- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi sassygirll
+1000 Aynen öyle ilk dediğinize çok katılıyorum .Kalabalıkta artislik yapanin tenhada özürü kabul olmaz.
Muhtemelen de özür dilese,barışacaksınız.
Oyle anladim ve hissettim. Dogru mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000 Aynen öyle ilk dediğinize çok katılıyorum .Kalabalıkta artislik yapanin tenhada özürü kabul olmaz.
Muhtemelen de özür dilese,barışacaksınız.
Oyle anladim ve hissettim. Dogru mu ?
Konu sahibinin mesajlarının birinde yazıyor gitme demiş kocasına.Benimle kal dememis ki gitmesine bozuldum diye yazmis, kendisi gitmek istememis bassagligina bile gelmediler diye.
Ki zaten adam evden giderken aralari iyi degilmis yani gidecegini biliyorken kus ya da kirgin oldugu birine ben burdayim diye neyin haberini versin.
Artı 1sassygirll ,
başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin
ben biraz farklı açıdan ele alacağım konuyu, daha doğrusu kendi hayat görüşüme göre değerlendireceğim, bana baş sağlığı dilenip dilenmemesini o kadar mesele etmem ama acım tazeyken evimde alem yapmalarını da istemem, gidin dışarıda ne yapıyorsanız yapın derim, benim yakınıma eşim benim kadar üzülmeyebilir lakin acıma saygı göstermesini, en azından ben kendimi toparlayan kadar beni idare etmesini beklerim, benim takıldığım 2 nokta var, ikisinde de eşiniz suçlu, sizin halinizi görmesine rağmen evinizde içkili bir misafir ağırlama yapmaya niyetlenmesi, bunun teklif edilmesine bile müsade etmemeliydi, diğeri de gittiği yerde onca insan arasında size dünya kadar laf etmesi.
Bu bana göre size değer vermediği anlamına gelir, hayat arkadaşımız diye seçtiğimiz insanlar bizlere zor anlarımızda destek olup anlayışlı olmalıdır, benle yas tutmak zorunda değil belki ama acıma saygı göstermek zorunda.
Düğün sahipleri bana baş sağlığında bile bulunmadı,ben yine kalkıp,gittimArtı 1
Eşimin yeğeninin vefatından 3 ay sonra uzaktan akrabalarının düğünü vardı, gelip düğünden bir kac hafta önce kibarca taziyelerini tekrar edip düğün için müsade istediler.
Burada kimse ciddi ciddi müsade edecek ya da etmeyecek degil olay ince düşünmek, saygı kaldı ki karı koca arasında
sassygirll ,
ben biraz farklı açıdan ele alacağım konuyu, daha doğrusu kendi hayat görüşüme göre değerlendireceğim, bana baş sağlığı dilenip dilenmemesini o kadar mesele etmem ama acım tazeyken evimde alem yapmalarını da istemem, gidin dışarıda ne yapıyorsanız yapın derim, benim yakınıma eşim benim kadar üzülmeyebilir lakin acıma saygı göstermesini, en azından ben kendimi toparlayan kadar beni idare etmesini beklerim, benim takıldığım 2 nokta var, ikisinde de eşiniz suçlu, sizin halinizi görmesine rağmen evinizde içkili bir misafir ağırlama yapmaya niyetlenmesi, bunun teklif edilmesine bile müsade etmemeliydi, diğeri de gittiği yerde onca insan arasında size dünya kadar laf etmesi.
Bu bana göre size değer vermediği anlamına gelir, hayat arkadaşımız diye seçtiğimiz insanlar bizlere zor anlarımızda destek olup anlayışlı olmalıdır, benle yas tutmak zorunda değil belki ama acıma saygı göstermek zorunda.
Artı 1
Eşimin yeğeninin vefatından 3 ay sonra uzaktan akrabalarının düğünü vardı, gelip düğünden bir kac hafta önce kibarca taziyelerini tekrar edip düğün için müsade istediler.
Burada kimse ciddi ciddi müsade edecek ya da etmeyecek degil olay ince düşünmek, saygı kaldı ki karı koca arasında
Ne güzel yazdınız,yüreğinize sağlık çok teşekkür ederimAynen öyle, eşler arası saygı çok önemli, benim ya da eşimin bir yakını vefat etse ailelerin ve arkadaş çevremizin tutumunu o kadar önemsemem, herkes eşit derecede üzülmek zorunda değil çünkü ama eşimin tavrı benim için önemli, benle yas tutmasın, benim kadar üzülmesin önemli değil ama beni acı çekerken gördüğü halde evimde kakarakikiri yapmak için arkadaşlarını toplarsa ya da bana anlayış göstermeyip ağzına geleni sayarsa benim için biter, gözümdeki saygısı sıfıra düşer.
Bizler evlenirken boşuna mı söz veriyoruz iyi günde kötü günde diye, benim kötü günüm işte, gencecik bir evladı toprağa vermişiz, ölüm kötü gün değilse nedir?
Kesinlikle demek istediğim tam da bu, ve bence bana acıma saygı duymuyorsa aynı çatı altında yaşadığım insan , o çatı değiştir.Aynen öyle, eşler arası saygı çok önemli, benim ya da eşimin bir yakını vefat etse ailelerin ve arkadaş çevremizin tutumunu o kadar önemsemem, herkes eşit derecede üzülmek zorunda değil çünkü ama eşimin tavrı benim için önemli, benle yas tutmasın, benim kadar üzülmesin önemli değil ama beni acı çekerken gördüğü halde evimde kakarakikiri yapmak için arkadaşlarını toplarsa ya da bana anlayış göstermeyip ağzına geleni sayarsa benim için biter, gözümdeki saygısı sıfıra düşer.
Bizler evlenirken boşuna mı söz veriyoruz iyi günde kötü günde diye, benim kötü günüm işte, gencecik bir evladı toprağa vermişiz, ölüm kötü gün değilse nedir?
Iki gun destek olur 3 gun olur.tv izlemez falan ama 40 i çıkana kadar yaş tutmak zorunda degilNaçizane fikrim,şimdi ben aciliyken yastayken eşimin alem yapma isteği karı kocalik bagina ters değil mi?
Ne güzel yazdınız,yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim
Kesinlikle demek istediğim tam da bu, ve bence bana acıma saygı duymuyorsa aynı çatı altında yaşadığım insan , o çatı değiştir.
sassygirll ,
Arkadaşlar bakın ben bu insanı sürekli bunaltan,sıkan bir insan değilim.Zaten gitmek istediği her yere gidiyor.Evlilik esaret değildir,ben onu kafeste de tutmuyorum.Kuzenimi içkiliyken kaybettim ,belki de onun evhamı var.Bakın hepimiz bayanız,düşman olmayalım,destek olalım.Yok bu kadar bunaltırsan,kaçar,gider,boşar bunlar benim açıma destek olmuyor.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Lütfen biraz empati kuralımYa bunları sarhoşken mı dedi?? Birde esınız cok asagıdaki biriymiş sızın acını, varken utanmadan alem yapıyor.