lütfen yardım edin

nutellalikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
4
0
1
25
Benim sevdiğim biri var ben 18 yaşındayım o 25 yaşında onunla ilişkiye girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bakireyim ve kime anlatsam beni korkutuyor pişman olursun diyor ama her resmini gördüğümde yada onu gördüğümde onu istedigimi daha çok farkediyorum ne yapmalıyım sonradan pişman olur muyum? Canim çok yanar mi ?
( ya ben ciddi bir kararsızlık içindeyim soru soruyorum ciddiye almıyorsunuz bana neden çocuk muamelesi yapılıyor anlamiyrum )

Son düzenleme:
Canım senin hormonların tavan yapmış bence. korkarım bir araya gelince alev alacak oralar. biz buradan ne kadar ahkam kessek de sen kafaya koymuşsun belli. kullanıldım diye ağlamayacksan ne istiyorsan yaşa sana kalmış ...

Bu yasta tek derdin okumak olmaliyken bu mu senin derdin? koş koş hemen ol sonra bir birakir gider seni birde onun icin konu acarsin burda bize

Git git hemen sakın korunma hem hemende hamile kal bu heyecanı yasaman lazım çünkü adam çok çekici gördüm ben onu kim olsa senin gibi olurdu abazalikta bir dunya markasi oldunuz artik hay Allahım ya sen adresini yaz bana ben şimdi sana marketten 1 kilo akıl 2 kilo fikir göndercem bendensin merak etme ben ismarlicam

Hayat senin ne istiyorsan o
Zor değil istediğin şey hani tıp fakültesi nasıl kazanılır diye sormamışsın

O yasta adam seninle birlikte olursa ahlaksız bir sapıktır zaten. Yaşın çok küçük. Emin ol çok pişman olursun.

O yasta adam seninle birlikte olursa ahlaksız bir sapıktır zaten. Yaşın çok küçük. Emin ol çok pişman olursun.
Aaaa tatlimmmm ama cocuk cok tatli napsin bizim kiz libido goklerde hic pisman olurmu yaa iki gun sonra brni hic arayip sormuyo 1 ay sonrada hamileyim.diye konu acar

İleri de sevgilimden ayrıldım başka biri var bunu ona nasıl anlatırım konusu açarsın Yapmayın Allah aşkına derdin ne bu yaşta oku ayaklarının üstünde dur derdin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…