nasıl bi yardım canım? Dava açmaya karar vermişsin işte artık yardımlık bi durum yok bence.. Aç çekişmeli davanı bitsin gitsin.Akşam olup eşim olacak kişi eve gelmeden yok mu yardım edecek kimse???
Şöyle ki evden gitmesini istiyorum ama kabul etmeyeceğini biliyorum. Bağırırsa kavga çıkarır üzerime yürürse polis çağırayım diyorum o zaman uzaklaştırma verirler. Evden de gitmiş olur. Anlaşmaya yanaşırsa Ziynet davası sonra açılabiliyormuş sanırım. Boşandıktan sonra. Böyle yapan oldu mu onu sorayım dedim. Çekişmeli de her gece içtiğini ispatlayamam. Borsa da oynuyordu son zamanlarda. Hatta 20 bin zarar ettiğini söylemişti. Tüm bunları basıl kanıtlarım bilmiyorum. Aynı iş yerindeyiz çekişmeli nasıl olacak hiç bilemiyorum.nasıl bi yardım canım? Dava açmaya karar vermişsin işte artık yardımlık bi durum yok bence.. Aç çekişmeli davanı bitsin gitsin.
Tabi almak istiyorum. O takılar için sırf birkaç gün takayım dedim diye dövdü beni! İnanabiliyor musunuz, daha ikinci günümüzdü! Yediremiyorum yaşadıklarımı şimdi. Yanına kalmasın istiyorum...İsteklerinizi söylersiniz kabul ederse ne ala, etmezse (konularınızdan bildiğim kadarıyla etmez) çekişmeli açarsınız. Ben bu adamın gözünün dışarıda olduğunu düşünüyorum zaten. Boşanmak yıpratıcı ama mutlaka çocuğunuzun haklarını ve takılarınızı alın.
Bir avukat bul once. Ictigini şahitlerle ispatlarsin. Taki davasi icin dugun CD'sini delil olarak sunuyorsun.Şöyle ki evden gitmesini istiyorum ama kabul etmeyeceğini biliyorum. Bağırırsa kavga çıkarır üzerime yürürse polis çağırayım diyorum o zaman uzaklaştırma verirler. Evden de gitmiş olur. Anlaşmaya yanaşırsa Ziynet davası sonra açılabiliyormuş sanırım. Boşandıktan sonra. Böyle yapan oldu mu onu sorayım dedim. Çekişmeli de her gece içtiğini ispatlayamam. Borsa da oynuyordu son zamanlarda. Hatta 20 bin zarar ettiğini söylemişti. Tüm bunları basıl kanıtlarım bilmiyorum. Aynı iş yerindeyiz çekişmeli nasıl olacak hiç bilemiyorum.
Rezil herif. Zararın neresinden dönsen kardır, önünde onsuz geçecek uzun bir ömür olur inşallah. Bunu söylemek kötü ama boşanmak istediğini söylediğinde şiddet uygularsa acile gidip darp raporu al. Hastane polisi zaten gelip ifade alır, uzaklaşma kararı çıkartırsın. Hatta kocana söylemeden bir avukat bulup konuşsan daha iyi olur.Tabi almak istiyorum. O takılar için sırf birkaç gün takayım dedim diye dövdü beni! İnanabiliyor musunuz, daha ikinci günümüzdü! Yediremiyorum yaşadıklarımı şimdi. Yanına kalmasın istiyorum...
Daha önce ismini vermeden bir rapor almıştım ama eve döndüğüm için geçerli olmuyormuş. O zaman da ailesine ben vurmadım falan demişti hatta. Sormayın. Yaşadıklarımdan sonra sindiremiyorum geçmişteki yaptıklarını bile...Rezil herif. Zararın neresinden dönsen kardır, önünde onsuz geçecek uzun bir ömür olur inşallah. Bunu söylemek kötü ama boşanmak istediğini söylediğinde şiddet uygularsa acile gidip darp raporu al. Hastane polisi zaten gelip ifade alır, uzaklaşma kararı çıkartırsın. Hatta kocana söylemeden bir avukat bulup konuşsan daha iyi olur.
Kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Benden yüz bulamadı akşam bir iki şaka yapar gibi oldu ben de onu yok sayıyorum. Sonra hemen geri adım atıp o da surat yapıyor. Sırtı dönük yattı ben de öyle. Avukatla görüşeceğim yarın sabah. Görüşene kadar elinize bahsetmeyin dedi avukat. Sabah işe giderken de kızını öptü beni yok sayıp gitti. Sonra arayıp akşama balık alayım mı diyor. Gel de sinir olma...Son durum nedır, esınızle konusabıldınızmıPapatyakb ınsaşşah bır sorun cıkmamıstır kabul etmıstır
Haklısınız öyle çok taviz verdim ki istedikçe istedi ortada ben kalmadım. Zaman zaman aklım karışsa da bu yolda ilerle diye kötü olan her şey gözümün önünden geçiyor.3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi
bu durumun huzurla bir alakasi yok
huzur iki tarafli özveriyle olur kendinizden fazlasiyla ödün vermişsiniz
bu ödünlerden geliyor iste o ablana gidemezsin cesareti falan
Ben de gerekirse tedbir kararı çıkartacağım. Avukat ne diyecek bakalım yarın. Ne kötü şeylerle uğraşıyoruz. Ne vardı ki bu evliliği yürütemeyecek. Ne istedim ki ondan... Çok üzgünüm. Ya çok ağlamak geliyor ya da çok gülmek. Sinirlerim harap olmuş.yorumlarinizida okudum yerinizde olsam konuşmadan e evden ayrildiktan sonra telefonla konusur anlasmiyorsa cekismeli olarak yuruturdum sureci
adam siddete meyilli kizinizda var duzeni bozulmasin diye riske atmayin duzen her zaman kurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?