lütfen yardım kandırılıyor muyum

Sizin bu yaptığınıza başka bir şey deniyor bizim buralarda.. Yazmaya da izin yok..
Kafanı bi çalıştır bakayım belki sanırımlı bir cümleden daha fazlasını düşünebilirsin.. Her cümlende "sanırım" kullanıyorsun..

Ay canım sen bu kandırılma olayını yanlış anlamışsın kandırılan sen degilsin .O adamla beraber siz ,nikahlı olan eşi kandırıyosunuz .Yani suçlu sensin
boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor

kız manyak mısın.. başına iş alırsın kurtulamazsın bile. ne aşkı ne sevgisi? internetten buldun dimi bu adamı? yazık yahu

boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
Ya kızım senin evli bi Ada'mla olman yanlışken kalkmış beni boşanıcam diye kandırıyor diyorsun tövbe tövbe bide 30 yaşındaymışsın hiç mi aklın yol yavrum senin Ada'm evli evli idrak etmeye çalış evli. Başkasının kocası başkasına ait

netten tanıştın adama fotolarını yolladın boşanıp seninle olacağına inanıyorsun öyle mi? şaka yapıyorum de 30 yaşında bir kadın bunlara inanıyor olamaz
aslında inandığım bişey yokki.benm fotoları sil desem bi şey yapar mı bu konuda

aynen sorduğu soru bu ama doğru malesef

Evli olduğunu bile bile devam ediyorsun,
sana "Boşanacağım ama boşanamazsam beni bırakmazsın değil mi?" gibi bir soru soruyor,
sen de "Kandırılıyor muyum?" diye gelip bize soruyorsun.

Buna kanmak için bir insanın iqsunun tek basamaklı bi sayı olması lazım.

aslında inandığım bişey yokki.benm fotoları sil desem bi şey yapar mı bu konuda
yolladığın fotoğrafları kendi hesabındada paylaş. bişey olursa ordan almışlar dersin. ve derhal engelle adamı. sil mil deyip aklına karpuz kabuğu sokma. bir hata etmişsin devamını getirip buluşma adamla. bir daha evli adamlardan uzak dur.

hayret yani kanmak denmez tabiki ama insan umut ediyor o zaten öylesine sevdiği biriyle değil yani

yolladığın fotoğrafları kendi hesabındada paylaş. bişey olursa ordan almışlar dersin. ve derhal engelle adamı. sil mil deyip aklına karpuz kabuğu sokma. bir hata etmişsin devamını getirip buluşma adamla. bir daha evli adamlardan uzak dur.
cidden bunu yapar mı yalvarsam kesin aklına mı getirir m yoksa beni anlar mı

arkadaşlar zaten devam ettirme niyetim de yok asla ..ben çoktan bitirdim ancak ne yapsam da garantiye alsam diyoeum foto olayını :/

Back
X