lütfen yardım kandırılıyor muyum

sila90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
83
5
1
35
çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile

Arkadaşım yanlış yapıyorsun. Kandırilip kandirilmamak şurda dursun, evli olan biri ile bu şekilde irtibat kurman doğru değil.
O bir hata yapıyor kendisine eşine evliliğine sende buna sebep oluyorsun.
Sadece onlar için değil kendi iyiliğin içinde görüşmeyi kes.
o kadına yaptığını yarın bir gün sanada yaparlar asıl o zaman uzulursun

Bunun adi kandirilmak degil maalesef bile bile lades demek. Adam bosanmayacagini bile dile getirmis. Yazik etme kendine de, adamin karisina da... Belli ki adam bosanmam ama gonlumu de eglendiririm kafasinda bi adam. Sonra cok pisman olsan da uzulsen de hic birseyi degistiremezsin.

ya şuraya bu konuyu Nasıl açabiliyorsun burda ihanet yüzünden neler çeken kadınlar var hiç okumadın mı onlardan da mı utanmıyorsun belki o Ada'mın karısı bile burda konu açtı aldatılıyorum diye bide çocuğu olmuyor bunu bahane edecekmiş mutlusundur herhalde. Yazık yazık aynı durumda sen olsan ne hissederdin bide kandırılıyor muyum yazmışsın beter ol inşallah bütün ailen çevren öğrenir evli bi Ada'mla beraber olduğunu

Büyük ihtimalle karısının boşanma isteğinden bile haberi yoktur. Boşanmak istemiyor dediğine göre. Adamın kötü emellerine alet olma o kadının da kanına girme. Ayrılamıyorum seviyorum diye bir şey yok. Bugün karısına yapan yarın sana yapar

Kisaca sana :oha: diyorum
Evli barklı adamla nasil sevgili olursun hadi evli old söylemedi ama sen ogrenince direk ayrilman ve aklindan silmen gerekiyordu
Senin de annen var, ablan var ve en onemlisi de sen varsin. Boyle ikinci bir kadin gelse hos olur muydu ?
Ayrica dusunsene o adam karisinin yaninda yatip senin yanina gelecek bence oldukca mide bulandirici :KK43:

Biraz agir oldu kusura bakma ama seninde hislerin cok agir uzgunum bu yuzden

Yuva yikanin yuvasi olmaz bunu unutma. Hic gorusmesen de icinden onu sevmen bile cok gunah ve haram aklini basina al

Ha unutmadan kandirilmiyorsun bildigin adamin karisini kandiriyorsun

evet ayrılamıyorum diye bir durum aklıma gelmiyor aslında o kadar saçma ki. bir an önce uzaklaşmam lazım sanırım

Adam seni kandırmamış açık açık evli olduğunu boşanmayacağını söylemiş
sen bence kendini kandırma arkadaşım yanlış çıkmaz yollara girmeden bağını kopart lütfen

Kisaca sana :oha: diyorum
Evli barklı adamla nasil sevgili olursun hadi evli old söylemedi ama sen ogrenince direk ayrilman ve aklindan silmen gerekiyordu
Senin de annen var, ablan var ve en onemlisi de sen varsin. Boyle ikinci bir kadin gelse hos olur muydu ?
Ayrica dusunsene o adam karisinin yaninda yatip senin yanina gelecek bence oldukca mide bulandirici :KK43:

Biraz agir oldu kusura bakma ama seninde hislerin cok agir uzgunum bu yuzden

Yuva yikanin yuvasi olmaz bunu unutma. Hic gorusmesen de icinden onu sevmen bile cok gunah ve haram aklini basina al

Ha unutmadan kandirilmiyorsun bildigin adamin karisini kandiriyorsun
emin olun kesip atmam lazım kendisi kesip atma bu olayı halledıcem dedi ve uzerine de istersen ben ayrılana kadar görüşmeyelim dedi

Yapma kendini o bayanın yerine koy ve bazen bencilce bakıyorsunuz hayata o bayan seni ogrendigindeki duyguları düşün sen şimdi kendin diyorsun kandiriliyormuyum diye o bayan ne yapsın hergün her anlamda mutlu etmeye çalıştığı eşi tarafından kandiriliyor bir kez ve Son kez o bayan gibi düşün ve arkani dön kimsenin gunahina girme unutma kimse yasattigini yaşamadan ölmüyor

emin olun kesip atmam lazım kendisi kesip atma bu olayı halledıcem dedi ve uzerine de istersen ben ayrılana kadar görüşmeyelim dedi

Kesip atma bu olayi halledicem derken senin icin esimden bosanacagim demis yani bir yuva yikiminda katkin olacakmis
Adam hem karisini hemde seni ayakta uyutuyor karisindan asla ayrilmaz bunu bil sende beklediginle kalirsin
Yarin bir gun telefonuna kocami birak diye bir msj gelirse de sasirma. O msj geldiginde de o adam senin yaninda degil karisinin yaninda olacak ve senin icin yalandan " evliyim dedim anlamadi hala pesimde " diyecek ve sen oylece kalacaksin

Sil at kafandan ve kalbinden biliyorum zor ama once Allah icin daha sonra ailen ve kendin icin bunu yapmak zorundasin
Evli adamla yada senin yuzunden bir yuvanin yikilmasiyla adinin anilmasini istemiyorsan tabi

zaten artık bu olayın bittiğini sevseydim zaten hiç seninle konuşmazdım diyor ..tabi salak ben oluyorum sanırım

çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile

Diyorsun ki sevgilim evli. Karisi duymadan biraz takılıp ayrilacagiz.

O sirada o kadina, o cocuga, o evlilige ne olduğu zerre umurumda degil.

Haklisin evlilik evli olan insani baglar.

Ama kadin dayanismasi diye bir sey var degil mi? Kendimiz icin istemediğimiz bir seyi diger kadın icinde istemiyoruz...

Evli oldugunu duydugun an kendine olan saygindan, daha fazla kullanilmamak için ayrilmaliydin. Bitirmeliydin.

Hata senin hatan. Yanlis senin yanlisin. Keyfin bilir. Ahlak zabitasi değilim ben. Yasinda kucuk degil belli ki. Tü kaka diyecek halim yok. Yarin yaptıkların karsina ciktiginda, daha kotusu basina geldiginde bugunu hatirla.

Ama kandirilmak konusunu soruyorsan eminim cok iyi kandiriyorsunuz hem kendinizi hem o kadincagizi...

peki şöyle söyleyim ben bikaç fotoğrafımı attım ama normal fotolar sizce kkullanır mı bu resimleri

Back
X