Lütfen yardım edin...

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.279
83
40
Son zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...

nasıl bi yardım canım? Dava açmaya karar vermişsin işte artık yardımlık bi durum yok bence.. Aç çekişmeli davanı bitsin gitsin.
Şöyle ki evden gitmesini istiyorum ama kabul etmeyeceğini biliyorum. Bağırırsa kavga çıkarır üzerime yürürse polis çağırayım diyorum o zaman uzaklaştırma verirler. Evden de gitmiş olur. Anlaşmaya yanaşırsa Ziynet davası sonra açılabiliyormuş sanırım. Boşandıktan sonra. Böyle yapan oldu mu onu sorayım dedim. Çekişmeli de her gece içtiğini ispatlayamam. Borsa da oynuyordu son zamanlarda. Hatta 20 bin zarar ettiğini söylemişti. Tüm bunları basıl kanıtlarım bilmiyorum. Aynı iş yerindeyiz çekişmeli nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Tabi almak istiyorum. O takılar için sırf birkaç gün takayım dedim diye dövdü beni! İnanabiliyor musunuz, daha ikinci günümüzdü! Yediremiyorum yaşadıklarımı şimdi. Yanına kalmasın istiyorum...

Kendi alnınızın teriyle kazandığınız para için harçlık mı istiyordunuz gerçekten? Böyle konuları görünce cidden çok kızıyorum ve üzülüyorum. Anlaşmalı falan boşanmayın sakın, ayrıca kartınız hala ondaysa hemen alın. Beş kuruş vermeyin kendisine. Eğer kartınızı vermezse kayıp başvurusu yapın, yenisini getirtin. Ayrıca bir yuvayı kurtarmak sadece kadının görevi değildir, bu kadar fedakarlık yapmamanız gerekiyordu. Bundan sonra hiçkimseye haddinden fazla değer vermeyin, önce kendinizi düşünün.

Diğer açtığınız konularla ilgili bi bilgim yok ama sırf ablanıza gittiğiniz için sorun çıkardıysa zaten sebep arıyor demektir.. kendisi görüşmeyebilir ama sizin görüşmenize karışma hakkına sahip değil bence.. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun birde insallah kızınız cok etkilenmeden bi sonuca ulaşırsınız insallah olan çocuklara oluyor ne yazikki

Bir avukat bul once. Ictigini şahitlerle ispatlarsin. Taki davasi icin dugun CD'sini delil olarak sunuyorsun.
Maas kartini almasi ekonomik siddet.
Ablana gondrrmemesi, kusluk psikolojik siddet.

Rezil herif. Zararın neresinden dönsen kardır, önünde onsuz geçecek uzun bir ömür olur inşallah. Bunu söylemek kötü ama boşanmak istediğini söylediğinde şiddet uygularsa acile gidip darp raporu al. Hastane polisi zaten gelip ifade alır, uzaklaşma kararı çıkartırsın. Hatta kocana söylemeden bir avukat bulup konuşsan daha iyi olur.

Daha önce ismini vermeden bir rapor almıştım ama eve döndüğüm için geçerli olmuyormuş. O zaman da ailesine ben vurmadım falan demişti hatta. Sormayın. Yaşadıklarımdan sonra sindiremiyorum geçmişteki yaptıklarını bile...

Akşam konuşun boşanmak istiyorum diye kavga çıkartırsa polis çağırın savcılığa gidin uzaklaştırma verir barodan avukat istersiniz ,dava açarsınız

Son durum nedır, esınızle konusabıldınızmı Papatyakb ınsaşşah bır sorun cıkmamıstır kabul etmıstır

3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi

bu durumun huzurla bir alakasi yok
huzur iki tarafli özveriyle olur kendinizden fazlasiyla ödün vermişsiniz
bu ödünlerden geliyor iste o ablana gidemezsin cesareti falan

yorumlarinizida okudum yerinizde olsam konuşmadan e evden ayrildiktan sonra telefonla konusur anlasmiyorsa cekismeli olarak yuruturdum sureci
adam siddete meyilli kizinizda var duzeni bozulmasin diye riske atmayin duzen her zaman kurulur

Son durum nedır, esınızle konusabıldınızmı Papatyakb ınsaşşah bır sorun cıkmamıstır kabul etmıstır
Kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Benden yüz bulamadı akşam bir iki şaka yapar gibi oldu ben de onu yok sayıyorum. Sonra hemen geri adım atıp o da surat yapıyor. Sırtı dönük yattı ben de öyle. Avukatla görüşeceğim yarın sabah. Görüşene kadar elinize bahsetmeyin dedi avukat. Sabah işe giderken de kızını öptü beni yok sayıp gitti. Sonra arayıp akşama balık alayım mı diyor. Gel de sinir olma...

Haklısınız öyle çok taviz verdim ki istedikçe istedi ortada ben kalmadım. Zaman zaman aklım karışsa da bu yolda ilerle diye kötü olan her şey gözümün önünden geçiyor.

yorumlarinizida okudum yerinizde olsam konuşmadan e evden ayrildiktan sonra telefonla konusur anlasmiyorsa cekismeli olarak yuruturdum sureci
adam siddete meyilli kizinizda var duzeni bozulmasin diye riske atmayin duzen her zaman kurulur
Ben de gerekirse tedbir kararı çıkartacağım. Avukat ne diyecek bakalım yarın. Ne kötü şeylerle uğraşıyoruz. Ne vardı ki bu evliliği yürütemeyecek. Ne istedim ki ondan... Çok üzgünüm. Ya çok ağlamak geliyor ya da çok gülmek. Sinirlerim harap olmuş.

Aileniz ile iletişime geçin biran evvel durumu anlatın ve bir avukatla görüşün zira şu durumda avukat yardımı almadan pek sağlıklı adımlar atamazsınız; eşiniz anlattığınız gibi biriyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…