- 26 Ocak 2017
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi nutellalikiz
-
Yaa aksam aksamHayır canım saçmalama. Hemen git ve birlikte ol ne pişmanlığı allasen yaşın geçiyor. Bu yaşta yapmıcan da kaç yaşında yapcan ? Nutellanı da unutma giderken.
O yasta adam seninle birlikte olursa ahlaksız bir sapıktır zaten. Yaşın çok küçük. Emin ol çok pişman olursun.Benim sevdiğim biri var ben 18 yaşındayım o 25 yaşında onunla ilişkiye girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bakireyim ve kime anlatsam beni korkutuyor pişman olursun diyor ama her resmini gördüğümde yada onu gördüğümde onu istedigimi daha çok farkediyorum ne yapmalıyım sonradan pişman olur muyum? Canim çok yanar mi ?
Aaaa tatlimmmm ama cocuk cok tatli napsin bizim kiz libido goklerde hic pisman olurmu yaa iki gun sonra brni hic arayip sormuyo 1 ay sonrada hamileyim.diye konu acarO yasta adam seninle birlikte olursa ahlaksız bir sapıktır zaten. Yaşın çok küçük. Emin ol çok pişman olursun.
Allah akıl versin ne diyeyim.Aaaa tatlimmmm ama cocuk cok tatli napsin bizim kiz libido goklerde hic pisman olurmu yaa iki gun sonra brni hic arayip sormuyo 1 ay sonrada hamileyim.diye konu acar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?