- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sabahtır zaten peynir olmadığı için dışardan poğaça yemişim. Artık alınması gerekiyordu.adamın huyunu biliyorsunuz, söylenmesinden nefret ediyorsunuz ama fırsatı siz yaratıyorsunuz.
peynirsiz kahvaltı edemiyorum nedir ya. çok saçma.
3 sabahtır zaten peynir olmadığı için dışardan poğaça yemişim. Artık alınması gerekiyordu.
İşten gelirken al dedim ama unutmuş.
Nasıl fırsat yaratmak bu ?
Daha önceki yorumumda da yazmıştım görmediniz sanırım. Sanayiden geçilmesi gerekiyor. Yürümelik bir mesafe değil ve arabam yok.kendiniz çıkıp alamıyor musunuz peynir?
evde başka bişey yok mu da poğaça yiyorsunuz?
protein başka şekilde alın yahu amma inatsınız. eşinize karşı böyleyseniz ohooooo.Daha önceki yorumumda da yazmıştım görmediniz sanırım. Sanayiden geçilmesi gerekiyor. Yürümelik bir mesafe değil ve arabam yok.
Peynirsiz kahvaltı yapamıyorum. Kahvaltıda protein almam gerekiyor. Yumurtaya alerjim var.
Tamamprotein başka şekilde alın yahu amma inatsınız. eşinize karşı böyleyseniz ohooooo.
haftalık alışverişi ona göre yapın o zaman, kocaya bağımlı olmayın.
Küsmek bir iletişim yöntemi değildir.1 hafta küs kaldığım oldu. 2-3 hafta düzeliyor sonra yine aynı
Belki de "git , konuş , al , yap " dediğiniz için böyledir.Merhaba
Daha geçen hafta konu açıp boşanmanın daha iyi olup olmayacağını sormuşken bir kaç gündür sesiz geçen evimden dün yine çatlama sesleri geldi.
Eşimin bir huyu vardır şikayet eder ama asla çaba göstermez.
Mesela 3 haftadır dişi ağrıyor her gün of dişim der ama asla doktora gitmez.
3 aydır sürekli zam isteyeceğim bu maaşa bu işi yapıyorum çok sıkıldım vırıvırırı diye söyleniyor ama daha patronu ile oturup bu konu hakkında konuşmuş değil.
Dün ise evde peynir bittiğini gördüm ve peynirsiz kahvaltı yapamıyorum. Hadi kalk peynir almaya gidelim dedim (araba ile 7 dk) yok poposunu bi yere koyamayacakmış yok evden çıkacağını bilse spora gidermiş bir surat bir tavır. O kadar yorgunum ki cevap veremedim sessizce kendi kendime ağladım.
Gitti yattı. Sonra gittim yanına regl olacağım zaten öfke halim tavan yapmış bıktım senin söylenmelerinden neden her şey bu kadar zor geliyor neden söyleniyorsun dedim ben öyle bir şey yapmıyorum dedi (asla hatasını aynı gün kabul etmez ertesi gün dank eder) böyle olmayacak ya kendini toparla ya da toparla dedim tamam dedi gittim içeri dizimi izledim.
Çok seviyorum, çok iyi her konuda yardımcı ama şu öfke konrtolsüzlüğü ve her şeye söylenmesi beni bıktırdı.
Ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum en azından çocuksuz daha kolay olacak.
Herkes mi böyle yoksa gerçekten bizim evliliğimiz mi sorunlu?
Severek ayrılan var mı nasıl atlatabilirim ?,
Ne olur bir yol yordam gösterin. Ruh sağlığım kötüye gidiyor.
Evde süt ve yulaf ezmesi bulundurun güzel bir kahvaltı alternatifi, en azından poğaçadan daha sağlıklı.3 sabahtır zaten peynir olmadığı için dışardan poğaça yemişim. Artık alınması gerekiyordu.
İşten gelirken al dedim ama unutmuş.
Nasıl fırsat yaratmak bu ?
KOnu petnir olduğu için sormadım. Yani peynir alalım dediniz diye söyleniyorsa demeyin. Çok yiyesiniz varsa da madem yakın kendiniz alınHayır yapamıyorum. Ayrıca konu peynir değil. O bir günlük örnek.
Benden başka peyniri soranlarda var demek ki :))LÜTFEN peynir üzerinde durmayalım. Benim verdiğim sıradan bir örnekti.
Bir önceki konumda da bahsettim. 2 günde 1 tartışıyoruz eşimle. Sürekli suratı asık olması, çabuk öfkelenmesi, ses tonunu ayarlayamaması, başkasının yanında azarlar gibi bakması, sinirliyken saçma sapan konuşması. Bunlar var.
Ben tabi ki mükemmel değilim ama genel anlamda sakin kalan susan taraf ben oluyorum. Eşim bazen farkına varıyor değişeceğim deyip söz verip daha kötü oluyor.
Peynir sadece bir örnek. Basit bir örnek.
Ani bağırmalar, fazla tepki vermeleri var. Farkında. Önce düzeleceğim diyor, sonra elimden gelen bu diyor sonra da kabul etmiyor.
Peynir için ağlamıyorum tabi ki, yorgunluğuma ağlıyorum. Gönül yorgunluğunu bilir misiniz ?
Alabileceğim bir mesafe değil sanayi içinden geçmek gerekiyor.
Benim eşim de sürekli işinin yoğunluğundan şikayet eder durur; gözünde büyütür. Dünyada bi tek kendisi çalışıyormuş gibi. Evet yoğun çalışıyor ancak zamane şartları böyle, yapacak bişey yok kocaman insanlarız.
Sizi anlayabiliyorum o yüzden.
Araba kullanabiliyorsanız işlerinizi kendiniz halletmeye çalışın.
Kendi kendine söylensin dursun.
Belki de size nazlanıyordur eşiniz. İnsan en yakınındakine nazlanır genelde. Sadece dinleyip haklısın hayatım deseniz mesela uzatır mı konuyu? Belki sadece dertleşmek istiyor. Benim eşim de böyle, gelir gelmez günün olaylarını anlatır, şikayetlenir, ben dinlerim, yorum isterse yorum yaparım sonra kapatır olayı sakinleşir.
Bana çok nazlanır. Benim nazımı da çeker ama hakkını yiyemem. Gözünde büyütüp kendini yıprattığı için üzülüyorum ben deYoksa sabaha kadar dinlerim, yorumlarım hiç sıkıntı değil. Zaten genelde anlatmak için iş çıkışını beklemiyor; telefon edip anlatıyor
![]()