lütfen yardım edin :(

Tatlım ben başkası vardır demiycem ama şu bir gerçek ki erkek arkadaşın cidden senden soğumaya başlamış sorun ne bilmiyorum da sana karşı artık çok özel şeyler hissetmediği açık :bbo:
Biliyorum bunları duymak çok acı hatta kabullenmek istemiyceksin bende aynı şeyleri yaşadım canım çok acıdı hatta hala normale döndüğüm söylenemez yüreğim nasıl yanıyor bir ben bilirim ama erkekleri anlamak inan mümkün değil baştan peşinden koşarken köpek gibi yalvarıyorlar sonra ne oluyorsa oluyor sen onlara bağlanınca çekip gidiyorlar kafamçokkarıştı

Bu erkekler saçmalama konusunda inanılmaz Başarılı ! ne demek sevgililer her gün konuşmaz. nerde yazıyomuş Bu.. eskiden telefon yoktu ama şimdi teknoloji varsa neden yararlanmayalım ki.. ilerde eskiden çamasır makınası mı varmıs diye eve Bişe de almazsa şaşırma..
:lepi: katılıyorum..
2 ay oldu özledim dedim askere gidenler nasıl dayanıyor diyo benim sevgilim bahanede bir numara
pesss alsanaalsanasmile

haabu arada günahını almak istemem ama Benım de burnuma kötü kokular geldi.. yavaş yavaş msjlaşmaları konuşmaları azaltmaya çalışıyo neden acaBa ? Ne oldu birden Bire.. ne değişti... yoksa orda Başkası var da o öğrenmesin diye senle olan iletişimini kısıtladı.. takip et üstünde dur Bu ihtimalin..

aldatmaya ortam arayan erkek bahanesii:delphin:

kızmayın bana dost acı söylerr:delphin:

bencedee.. yani üzülcen farkındayım ama çevre edindi orda ve aklı karıştı bence.. şu anda da karar verebilmek için bocalıyo ama bence seni kaybetti bile.. ne demek yaa eskiden böyle miymiş sınavlarım var :mymeka: zamanı da hiç yokmuş uykusundan bile taviz veremiyo paşaaa.. zırt pırt bahane uydurcak bu sen ısrar ettikçe.. bence sana böyle davranan biri için üzülme de araama da.. ayrıca belki sen kendini geri çekince kıymetli bile olacaksın.. ama sakın o aradığında üzgün konuşma gayet şen şakrak ol ki o da bi halt olmadığını anlasın!! giderse de kendi kaybeder zaten alsanaalsanasmile ayy sinirlendim hee bu erkekler nasıl yaratıklar yaa :oklava:

sürt kız Burnunu şunun... hiç arama sorma.. kendi düşsün peşine... Bütün erkeklere uyuz oluyorum uyuuz.. neden çıkıyoruz ki sanki.. dertsiz Başımıza dert alıyoruz kızlar yaa.. walla bunlar Bizi Bi gün güldürüyorsa Bin gün ağlatıyorrr..

aramanıza, mesaj atmanıza kızıyor ve sizden uzakta bu adam..

üzüleceksiniz, ama gerçekler acıdır.. heran kopabilir.. hazırlayın kendinizi.. ip incelmeye başlamış bile.. başkası mı var bilemem ama , size karşı sıcaklığı kalmamış belli..

simdi keyfi yerinde ama emin ol akli basina gelecektir gercekten seviyorsa.donmezse de zaten hic senin olmamistir..ne hali varsa gorsunnn

sürt kız Burnunu şunun... hiç arama sorma.. kendi düşsün peşine... Bütün erkeklere uyuz oluyorum uyuuz.. neden çıkıyoruz ki sanki.. dertsiz Başımıza dert alıyoruz kızlar yaa.. walla bunlar Bizi Bi gün güldürüyorsa Bin gün ağlatıyorrr..
söylediğin tüm sözlere katılıyorum :lepi:çok haklısın gerçekten..illa onların keyfiin yerine gelmesi lazım..

kesinlikle erkekleri olduğu giBi kaBul etmememiz lazım.. Yoksa çok kırıcı olaBiliyorlar.. hamur GiBi şekillendirilmeye ihtiyaçları var Bence.. Bu durumda da Burnunun iyice sürtülmesi lazım.. kendi istedikleri Gibi yürümez ilişki.. Bizim de Beklentilerimiz var kusura Bakmasınlar. ay Bu aralar feministliğim üstümde allah sevgilime saBır versinn

aramadım hiç tabi oda aramadı şimdiye kadar biraz burnunu sürtcem eğer genede tınlanmazsa kendi bilir artık o üzülsün beni kaybettiğine kendi değerimin onun gözünde düştüğünü hissediyorum zaten bakalım artık kızlar bundan sonrası ne olur bilmem ama bugün daha iyiyim düşünmemeye çalışıyorum yoksa işin içinden çıkamam :gitme:

ne yazikki sogumus senden.. yakinda ayrilmak ister gör bak..
artik erkeklerin dilinden az cok anliyormuyum ne..

konunun ilk baslarinda bu yorumumu yapmistim
hala arkasindayim
dedigim gibi artik erkekleri anliyorum sanirim :1no2:

ne yazikki arkadasim sende kendini buna alistir istersen, hic üzme kendini, üzülmeye deymez..

ben de ayrılmak istediğini yol yaptığını düşünüyorum
ayrıca ben de artık sıkıldığım zaman iletişimimi keserim cevap vermem
canım o ayrılmadan sen ayrıl bence ne bu böyle erkek gibi karşına çıkıp konuşmak zor geliyor böyle böyle bitircek
hatta daha da iyisi sen hiiiiiiiiiiiiç arayıp sorma
beyfendiye eser de sana ses ederse biz ayrıldık ama sana haber vermeye üşendim dersin dut gibi kalır öle ooohhh dersin :)

Back
X