Aslında darp raporu almıştım ama işinden zarar görmesin kamu davası olmasın diye ismini vermemiştim. Haklısınız çekişmeyi sever kendileri :)AhhPapatyakb
Geç bile kaldın. Çok gec kaldın.
Bu adamın olduğu yerde huzur olmaz.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye tolerans tanınacak bir adam değil.
Evden gitmez . Takı vermez. Nafaka ödemez.
Yani uzlaşmaya çalışma.
Direkt çekişmeli dava et.
Darp raporun olsaydı süper olacaktı ama... neyse...
Haber bekliyor olacağım senden
Ne garip şu hayat değil mi :)Benimkide 20 kg. domates almıştı sos yapayım diye :) Ertesi gün mahkemeye başvurduk.
Hem de ne çaresizlik sormayın... Ben de üzülüyorum ama hasta oldum kaç gündür kafam 50 ton gibi zor taşıyorum. Akşam yine birşeyler anlatıyor geldi işten hiçbir şey yok gibi davranmaya çalışıyor. Konuşmadım pek cevap vermek dışında. Kızla oyunlar pynadı popoma çimdik attı yüz vermedim yine yattım. Onun açısından bakılınca gitti evden uzaklaştı ablasında gezdi hala surat yapıyor diye düşünüyor. Halbuki ben burnumdan geldiği için böyleyim. Gittiğime pişman ettiği için... Biliyorum ki bu şekilde sinirlerim daha fazla yıpranacak. Her şeye rağmen sevgisi var ne yazık ki ama bunu da yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Üç gündür içmedi bu arada. Benim eşim de küs kalamaz. En büyük kavgalardan sonra hemen normal konuşur ama özürler de dilemek istemez. Ona göre özür dileme şekli bu davranışlarıdır.Ya ne kadar çaresizsiniz ikinizde,,cıkmaza gırmıssiniz hatta evliliğiniz bitmiş ama duygularınız taze gibi. Sankı ne yaparsa yapsın onsuz olamayacak gıbı hıssedıyor ınsan sımdı onun acısından da dusunuyorum durumuna acıdım dışlanmıs hissediyor. eşinden yüz görmüyor. Seviliyor fakat sevilmediğini sanıyor sadece cocuk ıcın onu ıdare ettıgınızı dusunuyordur. Oda bunlrın farkındadır yanı. Boyle erkekler içine kapanık takılınca ben dayanamıuorum. Benım esımde evde 2 3 ghn küs kalınca boyle cok mazlum gelıyor gozume ben yemek vermesem ac kalıyor, benmle vakıt gecırmeyı coo severken küs olunca tvde takılıyor tek basına meyvesını kahvesını cayını tatlısını getıren yok salomdan ckmaz benmle aynı evde karsılasmaya cekınır. Ütüsünü yapan olmaz kendı basına yapmaya calısır annesılgıl arar acmaz hanı gelın nasıl fıye sorarlarda küsüz diyemez dıye acıklama yapmamak ıcın asla telefon gorusmesı yapmaz bı basına takılır dısarıda cıkmaz ben onu gormezden gelırkem o salondan cıkmaz kulagnda kulaklık muzık dınler uyuyarak gecırır tum gnu. sonra uzuluyorum halıne gerı barısırıyordum. Yanı demek ıstedıgım o sımdı esınız farkında aklınzda bosanma dusunvesı oldugunun o yuzden sızle ıyı olmaya calısıyor baktı sızden ses yok kabuguna cekılmıs. Keske tum yasananlar olmasaydı altın ıcın dovmesi ıcmesı bılmem nesı. Su durumda cıddıyete bındıkce durum sıze kinlenebilr. O yuzden telefonla halletmeznız daha ıyı olur sankı bu konusmaları
Hepsı aynıymıs benm esımde bır kavga yasadıktan sonra o konuyu unutup normale donmemı bekler ya da hıcbısey olmamıs gıbı gelır benle ugrasır ben hala surat asıyorsam oho kapat aetk huzurumz kacmasn vs oper sever. Ozur dıleme mahiyetine gecıyor sanırım bu tavırları. Aslında ıcmıyor sa sımdıbosanma konusunu hıc acmadan duzgunce konusun bı hazır oda sakınken duzeltmesı ve senn rahatsız oldugun konular hakknda knusun yuvamızı sen bu hale getırdın bı caban yok dıyn. Hemen bosanmya gelmesb konu sonra amab kaybedefek bıseyım yok der zarar verır falan allah esırgesn. Tabı bastan soyletn konusmann sınu sakın kavgaya donusmesn saknce konusalm dıyn. Esjnzde dınleyecek potansıyelde var gıbı pekı ıs yerinde nasılsınz. Kavga etttıgnz zamnlar nasl ıdare edıyosnz bırbırınızı aynı sırkdyteHem de ne çaresizlik sormayın... Ben de üzülüyorum ama hasta oldum kaç gündür kafam 50 ton gibi zor taşıyorum. Akşam yine birşeyler anlatıyor geldi işten hiçbir şey yok gibi davranmaya çalışıyor. Konuşmadım pek cevap vermek dışında. Kızla oyunlar pynadı popoma çimdik attı yüz vermedim yine yattım. Onun açısından bakılınca gitti evden uzaklaştı ablasında gezdi hala surat yapıyor diye düşünüyor. Halbuki ben burnumdan geldiği için böyleyim. Gittiğime pişman ettiği için... Biliyorum ki bu şekilde sinirlerim daha fazla yıpranacak. Her şeye rağmen sevgisi var ne yazık ki ama bunu da yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Üç gündür içmedi bu arada. Benim eşim de küs kalamaz. En büyük kavgalardan sonra hemen normal konuşur ama özürler de dilemek istemez. Ona göre özür dileme şekli bu davranışlarıdır.
Ben de evlendikten sonra hemen açsaydım keşke davayı. Boşa dayandım...Zararın neresinden dönersen kardır. Ben 5 ay dayandım devam etsem Kim bilir ne kadar üzülcektim hayırlısı olsun
Aynen bunlar düzelmez kan emiciler kuzenim 5 senelik evli evi o geçindiriyo kızın artık psikolojisi bozuldu boşanamıyordaBen de evlendikten sonra hemen açsaydım keşke davayı. Boşa dayandım...
Daha önceleri konuştum. Sen de dikkat edeceksin tarzında savunmalara geçti. Benim dikkat edeceğim hiçbir şey yok dedim anlamadı. Ben ondan biraz anlayış bekledim. Kök ailemle bile görüşmem sorun oldu kendi açısından. Kendi de saygısızlık yaptığı için ailemle görüşmüyor. Bu noktaya gelmemek için zaten çok çaba harcadım ama sağlığımdan olacağım. Sürekli beni üzüp değersiz hissettirip sonra da sevişelim moduna dönüyor kabul edemiyorum. Zor bir karakter olmasını geçtim bari biraz geçinmeye o da istekli olsaydı. Surat asmasından, laf sokmasından, bencil davranışlarından, telefonundan, ailesi haksız olsa da onları bana savunmasından.... Doldum patladım anlayacağınız. Çocuğum iyice büyümeden aklı ermeden ne olacaksa olsun moduna getirdi artık beni.Hepsı aynıymıs benm esımde bır kavga yasadıktan sonra o konuyu unutup normale donmemı bekler ya da hıcbısey olmamıs gıbı gelır benle ugrasır ben hala surat asıyorsam oho kapat aetk huzurumz kacmasn vs oper sever. Ozur dıleme mahiyetine gecıyor sanırım bu tavırları. Aslında ıcmıyor sa sımdıbosanma konusunu hıc acmadan duzgunce konusun bı hazır oda sakınken duzeltmesı ve senn rahatsız oldugun konular hakknda knusun yuvamızı sen bu hale getırdın bı caban yok dıyn. Hemen bosanmya gelmesb konu sonra amab kaybedefek bıseyım yok der zarar verır falan allah esırgesn. Tabı bastan soyletn konusmann sınu sakın kavgaya donusmesn saknce konusalm dıyn. Esjnzde dınleyecek potansıyelde var gıbı pekı ıs yerinde nasılsınz. Kavga etttıgnz zamnlar nasl ıdare edıyosnz bırbırınızı aynı sırkdyte
Çok üzüldüm. O neden ayrılamıyor?Aynen bunlar düzelmez kan emiciler kuzenim 5 senelik evli evi o geçindiriyo kızın artık psikolojisi bozuldu boşanamıyorda
Babası eve almıyor gidicek yeri yokÇok üzüldüm. O neden ayrılamıyor?
Nasıl bir baba buna göz yumar anlamıyoru... Allah yardımcısı olsun...Babası eve almıyor gidicek yeri yok
Eşim normale dönüyor ama benden yüz bulamıyor. Yarın avukatla görüşeceğim. Sabah saatlerinde gelin demişti ama kendisine ulaşamadım bugün. Muhtemelen yarın konuştuktan sonra daha net nasıl ilerleyeceğimi bilebilirim. Hala zor geliyor gel gitler yaşıyorum ama öte yandan eşime bakıyorum evliliğimiz konusunda çok yanlışlar yaptı. Hala da yapıyor. Çocuğum büyümeden olmalı ne olacaksa diyorum.Papatyakb son durum ne? Dava açmayı düşünüyordunuz, sanırım sakinleşti ortam.
Amcam eşi ne derse onu yapıyor diger kızıylada bunlada konuşmuyor zaten üvey anne ne derse o oluyor artık düzelmezNasıl bir baba buna göz yumar anlamıyoru... Allah yardımcısı olsun...
Boşa dememişler annem öldü babam amcam oldu diye... Ne diyelim inşallah kurtulur. Mutsuz evlilik cehennem gibi. Kurbağanın suyun ısınmasıyla kaynadığını farketmemesi gibi insan da gün geçtikçe öldüğünü farketmiyor...Amcam eşi ne derse onu yapıyor diger kızıylada bunlada konuşmuyor zaten üvey anne ne derse o oluyor artık düzelmez
Hayat değil garip olan, erkekler. Düz mantık falan değil direk mantıksız çalışıyor kafaları.Ne garip şu hayat değil mi :)
Ne yazık ki her şeye rağmen seviyorum. O kendince değer veriyor sevdiğini söylerse şımarırım sanıyor ama çok yanılıyor. Kaç kez anlattım işe yaramadı... İşe başladığımda terapi alacağım.Siz eşinizi seviyorsunuz. Eşiniz içmeyi bırakıp, geçmişinizi kabul etse bence diğer konular da olmayacaktı. Size şiddet uyguladığı gün bitirmeniz gerekiyormuş bence. Neyse hayat sizin. Terapiste gitmeniz şart devam edeceksiniz. Boşansanızda pişman olup yalvarmasını bekleyeceksiniz gibi hissediyorum. O yüzden şimdiden iyice düşünün. Terapi görün. Kendinizi sevin, değer verin. Eşiniz belki o zaman size değer verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?