Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyorAy canım sen bu kandırılma olayını yanlış anlamışsın kandırılan sen degilsin .O adamla beraber siz ,nikahlı olan eşi kandırıyosunuz .Yani suçlu sensin
peki şöyle söyleyim ben bikaç fotoğrafımı attım ama normal fotolar sizce kkullanır mı bu resimleri
nasıl kullanmıştırKullanmıştır bile kendisi için. .
boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
evet ama o amaç için girmedim netekız manyak mısın.. başına iş alırsın kurtulamazsın bile. ne aşkı ne sevgisi? internetten buldun dimi bu adamı? yazık yahu
Ya kızım senin evli bi Ada'mla olman yanlışken kalkmış beni boşanıcam diye kandırıyor diyorsun tövbe tövbe bide 30 yaşındaymışsın hiç mi aklın yol yavrum senin Ada'm evli evli idrak etmeye çalış evli. Başkasının kocası başkasına aitboşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
aynen sorduğu soru bu ama doğru malesefBu ne biçim bi soru?
Olayın gerçekliğine inanasım gelmiyor.
netten tanıştın adama fotolarını yolladın boşanıp seninle olacağına inanıyorsun öyle mi? şaka yapıyorum de 30 yaşında bir kadın bunlara inanıyor olamazevet ama o amaç için girmedim nete
aslında inandığım bişey yokki.benm fotoları sil desem bi şey yapar mı bu konudanetten tanıştın adama fotolarını yolladın boşanıp seninle olacağına inanıyorsun öyle mi? şaka yapıyorum de 30 yaşında bir kadın bunlara inanıyor olamaz
aynen sorduğu soru bu ama doğru malesef
yolladığın fotoğrafları kendi hesabındada paylaş. bişey olursa ordan almışlar dersin. ve derhal engelle adamı. sil mil deyip aklına karpuz kabuğu sokma. bir hata etmişsin devamını getirip buluşma adamla. bir daha evli adamlardan uzak dur.aslında inandığım bişey yokki.benm fotoları sil desem bi şey yapar mı bu konuda
cidden bunu yapar mı yalvarsam kesin aklına mı getirir m yoksa beni anlar mıyolladığın fotoğrafları kendi hesabındada paylaş. bişey olursa ordan almışlar dersin. ve derhal engelle adamı. sil mil deyip aklına karpuz kabuğu sokma. bir hata etmişsin devamını getirip buluşma adamla. bir daha evli adamlardan uzak dur.
nasıl kullanmıştır