lütfen yardım kandırılıyor muyum

çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Sana baştan kendini bekar diye tanıtan adama,dünyayı ayaklarının önüne serse güvenebilecek misin ömür boyu.
İşte böyle cibiliyetsiz herifler,senin gibi sazanları avlıyorlar.Boşanacağım vaadiyle oylalayıp kullanıp atıyorlar.Karaktere bak,boşanma sebebi bile iğrenç.

Kandirilmiyor kandırıyorsun. .başta bilmiyordun öğrenince neden devam ettin?
Aşk herşeyi affeder diyorsun herhalde..çok iyi biliyorum ki birgun evlendiğinde aynı durum seninde başına gelecek. .hazırla kendini..

Bir ogretmen olarak ust uste o kadar cok hata yapmissiniz ki. Hem internetten niriyle tanismissiniz hem fotonuzi hondermissiniz hem evli oldugunu ogrendiginiz halde konusmaya devam etmissiniz hem de falsiz da kalmamissiniz. Litfen biran once kendinize gelin. Bu kadar mi aciz olduk bu kadar mi yalniz kaldik da her cagiranin pesine godiyoruz anlamiyprum. Oncelikle bir bayan olarak bizim bir durusumuzun olmasi lazim degil mi.

çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Kandıra'n sensin kandırılan masum bir bayan...

Üşenmedim ve 21 sayfa okudum, sırf sana yapılan yorumlara ne cevap verdin pişman mısın diye bir ibare aradım ama maalesef pişkinlik üzerine pişkinlik okudum ! Seni benim elime verseler ibret-i alem diye meydan dayağı çekerdim sana !!!! Terbiyesiz kadın senin gibi öğretmenler geleceğe avukat, doktor, mühendis nasıl yetiştirsin ??? Allah seni bildiği gibi yapsın ahlaksız !
Hislerime tercuman oldun:KK9:

Sen ve senin gibilere Allah hidayet versin şu mubarek gunde kötü konusmak istemiyorum ama insallah o adam baska birini bulur da anlarsin o zaman aldatilmak nedemekmis :KK12:

Yazıklar olsun!!! Bir de boşanmasını mı bekliyorsun.. nedense hiç inandırıcı gelmedin bana yok evli olduğunu bilmiyormuş muş tabi kesin bilmiyorsundur!!! "Evli olduğunu bile bile konuştum hala da devam ediyorum demiyorsun da" neden çünkü burdaki bütün kadınlar köşeye sıkıstırıcak diye dimi? Sen hala neyi bekliyosun ya bırak karısını adamı bir kenara.. ortada ALDATAN aldatabilen bir adam var. Bir de boşanıp seninle evlenmesini bekliyorsun daha çok beklersin o boşanır seninle evlenir hatta senden çocuk ta yapar ama yine beklersin o adamı sen! çünkü kimbilir kiminle sevgili olmuştur kime boşamanma vaatleri veriyordur.. sonra bir gün bi bakmışız. aaa sila90 aldatıldım diye konu açmış birde ne görelim hemde çocuğu varmış ne yapması gerektiğini bize soruyormuş! Sonun bu senin anladın mı!! sen o adamın seni sevdiğinimi sandın yani güldürme beni.. ya herseyden önce sende bi kadınsın sen hiç istermiydin aldatılmak birde üstüne metresin kocanla evlenmesini beklemesini hazmeder miydin!! Çık git daha fazla sinirlerimi bozma!!!!!!!!!

Ben daha 17 yaşındaydım 23 yaşında biriyle konuşuyordum. Ama asla sevgili olamamıştım o kadar teklif etmesine rağmen. Her hafta sonu köyüne giderdi akrabaları ziyaret ettiğini söylerdi.. bir gün telefonda ağzından kaçırdı meğer evlenip boşanmış birde kızı varmış köyle de kızını görmeye gidiyormuş.. kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Sanki boşanmalarına ben sebep olmuşum gibi suçluluk duygusu çekmiştim ve bana söylediği anda güzel bi konuşma yaptım. Her ne kadar boşanmışta olsan bir evlilik yaşamışsın ve ben hiç evlenmedim evleniceğim insanın da doğal olarak benim gibi hiç evlenmemiş olmasını istiyorum herşeyi ilkleri bir kenara bırak senin bir kızın var ve o annesini sevmeni istiyordur beklide nereden biliceksin ben küçücük bir kızın hayallerini yıkan kadın olamam. Bence sen kimseyi değil karını sevmeye çalış onun güzel yönlerini bul ve onu sev kızın için deyip telefonu kapatmiştım.. Bu olaydan 2 sene sonra da ben evlendim birgün bir baktım ki boşadığı karısıyla evlenmiş ve 2 çocuk daha yapmışlar dağılmadan kopmadan mutlu bir aile olmuşlar.. belkide onunla konuşmaya devam etseydim herşey daha kötü olucaktı .. bunu anlatmak istedim çünkü böyle bi durum yaşayan herkes aynı şekilde adamları boşandırmaya çalışmak yerine karılarına yönlendirse kimse aldatılmaz diye düşünüyorum

Ya bi de lütfen yardım yazmış sinirlerim bozuldu iyice!!!!! Neymiş evli olan sevgilisi karısını boşamamak için küçük hanımı yani metresini kandırıyormuymuş..

Ben daha 17 yaşındaydım 23 yaşında biriyle konuşuyordum. Ama asla sevgili olamamıştım o kadar teklif etmesine rağmen. Her hafta sonu köyüne giderdi akrabaları ziyaret ettiğini söylerdi.. bir gün telefonda ağzından kaçırdı meğer evlenip boşanmış birde kızı varmış köyle de kızını görmeye gidiyormuş.. kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Sanki boşanmalarına ben sebep olmuşum gibi suçluluk duygusu çekmiştim ve bana söylediği anda güzel bi konuşma yaptım. Her ne kadar boşanmışta olsan bir evlilik yaşamışsın ve ben hiç evlenmedim evleniceğim insanın da doğal olarak benim gibi hiç evlenmemiş olmasını istiyorum herşeyi ilkleri bir kenara bırak senin bir kızın var ve o annesini sevmeni istiyordur beklide nereden biliceksin ben küçücük bir kızın hayallerini yıkan kadın olamam. Bence sen kimseyi değil karını sevmeye çalış onun güzel yönlerini bul ve onu sev kızın için deyip telefonu kapatmiştım.. Bu olaydan 2 sene sonra da ben evlendim birgün bir baktım ki boşadığı karısıyla evlenmiş ve 2 çocuk daha yapmışlar dağılmadan kopmadan mutlu bir aile olmuşlar.. belkide onunla konuşmaya devam etseydim herşey daha kötü olucaktı .. bunu anlatmak istedim çünkü böyle bi durum yaşayan herkes aynı şekilde adamları boşandırmaya çalışmak yerine karılarına yönlendirse kimse aldatılmaz diye düşünüyorum
Çok güzel ifade etmişsiniz ama o adamın mayasında varmış yeniden bir evliliği kurtarabilmek ve belki de aralarında yaşananlar düzelebilecek şeylermiş.Malesef bazı mayası bozuk,karaktersiz insanlar var ki değil bir yabancı iki tarafın sülalesi araya girse akıllanmıyor illa ki aldatıyor diyorum ya maya bozuk.Keşke kimse aldatılmasa o ayrı.Elbette biz kadınlara düşen böyle bir rezaleti duyunca düzelme ihtimalini göz önüne alıp sizin verdiğiniz cevabı vermek.

Seni ve senin gibileri allaha havalar ediyorum daha ayrılmalıdır bir aradan cekil belki tekrar duzelirler

Bi de kendini magdur mu saniyosun kandirilmak diyerek. Birak evli adami bile bile yuh artik

Çok güzel ifade etmişsiniz ama o adamın mayasında varmış yeniden bir evliliği kurtarabilmek ve belki de aralarında yaşananlar düzelebilecek şeylermiş.Malesef bazı mayası bozuk,karaktersiz insanlar var ki değil bir yabancı iki tarafın sülalesi araya girse akıllanmıyor illa ki aldatıyor diyorum ya maya bozuk.Keşke kimse aldatılmasa o ayrı.Elbette biz kadınlara düşen böyle bir rezaleti duyunca düzelme ihtimalini göz önüne alıp sizin verdiğiniz cevabı vermek.
Sağolun. Evet sizde çok haklısınız.. son cümlemde de aslında tam olarak bundan bahsediyordum biz kadınlar taviz vermemeliyiz hepimiz aynı şekilde davransak. Böyle şeyler azalır adam kadın kalmayınca bi erkekle aldatıcak değil ya .. ama gelin görün ki çoğu kadınlar bırak bizler gibi davranmayı adamları baştan çıkarmak için çabalıyor yazık ki ne yazık böyle insanların ne bu dünya da ne de öbür tarafta yatıcak yerleri yok ..

Duysunlar okusunlar evli adamlarla hala görüşmeye devam eden metresler siz metresliğize layıksınız zaten layık olmasaydınız kendinizi kullandırtmazdınız siz hiçbir zaman bir aile kuramıcaksınız sizle anca gönül eylendirilir zaten .. kolay ölmiceksiniz acı çeke çeke sürüne sürüne ölüceksiniz!! o evli adamların günahlarına çanak tutup eşlerinin günahına girdiğiniz için bağıra bağıra yardım isticeksiniz öbür tarafta!!! Bi şans daha isticeksiniz ama iş işten çoktan geçmiş olucak. Şimdi aldığınız nefesin kıymetini bilip yaşadığınız o büyük aşkı dolu dolu yaşama zamanı zira öbür taraf bu tarafı çok aratacak size!!!!!!!! Ha şunuda atlamayayım "yaşattığınız şeyleri yaşamadan ölmeyeceksiniz" unutmayın bunuda!!!!

Valla acayip sinirlerim bozuldu anlatamam arkadaşlar .. bir de utanmadan yardım istiyor oldu bizde çanak tutalım yani hadi ordan senin gibileri çok gördük biz!!!!! İstersen bide nasihat verelim .. senin gibilerin Sonlarını da biliyoruz çok şükür rabbim gösteriyor..

Back
X