nasıl insan bunlar yaa anne diyince sorunlar kapıyamı süpürülcek, onun yüzünden eşinle kavga ettiğini falan biliyo bu kadın, bana anne densinde isterse dünya yıkılsın diye bi ego olayına girmiş kadın, içinden gelmiyosa bu ısrar niyeee, sende ona de ki benim annem bana balım derdi sizde diyin madem anne kız olduk, hayret bişey, anneliğin otorite bölümünü istiyo bu kadın ama birine anne demek aynı zamanda onun omzunda ağlayabilmeyi, birlikte gülmeyi, birbirine güvenmeyi, art niyet gözetmemeyi de gerektirmez mi
valla ben de anlamış değilim ki bence bu ilk adım gibi geliyor.. ilk önce anne diyeceğim, sonra yok içten anne demiyorumun tartışması olur, bunu hallederiz derken yüzümüze gülmüyor bizi istemiyor gibi davranıyor der sonra hizmet etmiyor der... ne bileyim bence sürekli birşeyler diyecek... ama eşime de dedim tamam x anne diyeceğim ama bir daha bu konu hakkında konuşmak tartışmak ve yok içinden anne demiyormuşum yok sadece anne diyecekmişim x anne hoşuna gitmiyormuş gibi bir duruma düşmek istemiyorum dedim. o da tamam dedi ama gerisini bakalım yaşayarak göreceğiz..