Lütfen yardım edin

Onun yaşı kaç?
Onun sizden hoşlandığını neye dayanarak düşünüyorsunuz?

Kuzeninle çok sık görüşüyorsan ve başka erkeklerle görüşme şansın pek yoksa yanlış hislerin peşinde olabilirsin. Çalışıyor ya da okuyor musun, yoksa evde misin?
Üniversitedeyim ama yeni olan bir şey değil senelerdir böyle. Başka erkeklerden kısa süreli hoşlandığım oldu ama yine de ondan vazgeçemedim istediğim halde.

aileler onay verir mi bu ilişkiye?
şahsen tasvip etmiyorum akraba evliliğini.
ama yapılıyor nihayetinde.
henüz çok gençsin.
birbirinize hiç açılmadan bu konuyu kapatsan unutmaya çalışssan.
pişman olacağın işlere kalkışmasan.

Çok gençsin, unutursun. Sakın duygularını açma ve onun da açmasına izin verme. Çocukluk anısı platonik aşk olarak kalması daha iyi olur.

o benden bir yaş büyük yani yanlış anladığımı düşünmüyorum çünkü halinden anlaşılıyor ama omunda ayni endişelerden dolayı açılmadığını düşünüyorum

Az daha büyüyün, birbirinize açılıp evlenirsiniz.
Evlenmeden önce tıbbi danışmanlık almayı unutmayın.

Ben anneme kuzenime aşığım desem 'destur kendini bilmez' der.Asla da izin vermez. Ciddiyim. O sizin kardeşiniz, nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsunuz? Hadi sevmeyi de geçtim, ilerde bebeğinizin engelli olma riskini artırıyorsunuz. Ama siz acaba akrabamla evlendiğim için mi oldu demezsiniz kendinizde zerre hata aramazsınız.Sınavımız falan dersiniz..

Ailem kesinlikle onay verir ona şüphem Yok ama sadece evlilik ile onay verirler. Ama ben önce onu tanımak istiyorum

Hayır ben bu ihtimallerin hepsini biliyorum zaten korkularım da o yüzden. Aileme de çok kızıyorum çünkü çok normal bizde kuzen evliliği. Ama duygularım daha baskın geliyor. Şu an içim evlilik de düşünmüyorum zaten ama böyle de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…