lütfen yardım kandırılıyor muyum

adam boşanmayacak
boşuna vakit kaybetme
metres olmak yerine git kendi hayatını yaşa
utanmadan elele gezebileceğin sevgilin olsun
birlikte gülüşün eğlenin ne vicdan azabı ne utanma olmadan gününüzü yaşayın

yolun yol değil

Millette utanma kalmamis.umarim fake bir hesaptir.hadi diyelim o yuvayi yiktin.tr de milyonlarca kişinin bebeği olmuyor.senin olacağı ne maglum?yarın öbürgun senden de sikilinca başkasına bakar.bebegi olmuyor diye o kadını bırakması o kadinin birdaha evlenememesi demektir.o kadının ahi ni sakin alma.

Boşan gel de.
Öyle karımi sevmiyorum, ama bosanmiyor, sana aşığım ölüyorum demekle olmaz de. Boşan, o zaman seninle görüşelim de.
Bakalim boşanacak mı?

Adama bişey olmaz canım. Olan sana olur.

çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
eve gidince yine karısına sarılıp senı cok sevıoyorum dıyordur bu adam
siz de onun için dısarıda atıştırmalık çerezsiniz
ne sanıyorsunuz karısını bırakıp size gelecegını mı
size gram duygusu yoktur , sadece heyecan aramıstır , değişiklik aramıstır .
gündüz sizinle takılsın vakıt gecırsın gece karısının koynunda uyur

aferin size

çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile

Allahım!
Şu mubarek gün hürmetine, senin gibi kadınlara gün yüzü göstermesin inşallah!
O kadına yaşattığın acıların bin mislini yaşa!
O adamı o karısına köle etsin, seni de rezil kepaze etsin!
Amin, amin amin.......

düşmeyen kalkmayan bir Allah canım hadi kalk toparlan kimsenin günahına girme o herifin kanı bozuk kandırıyor seni. İnsanın kanına hep böyle girerler zaten.Düşünsene bi diyelim ki sana dürüst oldu ve kalktı karısından ayrıldı bu sefer de sen yuva yıkan konumuna düşecek bir ömür vijdan azabı çekeceksin.Adamın karısına yazık bugün sen bıraksan yarın başkasıyla sürtecek.Sen kendini kurtar da o kendi pisliğinde boğulsun. Yoksa o pislikte seni de boğacak.

kandırılmıyosun, adam sana boşanacağım filan demiyor ki. bile isteye ikinci kadın olmuşsun işte.

ayrıca aklında olabilir bu sorun değil, insan bazen beynine/kalbine söz geçiremez. ama davranışlarına söz geçirebilir.

Şu kk da okuduğum öğretmen konularından sonra öğretmenlere olan bütün inancım gitti. Eğitim fakültesinde size nasıl bir ders veriyorlar çok merak ediyorum doğrusu..

Yemin ederim duygularıma tercuman oldun klavyemden aldın arkadaşım. Geçenlerde 1 tane daha konu vardı böyle :oha:

Nezaman akıllanacak bu genç kızlar:kızgın: nezaman:kızgın: nezaman:kızgın:

Mübarek günde büyük konuşmıcam çirkinleşmicem. Ama senin yolun yol değil bu işin sonu yaş. Hem dünyanı hem ahiretini yakma. Cehennem olsun sanki bekar erkekmi kalmadı?? Kendini bu konuma düşürme hangi konum olduğunu yukarda yazmışlar.

Utanmadan sıkılmadan dalga geçer gibi kandiriliyor muyum yazmissin ya bi de pesss!!! Ne işin var evli adamla erkek mi kalmadı bu kadar mı gözün döndü nedir bu ya yiyosun bi halt bari utanmadan milletin gözüne sokma ne diyelim sana ne istiyorsun aferiiiinn bravoo çok güzel uzel yapmışsin devam et böyle :super:

bu yanlistan don evli bir yuvayi yikacaksin.Hem Allah hem kullar razi gelmez boyle kotu bir duruma.hadi evlendiniz diyelim mutlu mu olcaginizi saniyorsunuz peki o kadinin ahlari etrafin dedikodulari aileni uzeceksin..esini aldatan adam siz gidersiniz baskasiylada devam eder hem o adamin karisinin gozyaslari sizin o adamdan vazgecerkinki gozyaslarindan daha degerli onemli.uzen eninde sonunda uzulur kendini yakma..

"Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep. "

Sözde eğitiminizi! tamamlamış öğretmen olmuşsunuz. Keşke kariyerden önce bi karakter sahibi olmaya çalışsaydınız.

Gelmiş bi de mağdur olan kendinizmiş gibi kandırılmaktan bahsediyorsunuz. İnşallah o şeref yoksunu adam karısını boşar da seni alır. Senden kurtulup karısına, hiç bisey olmamış gibi sarılıp uyusun istemem. Bence adamın peşini bırakma, o kadını, o pislik kocadan kurtar. Siz birbirinize daha çok yakışırsınız.

Back
X