Lütfen yardım hanımlar :(

Son düzenleme:
kdrdmr, burda sana yardım etmeye çalışan insanlara terbiyesizlik yapmaya hakkın yok. kes sesini nedir? o zaman canım sen kes sesini.

yaşına vermek lazım.

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

Ben suan okuyorum Üniv. 1 .sınıf bilişim teknolojileri bölümü disardan evlenmek kariyerinden vazgecmek değil

note3 kadinlar_klubü

kdrdmr, burda sana yardım etmeye çalışan insanlara terbiyesizlik yapmaya hakkın yok. kes sesini nedir? o zaman canım sen kes sesini.

yaşına vermek lazım.

Allah yardımcın olsun.

Çok zorunuza gidiyorsa yorum yapmayın bence allah senin yar yardimcin olsun insanlarla nasıl konuşulması gerektiği kavramına varmamissin

note3 kadinlar_klubü

Çok zorunuza gidiyorsa yorum yapmayın bence allah senin yar yardimcin olsun insanlarla nasıl konuşulması gerektiği kavramına varmamissin

note3 kadinlar_klubü

yaa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?

kıyamam canım sana.

sen neyin kavramına vardın? kes sesini demeyeli ben bir bireye ne uzun zaman oldu biliyor musun?

yazık.

amin Allah benim tabikide yar ve yardımcım olsun.

o zaman sana benden de bir kocaman

HMMMM KİB......

Son düzenleme:
iki gün öncede böyle bi konu vardı yine konu sahibi 18 yaşında ve kaçarak evlenmiş k.validesinden şikayetçiydi baktı ki yorumlar hoşuna gitmedi tıpkı bu kızcağız gibi hakaretlere başlamıştı.

hep pohpohlamak mı lazım konu açanları çözemedim.

Tabiki ayri ev isteme hakkin sanitim sen kaçtığin icin boyle davraniyor kacarak evlenenlerin kiymetide değeride olmuyo keşke boyle bir evlilik yapmasaydin ama yaşadığın durumuda bilemem Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Neden 18 yaşında kaçarsınız, bir de hemen çocuk yaparsınız. Bunların hepsini kaçtığınız için yaşadığınızın farkındasınız değil mi?

bence çook yanlış değerlendiriyorsunuz. kaçarak evlendin diye bunları yaşıyorsunuz demek çok ağır bi itham.. eminim ki o da böyle olsun istememiştir. bende kaçarak evlendim çok şükür herşey yolunda... lütfen kendinizi onun yerien koyarak yardımcı olun nacizane fikrim...

Benim hayatıma kimse yorum yapamaz kimse kimseden üstün degil isterse doktor olsun avukat olsun benim konu yazma sebebim sizce bu konuyu nasıl acmaliyim die

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:

ben sana nasıl çıkartacaksınız diyorum sen adam çıkartacak diyorsun. ben onu mu sormuşum? kiracı kirayı vermese de kayınpederin eşkıya olmadığı sürece öyle hadi canım deyip çıkaramazsın.

valla konu senin yaraların, gördüğün ve bahsettiğin üzere.

evet bir kaç aya bakar. sen doğum yaptıktan sonra. yani hiçbir şekilde sen o evde doğum yapıp aileni yanına çağıramazsın. doğurunca annenin yanına gidersin. çocuğun kırkı çıkar. anca öyle o eve yerleşirsin.

ilk mesajında yazdığın şeyleri boşuna hayal etme diye diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…