile göndermiyorum hey gidi. Kuzeni vefat edecek de aleme gideceğim, üstelik o bana gitme demişken. İnsanların acıyı yaşama şekliyle ne ilgisi varsa artık, sen de acı çek demiyor kimse çekene saygı duy diyor.

Konu sahibi sizin evlilik bitmiş.
Kesinlikle katılıyorum hiç mi saygısı sağ duyusu yok eş kişisinin.

Öncelikle başınız sağolsun hassasiyetinizi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor birini kaybetmek.Kendimi sizin yerinize koydum ve dedim ki elinden geleni ardına koymasın çok anlayışsız kötü biri gibi geldi kocanız.Sevgilimi çok seviyorum ve cenaze dönemimde bana bunları yapsaydı kesin ve net hoşçakal derdim

Akıl,akıldan üstündür kızlar benim göremediklerini belki siz görürsünüz diye size yazmak istedim.Şimdi bana “evden git “derse,evden çıkıyım mı?Sonuçta burası benim de evim ,bu sefer mahkemede ‘evi terk etti,gitti ‘diyebilir.Napıyım,haklarım nelerdir,nasıl bir yol izleyim Onun için yazdım

Eşi Arasa mesaj atsa orda eğlenirken karısınında gönlünü yapsa ölür müydü ? Bence çok haklısın .. ya istediğin hbr vermesi , taş taşımıyor mesaj atarken .. neden erkeklere bu kadar zor geliyor anlamıyorum .. bu Arada başın sağolsun :(

Sonucta cenaze gunu gitmemis. Bu kadar kotu aninda yaninda olmadigini dusunuyorsa konu sahibesi kendi deseymis gelme eve, seni bosayacagim diye.
Ben bana hbr vermediği için,sinirlendim.İçkinin tesiriyle herkesin içinde artistlik yaparak ‘seni boşarım ‘demek,onun için tehdit olurdu

Sonucta cenaze gunu gitmemis. Bu kadar kotu aninda yaninda olmadigini dusunuyorsa konu sahibesi kendi deseymis gelme eve, seni bosayacagim diye.
Kadın gitme evde benimle kal demiş, yani esinin kendisine ihtiyacı var pekalada gitmeyebilirdi ille cenazenin ilk günü olacak diye bir şey yok.
Kaldı ki ortada cenazede olmayabilir herhangi bir sebepten kendini yalnız kötü hisseden eşine ihtiyaç duyabilir insan, es sıfatına yakışan ise yanında olmaktır,arkadaşlarla sürtmek değil.

Basınız sagolsun ve yakınlarına Allah sabır versin. Yakın zamanda bızde esımın 2 kuzenını trafık kazasında kaybettık. Ben vefat edenlerı hayatımda bır kac kez gormusumdur evet genc yasta 2 kardes olumu cok acı, esımın uzuntusunu paylastım. Ama bu yas halı bızde bır ay surmedı. Sanırım sızın halanızla ılıskınız cok yakın ve sureklı gorusuyorsunuz ve onun uzuntusu sızın yas halınızı taze tutuyor bunu da anlayabılıyorum. Ama dıger taraftan esınızı de anlıyorum. O sızın gıbı bır ay bu yas halıne devam etmeyebılır yanı bu konu da esınızı yargılayamam. Sız de bu yas halı ıle bıraz fazla tepkı gostermıssınız sanırım. Ne gerek var bu kadar ısrarcı olmaya. Acınızı ıcten olarak ancak kendı aılenızle payşasabılırsınız onlar sızı anlar cunku sızın canınızın bır parcası.

Kadın gitme evde benimle kal demiş, yani esinin kendisine ihtiyacı var pekalada gitmeyebilirdi ille cenazenin ilk günü olacak diye bir şey yok.
Kaldı ki ortada cenazede olmayabilir herhangi bir sebepten kendini yalnız kötü hisseden eşine ihtiyaç duyabilir insan, es sıfatına yakışan ise yanında olmaktır,arkadaşlarla sürtmek değil.
Benim cenazem daha yeniyken,ben herkesin içinde yalnız kalmasın diye;Onun akrabasının Hem kınasına,hem de düğününe gittim

sassygirll sassygirll ,

başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin:(

ben biraz farklı açıdan ele alacağım konuyu, daha doğrusu kendi hayat görüşüme göre değerlendireceğim, bana baş sağlığı dilenip dilenmemesini o kadar mesele etmem ama acım tazeyken evimde alem yapmalarını da istemem, gidin dışarıda ne yapıyorsanız yapın derim, benim yakınıma eşim benim kadar üzülmeyebilir lakin acıma saygı göstermesini, en azından ben kendimi toparlayan kadar beni idare etmesini beklerim, benim takıldığım 2 nokta var, ikisinde de eşiniz suçlu, sizin halinizi görmesine rağmen evinizde içkili bir misafir ağırlama yapmaya niyetlenmesi, bunun teklif edilmesine bile müsade etmemeliydi, diğeri de gittiği yerde onca insan arasında size dünya kadar laf etmesi.

Bu bana göre size değer vermediği anlamına gelir, hayat arkadaşımız diye seçtiğimiz insanlar bizlere zor anlarımızda destek olup anlayışlı olmalıdır, benle yas tutmak zorunda değil belki ama acıma saygı göstermek zorunda.

Genel anlamda böyle bir insan değildi,toplumun içerisinde gerçekten saygılıydı
O zaman ayık kafada bı konusun, sarhoşken ağzından çıkanı kulağın duymuyor bak bana neler söyledin hemde yasim varken. Bı de yakın dostlarımızın yanında. Bizi düşürür böyle şeyler. Üzerine gelmiş olabilirim ama bana bu tarz konuşman çok yanlıştı vs vs

Benimle kal dememis ki gitmesine bozuldum diye yazmis, kendisi gitmek istememis bassagligina bile gelmediler diye.
Ki zaten adam evden giderken aralari iyi degilmis yani gidecegini biliyorken kus ya da kirgin oldugu birine ben burdayim diye neyin haberini versin.

Back
X