Lütfen yardim edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem tuvalette gitti boşalmaya boşalmak için o an tuvalete gitti yani inanamıyorum orası ayrı da
O zaman neden bu konuyu açtınız nisanlimdan mi baskasindan mi diye

Umarım boşalma ile hamile kalındığını biliyorsundur ...
İlla içe boşalınması şart değil precumdan(zevk suyundan) hamile kalınabilir

vajina girişine yakın bir yere boşalınırsa da hamile kalınabilir

anal seksten dahi eğer spermler akarsa hamile kalınabilir

Madem tuvalette gitti boşalmaya boşalmak için o an tuvalete gitti yani inanamıyorum orası ayrı da
O zaman neden bu konuyu açtınız nisanlimdan mi baskasindan mi diye

Umarım boşalma ile hamile kalındığını biliyorsundur ..
Ya kadın hamile üstüne gitmesenize.
Hamile hamile geriyoruz kendisini😂

Hemen erkek diye yaftalamışsınız yine. Belki kadın patronuyla isteyerek sevişti, ortaya çıkarsa “tecavüze uğradım bak hatta KK’ya da yazmıştım” deyip nişanlısına gösterecekti, ne biliyorsunuz? Ne diye bozuyorsunuz hemen ya, kadının düşmanı gerçekten de kadınmış.

Gercekten yazık bir insansınız. Yazdıklarınızın yalan olmasını geçiyorum bir de zavallıca.

Sizin hikayenizde 4.5 haftalık hamilelik demek en fazla 3 hafta önce tecavüze uğramak demek. Daha geçen hafta bu ülkede tecavüze uğrayan bir kadın intihar etti ama siz kendinizi oyalamak için bu konuda hikaye yazmaya utanmıyorsunuz.

4.5 haftalık hamilelik reglin 3 4 gün gecikmesi demek. 3 4 günde doktorla, patronla ne çok diyalogunuz olmuşta oturtmuşsunuz pek çok şeyi kafalarınızda. hamilelik deneyen kadınlar bu kadar erken hamileliklerini farkeder genelde, sizin durumunuzdaki insanlar regli 2 3 gün gecikince hamile miyim acaba başlıkları açarlar.

çok duyarsız birisiniz

Ben bugün çok yardımcı oldum kendisine bence akıllı bir insan durumun nereye gidebileceğini çözer
Çok net anlattım

İlla içe boşalınması şart değil precumdan(zevk suyundan) hamile kalınabilir

vajina girişine yakın bir yere boşalınırsa da hamile kalınabilir

anal seksten dahi eğer spermler akarsa hamile kalınabilir
Bu o kadar bilmiyodur aydınlatma sunu öbür gün de nişanlım pantolonuma boşaldı patronum da tişörtüme bebeğim hangisinden diye konu açar 😁

Hanimlar... Lutfen ama... Hepinizin atladigi konu..

Tecavuzun yanlislikla olmus olmasi...

Patronun niyeti toplanti yapmakti buyuk ihtimalla...
Bu sirada dusen kalemi almak icin ikiside reflex yapmis olmali.. o arada yanlislikla oldu...
Sonra yanlisligi farketti adamcagiz..
Aaaa tuh gordunmu bak diyerekten..
Kosarak lavaboya gitti..
Ne var bunda simdi insanlik hali degilmi..

Çok geç anladın be gülsümce ben konuyu çoktan kiblemiştim neyse geç olsun güç olmasın canım

hesap bilgilerini düzenliyormuşsun ama faydası yok be canım yok yokkk

ben ablan olarak sana çok da yardımcı oldum neden böyle oldu ki?

Gülsümce üyeliğini kendin pasifleştirip gidebilirsin bak son şansın ay bugün çok iyilik yaptım
Dua et bana unutma haaa

verdiğim akılları hemen dinliyor kız maşallah bir daha burada sizi görürsem tespit edilir buradaki kadınlar zehir gibidir sizle başka yerde görüşürüz

Hemen erkek diye yaftalamışsınız yine. Belki kadın patronuyla isteyerek sevişti, ortaya çıkarsa “tecavüze uğradım bak hatta KK’ya da yazmıştım” deyip nişanlısına gösterecekti, ne biliyorsunuz? Ne diye bozuyorsunuz hemen ya, kadının düşmanı gerçekten de kadınmış.
Yapar ha bu😅😅

Aldır çunku nisanlisin zaten spremleriyle problemi var icten ice illaki dusunecek bu cocuk nasil oldu diye.illaki bigun dna testi yaptirir. senden gizli dna testi yaptirsa cocuk baskasindan ciksa cok fena olur .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X