Evet görüştüm ailemin haberi var. Zaten bana destek oluyorlar. Kararım konusunda senin hayatın dediler çünkü ileride suçlanmak istemiyorlar bir şey olsa pişman olsam. Böyle bir kararı insanın kendisinin alması gerekiyor. Avukatla da telefonda görüştüm yarın ofisine gideceğim.Aileniz ile iletişime geçin biran evvel durumu anlatın ve bir avukatla görüşün zira şu durumda avukat yardımı almadan pek sağlıklı adımlar atamazsınız; eşiniz anlattığınız gibi biriyse.
Adam ikinci gün altınları takıcam dediğinizde dövmüş sizi daha be olacak?Birde üzerine çocuk yapmışsınız yetmemiş maaş kartını vermişsiniz bu olaylar üzerine huzurumuz kaçmasın diye bişey yapmadıysanız o adam size daha çok şey yaşatırBen de gerekirse tedbir kararı çıkartacağım. Avukat ne diyecek bakalım yarın. Ne kötü şeylerle uğraşıyoruz. Ne vardı ki bu evliliği yürütemeyecek. Ne istedim ki ondan... Çok üzgünüm. Ya çok ağlamak geliyor ya da çok gülmek. Sinirlerim harap olmuş.
Akşam balık alayım mı dedi adamı ben uzaklaştırmayı düşünüyorum. İçim acıdı resmen. Halbu ki öylesine haklı gerekçelerim varken bile şu vicdanımın çeyreği eşimde de olsaydı keşke!....Akşam eve gelince sorun çıkarırsa polis i çağırın polis onu uzaklaştırır.Memur iseniz boşanma olaylarında tayin hakkınız var diye biliyorum
Valla kendinize ve çocuğunuza yazık ediyorsunuzAkşam balık alayım mı dedi adamı ben uzaklaştırmayı düşünüyorum. İçim acıdı resmen. Halbu ki öylesine haklı gerekçelerim varken bile şu vicdanımın çeyreği eşimde de olsaydı keşke!....
Önce delik toplayın Mesajlar vs. Mesela her mesajı saklayın evde içiyorsa her gece içerken resmini çekin gizli gizli. Tehdit ederse o Mesajlar dursun kenarda. Anlaşmalı boşanmak zor sizde çünkü kızınız var. Maaş kartınız hala ondaysa bankaya gidin ve kaybettim deyin. Avukat tutmanız lazım çekişmeli içinSon zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...
Daha fazla yazık etmemek için yarın avukatla görüşeceğim bakalım.Valla kendinize ve çocuğunuza yazık ediyorsunuz
bu surecte sinirlerinizede duygularinizada hakim olmaya calisin en dogru kararlari vermek icin aglamak istiyorsaniz aglayin gulmek istiyorsaniz gulun ama lutfen dogru karari verinBen de gerekirse tedbir kararı çıkartacağım. Avukat ne diyecek bakalım yarın. Ne kötü şeylerle uğraşıyoruz. Ne vardı ki bu evliliği yürütemeyecek. Ne istedim ki ondan... Çok üzgünüm. Ya çok ağlamak geliyor ya da çok gülmek. Sinirlerim harap olmuş.
Belki avukat da yeterli kanıt olup olmadığını soracaktır. Önceki içtiği zamanlarda bazen şişelerin ertesi gün fotoğraflarını çekiyordum. Ama onu içerken çekmedim hiç hemen anlar. Sizin de aynı süreçlerden geçtiğinizi biliyorum. Bir de telefon yakalamıştınız değil mi? Doğrusu eşimin de telefon konusunda çok masum olduğunu düşünmüyorum. Evlendiğimizden beri geceleri pek uyumaz telefonu hep elindedir. Son iki yıldır daha da arttı. Sorsanız ailesi için ekmek derdinde borsa takibinde falan... Telefon konusunda cin gibi olduğu için yakalayamıyorum da.Önce delik toplayın Mesajlar vs. Mesela her mesajı saklayın evde içiyorsa her gece içerken resmini çekin gizli gizli. Tehdit ederse o Mesajlar dursun kenarda. Anlaşmalı boşanmak zor sizde çünkü kızınız var. Maaş kartınız hala ondaysa bankaya gidin ve kaybettim deyin. Avukat tutmanız lazım çekişmeli için
Son birkaç gündür tansiyonum çıkıyor üzüntüden. Zaten üzüldüğümde artık direk tansiyonumu etkiliyor kolay kolay geçmiyordu. Daha çok hep uyumak istiyorum o zaman da kabuslar görüyorum. Kızım yola çıkıyor kayboluyor kedi saldırıyor falan bir sürü kabus görüyorum kısacık uykumda.bu surecte sinirlerinizede duygularinizada hakim olmaya calisin en dogru kararlari vermek icin aglamak istiyorsaniz aglayin gulmek istiyorsaniz gulun ama lutfen dogru karari verin
İnsanı zorla kötü yapıyorlar değil mi? Aslında kötülük değil de hakkımızı istiyoruz hepsi bu. Ben bu evlilik için bu kadar emek vermişken onun bozmak için adeta beni yıpratmasına karşı öfken biraz olsun dinsin istiyorum. Siz neden askıya aldınız? Şahit olurlar mı bilmiyorum ama olayları yaşarken psikoloğa gittik ve biliyordu yaşadıklarımı.şahidin var ise ve bu dediklerini kanıtlarsan donunu bırak vücudundaki kıl zerresine kadar soyar alırsın. boşanmkayı askıya almış birisi olarak iyice araştırdım biliyorum. allahım ya bu erkekler neden böyle benciller ya
benim hiç şahidim yok. aynı iş yerinde çalışıyoruz. ve daha evleneli bir yıl olmadı. mecbur sabretmek şahit toplamak zorundayım. 1 yıl dolmadan da daha zor oluyo boşanmak. ama kanımı emdiler yemin ederim sinirlerim alt üst. psikolojim yerle bir. gülmeyi geçtim gülümsemeyi unuttum.İnsanı zorla kötü yapıyorlar değil mi? Aslında kötülük değil de hakkımızı istiyoruz hepsi bu. Ben bu evlilik için bu kadar emek vermişken onun bozmak için adeta beni yıpratmasına karşı öfken biraz olsun dinsin istiyorum. Siz neden askıya aldınız? Şahit olurlar mı bilmiyorum ama olayları yaşarken psikoloğa gittik ve biliyordu yaşadıklarımı.
Ben de öyleydim. Evlendim evleneli hep boşanmam için tonla sebep vardı ama ben hep sabrettim kendimi tükettim. Biz de aynı iş yerindeyiz. Boşanınca da alışmak zor olacak illa ki göreceğiz birbirimizi. Üstelik çamur atmadan da ayrılmaz. Olayları anlatırken öyle çarpıtır araya yalan yanlış şeyler sokar ki ben olsam ona hak veririm gerçekleri bilmesem.benim hiç şahidim yok. aynı iş yerinde çalışıyoruz. ve daha evleneli bir yıl olmadı. mecbur sabretmek şahit toplamak zorundayım. 1 yıl dolmadan da daha zor oluyo boşanmak. ama kanımı emdiler yemin ederim sinirlerim alt üst. psikolojim yerle bir. gülmeyi geçtim gülümsemeyi unuttum.
Arabanın bagajında, kaportasında, iş yerindeki dolabında ikinci telefonu olabilir. Ben telefon yakaladım ama 6 ay geçti üstünden yani affetti sayılıyorum ve delil olmuyor. Benim aldattığını ispatlama çabam Yok ya. Evi ve arabayı bana veriyor zAten. Nafaka da istemiyorum çalışıyorum. Ama siz alın çocuk var. Ayrıca içki şişesi kanıt olmaz bence. Ben içmedim diyebilirBelki avukat da yeterli kanıt olup olmadığını soracaktır. Önceki içtiği zamanlarda bazen şişelerin ertesi gün fotoğraflarını çekiyordum. Ama onu içerken çekmedim hiç hemen anlar. Sizin de aynı süreçlerden geçtiğinizi biliyorum. Bir de telefon yakalamıştınız değil mi? Doğrusu eşimin de telefon konusunda çok masum olduğunu düşünmüyorum. Evlendiğimizden beri geceleri pek uyumaz telefonu hep elindedir. Son iki yıldır daha da arttı. Sorsanız ailesi için ekmek derdinde borsa takibinde falan... Telefon konusunda cin gibi olduğu için yakalayamıyorum da.
Kendi telefonu elinden düşmüyor zaten ikinciye gerek duyduğunu sanmıyorum. İstediği gibi de sakladığı için kanıt yok kurcalasam da değişmiyor. Sosyal medyadan flört ediyor olabilir bilmiyorum. Bir insan 7/24 telefonla ne yapar ki diyorum. Sosyal medya hesaplarımız yok ama kendine fake hesap açmış olabilir.Arabanın bagajında, kaportasında, iş yerindeki dolabında ikinci telefonu olabilir. Ben telefon yakaladım ama 6 ay geçti üstünden yani affetti sayılıyorum ve delil olmuyor. Benim aldattığını ispatlama çabam Yok ya. Evi ve arabayı bana veriyor zAten. Nafaka da istemiyorum çalışıyorum. Ama siz alın çocuk var. Ayrıca içki şişesi kanıt olmaz bence. Ben içmedim diyebilir
Siz alın sonuna kadar hakkınız. Maaş kartınızı da alıyormuş. Benim kartım hep bende dururdu. Hatta eşim artan parayı bana getirirdi. Ayrıca ben eşimin 5-6 tane fake hesabını yakalamıştım. Yani olmayacak şeyler değilKendi telefonu elinden düşmüyor zaten ikinciye gerek duyduğunu sanmıyorum. İstediği gibi de sakladığı için kanıt yok kurcalasam da değişmiyor. Sosyal medyadan flört ediyor olabilir bilmiyorum. Bir insan 7/24 telefonla ne yapar ki diyorum. Sosyal medya hesaplarımız yok ama kendine fake hesap açmış olabilir.
Benim eşimin tam zıttıymış eşiniz mal paylaşımı konusunda. Benimkinin canını al malını alma öyle diyeyim. Ben de inadına almak istiyorum yaptıklarına karşılık.
Şimdi ne aşamadasınız?Siz alın sonuna kadar hakkınız. Maaş kartınızı da alıyormuş. Benim kartım hep bende dururdu. Hatta eşim artan parayı bana getirirdi. Ayrıca ben eşimin 5-6 tane fake hesabını yakalamıştım. Yani olmayacak şeyler değil
Mahkeme günü bekliyorum. Evde tek yaşıyorum şu anŞimdi ne aşamadasınız?
Çocuk yoktu değil mi? Eşiniz kabul etti mi ayrılmayı?Mahkeme günü bekliyorum. Evde tek yaşıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?