Lütfen yardım edin

Ensest ya da sapıklık değil elbette ama bence normal bir durum da değil.

Kardeşimin çocuğuyla kendi çocuğumu böyle bir ilişki içinde düşünemiyorum bile.Allah korusun.

Ben akraba evliliklerinin normallestirilmesini doğru bulmuyorum.

İyi de akdeniz anemisi evlilikten vazgeçilecek bir hastalık değil. Taşıyıcı değil hastayım hayat kalitemi etkilemiyor. Çocuklarım taşıyıcı olacak muhtemelen. Ve evet akraba evliliği yüzünden hastayım.
Sadece engelli olarak düşünmeyin. Biz dört kardeşiz biri tek böbrekli, biri kalp sorunları yaşıyor, birinin omurgası eksik, bana da akdeniz anemisi ve sedef vurdu. Kanser ve diyabet hastası olma ihtimalimiz çok yüksek. Evet hiç birimiz bedensel ya da zihinsel engelli değiliz ama hastayız, belki daha hasta olacağız.

Tebrikler, ne kadar doğru bir iş yapmışsınız. Bir de gururla anlatıyorsunuz.

ensest ya da sapıklık falan değil tabiki. öyle diyenler ailelerinin geçmişine bi baksın mutlaka bulurlar bu sapkınlık olarak adlandırdıkları evliliklerden.

amaaaaa kişisel fikrim kuzen kardeştir. en azından benim kuzenlerimle ilişkim hep bu yönde oldu.

hele hele bi enpati yapayım ablamla dünür olduğumu düşüneyim dedim tüylerim diken diken oldu. tövbeler olsun

Ortada çok yanlış şeyler var. Ama yoruldum anlatmaya çalışmaktan.

Çok mu klişedir bilemedim ama... Eğitim şart işte. Sen neden kendini yoruyorsun ki kuzeniyle evcilik oynarken gayet mutlu işte. Yarın öbür gün plastik tabağını kırdığında annesine ağlar, ne diyelim..

Evet eğitim şart. Fakat sizin gibiler eğitim alsa bile at gözlüklerinden kurtulabilir mi emin değilim. Ayrıca ne dediğimi de tam anlamamışsınız daha doğrusu okuyamamışsınız bile. E tabi burda modern geçinmeye çalışıp bir kadınla bir erkeğin kuzen bile olsalar aralarında ki tek ilişkinin evlilikle olacağına şartlanmanız da güldürmedi değil. Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…