lütfen yardım edin :(

secret_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
600
398
133
senağlamasenağlamasenağlama3 yıllık bir ilişkim var ve şuan o dışarda okuyor bu aralar aramadım mesaj çekmedim 2 gündür mesaj çekiyorum (bunlarda iyi geceler mesajı ) niye cvp vermedin diye sorunca sıkılıyormuş mesaj çekmekten bunalıyormuş aramayıda kendinde zorunlu gördüğü için arıyormuş sevgililer hergün konuşmazmış bundan 10 yıl önce tel mi varmış ilişki monotonlaşmış ( günde taş çatlasın en fazla 2 kere konuşuruz oda 10 dk geçmez toplamda) ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum aramama kararı aldık konuşmuycaz artık haftada 1 gün yeterliymiş ben de mi sorun başka sevgililer azmı konuşuyor :(:(

Son düzenleme:
Bu erkekler saçmalama konusunda inanılmaz Başarılı ! ne demek sevgililer her gün konuşmaz. nerde yazıyomuş Bu.. eskiden telefon yoktu ama şimdi teknoloji varsa neden yararlanmayalım ki.. ilerde eskiden çamasır makınası mı varmıs diye eve Bişe de almazsa şaşırma..

onuda dedi işine gelince lafları iyi kıvırır dün gece çok güzel mesaj çektim hiçbirşey yazmadı içinden gelmiyormuş vizeleri varmış bunalımdaymış

oldu olmaya senede bir gün görüşün:delphin:

senede bir günnnnn senede bir günnnn:delphin:

2 ay oldu özledim dedim askere gidenler nasıl dayanıyor diyo benim sevgilim bahanede bir numara

onuda dedi işine gelince lafları iyi kıvırır dün gece çok güzel mesaj çektim hiçbirşey yazmadı içinden gelmiyormuş vizeleri varmış bunalımdaymış

sevgilisine bişiler yazmak içinden gelmiyorsa ne tutuosun yanında daha ayrıl gitsin

güzel msjına içinden gelmediği için cevap vermiyomuymuş.. nasıl iş Bu yaa...senle olmak işine geliyo ama ilişkinin sorumluluğunu yüklenmek işine gelmiyo haa.. yaa Bu erkekler nasıl işi kendi istedikleri gibi olsun istiyolar yaa.. sen Bekliceksin, Beyefendinin keyfi yerine gelirse msjlarına cevap verecek öyle miiiiiii, yok vizem var yok zırtım var yok pırtım var diyecek seni öyle Bekletecek.. peki senin Beklentilerin ne olacak ?.. ilişkide Biraz Bencil olmak,Ben demek lazım.. Bence senin de artık ben deme vaktin gelmiş.. önce Ben diceksin.. Benım de bu ilişkide Beklentilerım var diceksin.. demezsen erkekler işte Bööle işine geldiği gibi davranır.. yoook öyleeeeeee

sevgililer konusmaz da kim konusurmus sor bakalim.. ezdirma kiz kendini.. arayip sorma.. alla alla..
erkekler sscmalamakta ne kadar usta ya..

akannehir sevgilin saçmalama sınırlarını aşmış
bunalımdaysa niye sana sığınmayı dertlerini seninle çözmeyi düşünmüyo da sana sırtını çeviriyo.
sevgililer konuşmak için fırsat arar onun dediğine bak.

ne yazikki sogumus senden.. yakinda ayrilmak ister gör bak..
artik erkeklerin dilinden az cok anliyormuyum ne..

cok sacmalamis.cok ucuz bahaneler bunlar
seni huzursuz etmek istemem ama burnuma kötü kokular geldi.
bence fazla ezdirme kendini,böyle adamida sevgilim diye yaninda tasima
bu kadar cocukca düsünen bi insanla ileride mutlu olamazsin zaten

ben hep onu düşünüyorum bendeki sorun bu bencede bencillik vaktim geldi onun burnunu sürtücem ya bide ben senin sesini duyduğumda güne mutlu başlıyorum dediğimde ben kendimi öle şartlandırmışım yoksa normalde öle olmazmış :)

sevgilim sınava hazırlanıyor. Bundan sonra daha az görüşelim dedi.. öyle mi dedim pekkiii.. nasıl istersen.. yanlış anladın Beni az derken hafta sonları görüşelim sadece dedi.. tamam dedim. ne zaman istersen, sen nasıl istersen, sen nasıl arzu edersen, sen ne zaman özlersen dedim.. Ben sınava hazırlanmıyorum sanki Benim çalışmam lazım değil sanki, Ben seni böyle olduğum yerde Beklerim dedim.kapattık telefonu.. nasıl sinirlendım ama.. taBi ki derslerini ihmal etmıceksın ama 24 saat de ders çalışmıcaksın.. evlerimiz yürüyerek 10 dakka mesafede.. Ben sana 24 saat yapışık ikiz gibi gezelim demiyorum ki.. velhasıl Ben ne aradım ne sordum.. msj attı cevap vermedim.. nete girmedım.. en sonunda nette yakaladı beni.. napiyosun dedi.. dişari çıkacam arkadaslarımla Buluşacam dedim.. neden haBer vermiyosun dedi.. ya şimdi ders çalişiyosun ya msj atıp Bölmek istemedim dedim.. hiç bi yere gidemezsin akşam akşam dedi.. Ben geliyorum Buluşuyoruz dedi. söz verdim dedim. Başlatma sözüne inat etme yarım saate hazır ol dedi.. neyse Buluştuk.. tamam anladım hatamı Bundan sonra seni asla ihmal etmicem, haklısın, Bencillik ettim dedi.. Tamam sınavları olaBilir ama daha az görüşelim diye Bi cümle kurması çooook kırıcıydı.. Valla herkesin keyfi Bilir.. Bu olaydan sonra Ben artık görüşmemek için bahane uydurur oldum.. her gün görüşmek istiyor, Ben ne zaman istersem o zaman görüşüyoruz.. Bu erkekleri eğitmezsen olduğu giBi kaBul edersen anca kırarlar

haabu arada günahını almak istemem ama Benım de burnuma kötü kokular geldi.. yavaş yavaş msjlaşmaları konuşmaları azaltmaya çalışıyo neden acaBa ? Ne oldu birden Bire.. ne değişti... yoksa orda Başkası var da o öğrenmesin diye senle olan iletişimini kısıtladı.. takip et üstünde dur Bu ihtimalin..

güzel ders olmuş ona ya benden uygulayım beni garanti görüyor nasıl olsa gitmez nasıl olsa gönlünü alırım diye eskiden biz aynı yurttaydık sabah 9 dan akşam 10 kadar aynı yerde o zaman bunalmadı da şimdi bunaldı beyfendi ayrılmak istese çok rahattır eminim söler ama eskiden böle değildi çok romantikti duygusaldı her gece yatmadan ninni sölerdi telde hafta da bir en az bir güzel mesaj atardı balonlar çiçekler ama şimdi unuttu bütün bunları 1,5 yıldır odun resmen

başkası var

sizi aradığı veya size mesaj yazdığı sürece diğer kızın burnuna kötü kokular gelecekti

e haliyle sizinle araya mesafe korma gereği duydu

kötü bir senaryo ama benim aklıma ilk bu geldieyvahedigeldismile

erkek arkadasım 1 yıldır yurtdışında ve çarşambaya yetiştirmesi gereken bir projesi var , inanırmısın ben zor kapattırıyorum telefonu önce işini bitir sonra ara diye ona ragmen bugün 1 saate yakın konuştuk , normali budur bence ,,bence o senden soğumaya başlamış yakında çıkar kokusu , aklında başka biri vardır muhtemelen ..

cnm bekle önce bi
aradıgında açmaa..

sonra --hastanedeyım, diye msj at arka arkaya ararsa.
vee panik yapıyorsa sevıyor demektir...
tınlamazsa salla sen de...

ararsa da--ölsem haberin olmayacak bu ne uzaklık --dee

bak yap bunlarıı ancak böle anlayabilirsin bence :S

Back
X