Lütfen bana yardım edin

Burada anlattığınız kadarıyla ben tek bir problem görüyorum açıkçası; eşiniz üşengeç, şikayetçi ve genel şartlarından memnun değil. O yüzden de kendisinde bir isteksizlik var, bu çabasız halleri de ufak bir şey olduğunda aranızda sorun yaratıyor. Genel olarak hayat şartlarınıza ve ev içindeki iş dağılımına odaklanın. Günümüzde zaten çiftler arasındaki en büyük problem hayat şartlarının getirdiği yorgunluk ve isteksizlik. Bu nedenle çiftlerden biri daha fazla efor sarfetmek zorunda kalıyor. Bu memnuniyetsizliklerin sebebi ne ve ne gibi iyileştirmeler yapabilirsiniz? Bunları düşünün çift olarak.

Herkes de peynire takılmış ne var eşi peynir istiyor çıksın alsın altında arabası var çok mu zor.Mesele peynir değil belli ki evde sürekli her şeye söylenip totosunu kaldırmayan bir adam herkesi yorar.

Böyle bir sebepten boşanılır mı yahu.
Ay ben gider peynirimi alırdım. Siz başka bir şeylerden bunalmışsınız duruma sarmışsınız. Biraz salın gitsin, adamı da kendi haline bırakın. Herkesin kendine göre bir hayatı var, sevmek, evlenmek demek kişinin kendinden, tarzından vazgeçmesi demek değildir.

Herkes de peynire takılmış ne var eşi peynir istiyor çıksın alsın altında arabası var çok mu zor.Mesele peynir değil belli ki evde sürekli her şeye söylenip totosunu kaldırmayan bir adam herkesi yorar.
Teşekkür ederim ya gerçekten beni anlayan biri çıktı.
Peynir değil başka bir şey olsa da söyleniyor, hep söyleniyor.
Yoksa peynirin canı cehenneme

Canım benim hangi koca konuşmuyor ki erkeklerin her konuda fikirleri var maşallah..

Asıl size anlatmazsa kendini üzecek içine atıp:) Konuşup rahatlıyor içinde biriktirmiyor, inanın bu çok iyi bir şey. Ben de böyleyim çünkü. Ama eşim tam tersiydi, biriktirirdi ve bu çok tehlikeli. Patlayınca çok zararlı oluyor hem kendisine hem çevresine. Şimdi biriktirmiyor (en azından öyle söylüyor) , iletişimimiz çok daha iyi. Bakın ne güzel size anlatıyor güveniyor, sırf bu yüzden eşiyle konuşamadığı için aldatan erkekler var biliyor musunuz. Çoğu erkek dertleşmek istiyormuş hayat kadınlarıyla kaç röportajda okudum bunu çok şaşırmıştım ve araştırdım.

İnanın böylesi çok daha iyi. Sadece dinleyin ve dinlediğinizi gösterin. Hmmm , evet, haklısın hayatım deyin; sizden akıl istemedikçe akıl da vermeyin, isterse fikrinizi belirtin. İşte bu kadar :)

Çok haklısınız. Bazen bana sıra gelmiyor onun anlatmasından, ama olsun :) Onu bıcır bıcır anlatırken görmek çok hoşuma gidiyor. Akıl vermeye de çalışıyorum ara sıra, kendini üzme yıpratma sen mi kurtaracaksın koca şirketi diye, ama nafile :)

Evlilikte iletişim cidden çok önemli. Sürekli "Neyin var" diye sormak zorunda kalmak istemezdim açıkçası.

Çok haklısınız. Bazen bana sıra gelmiyor onun anlatmasından, ama olsun :) Onu bıcır bıcır anlatırken görmek çok hoşuma gidiyor. Akıl vermeye de çalışıyorum ara sıra, kendini üzme yıpratma sen mi kurtaracaksın koca şirketi diye, ama nafile :)

Evlilikte iletişim cidden çok önemli. Sürekli "Neyin var" diye sormak zorunda kalmak istemezdim açıkçası.

Ben de eşime nadiren anlatırım, zaten çok çok üzülmediysem ya da akıl danışmak istemiyorsam felsefem işi eve getirmemek. Zaten çok yoğun geçen günün sonunda kafamı boşaltmak istiyorum evde. Ama anlatmak istediğimde de dinler eşim.

Süper süper inanın anlatması size güvendiğini gösterir. Hatta ben eşimle aram bozukken, bana söylemişte seninle ilgili en çok sevdiğim şeylerden biri seninle dertleşebilmem, iş hayatında beni anlaman diye:) Bakın ne kadar önemliymiş :)

Ben de eşime nadiren anlatırım, zaten çok çok üzülmediysem ya da akıl danışmak istemiyorsam felsefem işi eve getirmemek. Zaten çok yoğun geçen günün sonunda kafamı boşaltmak istiyorum evde. Ama anlatmak istediğimde de dinler eşim.

Süper süper inanın anlatması size güvendiğini gösterir. Hatta ben eşimle aram bozukken, bana söylemişte seninle ilgili en çok sevdiğim şeylerden biri seninle dertleşebilmem, iş hayatında beni anlaman diye:) Bakın ne kadar önemliymiş :)

Biz daha çok yeni evliyiz, 4 ay olacak. Benim için faydalı oldu bu bilgiler :)

Biz daha çok yeni evliyiz, 4 ay olacak. Benim için faydalı oldu bu bilgiler :)

Mutluluklar dilerim :) 6 senelik evliyim, yaşadığım sorunlardan sonra evlilik ve kadın erkek ilişkileri alanında kitaplar okuyorum sürekli, size de tavsiye ederim aslında çok faydalı oluyorlar. İnanın erkeklerin yapısı çok farklı bizden, kitaplar sayesinde kafamda oturmayan sorun gibi gelen bir çok şeyin aslında hiç sorun olmadığını anladım.

Teşekkür ederim ya gerçekten beni anlayan biri çıktı.
Peynir değil başka bir şey olsa da söyleniyor, hep söyleniyor.
Yoksa peynirin canı cehenneme

Siz de sürekli söylenin üşenin mesela kahvaltı mı istiyor oram ağrıyor buram ağrıyor deyin anlayana kadar artık ne kadar sürerse

Back
X