- 4 Mart 2012
- 15.614
- 36.186
- 798
- Konu Sahibi Gulsumce15
-
Maşallah genişlikte Çukurova. Bu genişlikle bir de evlenecek misiniz? Bari çoluk çocuğu ortak etmeyin pisliğinize.Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.
Evet aynen öyle ne yapayım önüme bakıp devam etmem lazım kendi belasını kendi bulsun açığa çıkarsa daha kötü bence böyle bir olayla gündeme gelemembir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık
Etmesenin hayal dünyana sıçayımmm
Yok abi ben bu zihnitte biriyle forumda aynı yerde bile yazismak ölüm geliyor yahu sen mi adama zorla sahip olmaya çalıştım o. Mu mağdur da bununla gündeme gelemiyosunEvet aynen öyle ne yapayım önüme bakıp devam etmem lazım kendi belasını kendi bulsun açığa çıkarsa daha kötü bence böyle bir olayla gündeme gelemem
Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederimMuhtemelen fake. Değilse de patronuna söyle hamile kaldığını, hamileyken babalık testi yapılabiliyormuş yaptır. Patronundansa aldır masrafları da o haysiyetsiz karşılasın. Şu saatten sonra şikayet edersen kimseye inandıramazsın. Ama kendini daha kötüsü olmasın diye bırakman da bir tuhaf.
Hadi ya şakacı seni..Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
Bazı erkeklerin spermleri zayıf olabiliyor normal yolla bebek çok seyrek olabiliyor yada tüp bebekle olacak Allah bilir belli de olmaz isde denk gelebiliyor doktor arkadaşıma sorduğumda kesinlikle nisanlindandir dedi zaten . O zayifligin sebebi de sporcuların kullandığı testosteron iğnesi zayıflığa sebeb oluyorVay beeee, burda ne konu açarsan aç, millet inaniyor resmen. Hahahaha "Spermleri zayif" Ve millet halen cidden yorum yaziyor ya. Bak demistim artik bol seksli meksli konular çikar diye.
Hadi be git ordanDedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
Hiçbir sağlık çalışanı elinde somut bir şey olmadan yüzde yüz demez bos yapmayinBazı erkeklerin spermleri zayıf olabiliyor normal yolla bebek çok seyrek olabiliyor yada tüp bebekle olacak Allah bilir belli de olmaz isde denk gelebiliyor doktor arkadaşıma sorduğumda kesinlikle nisanlindandir dedi zaten . O zayifligin sebebi de sporcuların kullandığı testosteron iğnesi zayıflığa sebeb oluyor
Bu nasıl bir olay akışıDedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
Bazı erkeklerin spermleri zayıf olabiliyor normal yolla bebek çok seyrek olabiliyor yada tüp bebekle olacak Allah bilir belli de olmaz isde denk gelebiliyor doktor arkadaşıma sorduğumda kesinlikle nisanlindandir dedi zaten . O zayifligin sebebi de sporcuların kullandığı testosteron iğnesi zayıflığa sebeb oluyor
Hayati soner biter diğeri korkmuyorum gitsem şikayetçi olsam haklıyım söndürürüm hayatını iyi olur anlaminda dedim ama olmam açığa çıkmaması lazimbir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık
Testosteron ve başka bir iğne daha alıyorlar ikisini karıştırıp ben kendim vurdum iğneyi birsey biliyormuş gibi konusmaSporcular testosteron degil, steroid aliyorlar hahaha.
Ve adam durduk yere niye sperm testi yapsin? Sperm hareketligini,azligini.. kötü olmasi, hamileligin imkansiz oldugu anlamina gelmiyor. Doktor arkadasinda ne güzel test olmadan tespit yapiyor.
Ahaha konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Ama diger konu kadar 1000 yorumluk olmaz. Bihter faktörünü az buldum konunun.
Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?