- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eve gidince yine karısına sarılıp senı cok sevıoyorum dıyordur bu adamçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Şu kk da okuduğum öğretmen konularından sonra öğretmenlere olan bütün inancım gitti. Eğitim fakültesinde size nasıl bir ders veriyorlar çok merak ediyorum doğrusu..
Nezaman akıllanacak bu genç kızlarçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
bacım beynin dağılır vurma kafanı yazıktırNezaman akıllanacak bu genç kızlarnezaman
nezaman
![]()
fotolari sol deyince siler mi sence?hic fotolarin lafini etme ayrilacaksan olmuyor de ayril.aslında inandığım bişey yokki.benm fotoları sil desem bi şey yapar mı bu konuda