Lütfen yardım edin....

lleyla_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
33
8
16
Arkadaşlar herkese selam
Uzun zamandır yazmak istiyordum kısmet bugüneymiş.
Evleneli 4 ay oldu ve yaşadığım şehirden çok uzak bir yere eşimin yanına geldim ailesine burada yaşıyor ailesiyle en başından beri anlaşamadık iyi niyetli insanlar değiller normal dışı kötüler bunu daha evlenmeden gördüm eşim asla onların karışmayacağını sadece ikimizin olacağını söylüyordu maddi manevi kesinlikle destek olmadılar bilakis yokuşa sürdüler ama biz birşekilde iyi kötü başardık ama esim evlendikten 1 buçuk 2 ay sonra değişmeye ailesine düşkünlüşmeye başladı ve onlarla işinden çıkıp ailesinin işine başladı önceki işinden daha çok çalışma saati ama maasini az aldığını söylüyor. Maaşı net nekadar olduğunu söylemiyor. surekli param yok demeye getiriyor.. ev alacaktık evlendikten sonra kendisine surekli ilanlara bakıyordu ama ailesiyle samimi olduktan sonra ev işini unuttu ailesine işine odaklandı. Ailemden çevremden uzaktayım burda eşimden başka hickimsem yok hickimseyede durumumu anlatamıyorum bu maddi sorunlar onun ailesiyle böyle icice olması.. çok üzgünüm böyle giderse devam edemeyeceğim lütfen yol gösterin

Kötü niyetli derken neler yapıyorlar, biz kadınlar genelde kocalarımız kendi ailelerine mesafeli olsun ama bizimkine yakın olsun istiyoruz.bizim annemiz gelirse istediği kadar kalıyor ama onunki gelirse bize batıyor...ailesi temiz ,efendi insanlar ise siz de biraz onlara yakin olmaya çalışın, tabi hep saygı sınırını koruyarak..durumları da iyi ise çünkü işyerleri mi var anlamadım, siz de biraz suyuna göre davranın..belki onlardan destek alarak evinizi yaparsınız malûm ev fiyatları ortada..siz de anne olunca eminim olaylara biraz farklı çerçeveden bakacaksınız..eminim herşey düzelecek..

Ailesinin niyetini en baştan anlamışsınız kötü niyetlilermiş.
Ee bir eşiniz mi kendini saklayabilen tip çıkmış o aileden.
Hadi itiraf edin eşinizin niyetinin de çok iyi olmadığını anladınız ama toz konduramadınız değil mi bir türlü?
Bu arada ilanlara bakarken yok anam nu fiyatlarla ev alamam ben demiş de olabilir,aileyle ilgisi yoktur belki.
Ev fiyatlarından haberiniz var mı sizin?

Bile bile ateşe yürümüşsünüz hatta koşmuşsunuz ne denir ki..

Bu erkeklere ne oluyo çok merak ediyorum evlendikten sonra neden aile düşkünü oluyorlar bekarken eve girmezler
Ya ailesi kötü olmayıpta geline karşı anlayışlı olanların çocukları zaten iyi yetiştiriliyor kadına, evliliğe verilen değer, sorumluluğun bilincinde ilerliyorlar. Ama ailesi fesat olupta oğlu tersi olan, karısını savunan bir erkek duydum sadece yalnız bir tanecik onuda bol bol tebrik ettim bu siteden Aile önemlidir evlilikte bunu dikkate alarak evlenmeliler. Hatayı en başta inanarak yapıyorlar.

Çok doğru evleneceğin kişinin ailesine çok önemli bir kriter evlilik kararında.

Genelde öyle olur evlenmeden önce eve girmeyen Adamlar, evlendikden sonra birden aileci oluverirler..
en başta anlamışsın keşkeee bıraksaydın..
ama maaşını bile bilmiyosan sıkıntı, başta ne yaparsan öyle gider, biraz baskıcı bi taraf olmaya çalış kesinlikleeee
Sessiz kalmaaa, yoksa alışırlar ..
ona onun gibi davran. Hemende çocuk düşünmeeee.
İstemiyosan da kv ve kp gitmeee zorla yaptırmasın

Bu erkekler vallahi bir tuhaf evlenmeden önce eve girmezler çoğu şikayetçidir anlasamiyirdur evlenince tapmaya başlarlar .Allah ıslah etsin akıl fikir versin ne deyim.sakin çocuk yapma bir süre izle sonra karar ver acele etme

Ben yerinizde olsam mutlaka bir işe girerdim. Çünkü birikmiş paraya ihtiyacınız olacakmış gibi görünüyor. Eşiniz değişmemiş sadece sizi ikna edebilmek için rol yapmış. Bir hata yapmışsınız ama daha büyük ve dönülmez hata daha yapmayın hamile kalmayın korunun.

Eşimden başka hiç kimsem yok ne demek, çocuk musunuz siz? Maddi geliriniz olsun bir işe girin ve eşinize bu işin böyle sürmeyeceğini söyleyin. Ya sözünü tutarsın ya da bitirelim deyin.

Geçmiş olsun, umarım anlaşabileceğiniz arkadaş edinirsiniz. Tek başınıza çekilmez

Asla cocuk yapmayın karar vermeden.Maddi sıkıntı değil ama yalan kötü.Ailesinin ağzıyla evlilik sürdüren heriften bi halt olmaz malesef.Allah yardımcınız olsun
Okadar güzel yazmışsınız ki evet sorun maddiyat değil yalan söylemesi.. çok saolun sizinde herisiniz rast gitsin

Durumları iyi evet ama onlar asla destek olmazlar bunu eşimde çok iyi biliyor düğünde nisanda hiç yardımcı olmadılar yokuşa sürdüler eksikliğine ses etmedim başta ama sonra sordum yine kötü oldum baktım duzelmiyorlar çamur atmaya çalışıyorlar bitsin dedim esim ikna etti herseferinde biz ikimiz olacağız dedi düğün günü bile istemediler bu işin olmasını esime karşı gelemediklerinden oldu ama şimdi işler değişti.. inşallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…