- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Bence de siz ayrı eve çıkın bu bahaneyle annen de ananenlerin evinden ayrılmış olur. Dayın evlense şahsen ben de görümcemle aynı evde kalmak istemem. Sevgiline de söyle annem babam düşman ben onları isteme için bi araya getiremem. Gelsinler dayından istesinler ya da hiç istemesinler. Tanışma olsun bitsin. Zor koşmak nedir yani. Bi kere de adet yerini bulmayıversin.Bilmiyorum ya gerçekten çünkü dayım bekar evlenme durumu olursa ananemle birlikte kalacak gelin annem de onların yanında kendini kötü hissediyo yük hissediyo
Kimse olmasa bile annem var napaym ya artık o kadar bunaldm ki bu adetlerden hiçbişey yapmak istemiyorum sonuç yokBence de siz ayrı eve çıkın bu bahaneyle annen de ananenlerin evinden ayrılmış olur. Dayın evlense şahsen ben de görümcemle aynı evde kalmak istemem. Sevgiline de söyle annem babam düşman ben onları isteme için bi araya getiremem. Gelsinler dayından istesinler ya da hiç istemesinler. Tanışma olsun bitsin. Zor koşmak nedir yani. Bi kere de adet yerini bulmayıversin.
Babam annemi Boşanmadan önce evden kovduğu için annem o adamın yüzüne bile görmek istemiyo.Açıkcası isteme olayı da babamdan olursa annem de yüzüme bakmaz.Yani kafam çok karıştı.Anneme kalsa sadece anne tarafımdan olsun bu törenler
Evlilikle ilgili geleneklere ben de karşıyım, aman nişan olsun, aman mutlaka düğün olmalı gibi şeyler, bohça mohça bana gereksiz geliyor lakin her ne kadar anne babanız kötü bir şekilde ayrılmış ve annenizin babanıza tahammülü kalmamış olsa da, erkek tarafının anne babanızın olduğu bir toplulukta söz yapıp yüzük takması uygun olacaktır, sevdiğiniz adamla şimdi herşey güllük gülistanlık olabilir, ailesi de size canım içim diyebilir ama evlilik sonrası bir kavga da bunlar yüzünüze vurulabilir, üzülür pişman olursunuz, madem anneniz babanızı kendi evine istemiyor, babanızın evinde söz yapılması da sorun olacak, o zaman dışarı da bir yer ayarlansın orada yapın sözü.Gelenikleri kim icad etti Allah aşkına ya keşke direk evlilik olsa bu nedir böyle zora sokmak zorunda mı aileler ya mutlu olmak bu kadar zor mu?
anneannenizin evinde neden isteme olmuyorAnnem hayatta kabul etmez bi araya gelmeyi ve teyzemlerle konuştum onlar da imkansz böyle bişeyin olmasına diyolar yani babam olmadan ve annemle eve çıkarak ancak bu işin olacağını dile getiriyolar.Yani herkes sırf isteme olsun kendi evimden gelin çıkarım diye annemle eve çıkmanı istiyo yoksa olmaz diyo kimse offf Allahm yardım et(
Benim ailem değil evet sadece ama ailem sıkıntı işi yokuşa sürüyorlar.Aynı zaman da abartmıyorum.Sadece çok kolay olabilecek bir işi uzatıyolar da uzatıyolar.Sinir olduğum nokta bu.Siz yaşamadığınız için böyle yorum yapmak kolay tabi.Bi de benim gibi bi aileniz olsaydı dayanabilir miydiniz bilmiyorumcok abartmiyor musunuz tek ayri sizin aile degil ki degil mi
Ananemin evinde neden olmuyo annem eve çıkmayı şart koştuğu için isteme de olmuyo malesefanneannenizin evinde neden isteme olmuyor
Annem hayatta kabul etmez bi araya gelmeyi ve teyzemlerle konuştum onlar da imkansz böyle bişeyin olmasına diyolar yani babam olmadan ve annemle eve çıkarak ancak bu işin olacağını dile getiriyolar.Yani herkes sırf isteme olsun kendi evimden gelin çıkarım diye annemle eve çıkmanı istiyo yoksa olmaz diyo kimse offf Allahm yardım et(
Bunun keşkesini yaşatan malesef anne tarafım o kadar bunalttılar ki artık daralıyorum ilerde acısını ben çekeceğim ama anne tarafım baban gelecekse gitsinler sadece ondan istesinler bizi de unut diyolarAnneniz ve annenizin ailesidir saygı duyarım, kötü birşey demek istemem ama ne olursa olsun o da sizin babanız, sizin için sizin özel gününüzde bile ayak diriyorlarsa erkek arkadaşınızla aranızda takın yüzükleri, ben şahsen eşimden kanlı bıçaklı da ayrılsam kızım için babasının orada olmasını isterdim, erkek tarafının bu kızın arkasında babası var demesi için bir günlükte olsa katlanırdım eski eşime, sizin de babanızla aranız iyi olmayabilir ama emin olun yaşınız ilerleyip bir de çoluk çocuk sahibi olduğunuzda keşke babamda sözümde, nikahımda olsaydı diyeceksiniz.
yani sizin ozel durumunuzu kullanmak istiyorlar hadi diyelim ciktiniz evlenince ne olacak masraflari nasil karsilayacaksinizAnanemin evinde neden olmuyo annem eve çıkmayı şart koştuğu için isteme de olmuyo malesef
oyle yapinBunun keşkesini yaşatan malesef anne tarafım o kadar bunalttılar ki artık daralıyorum ilerde acısını ben çekeceğim ama anne tarafım baban gelecekse gitsinler sadece ondan istesinler bizi de unut diyolar
Tavrınızı net bir şekilde koyun ortaya, dediğim gibi anne babanız çok kötü bir şekilde ayrılmış olabilir, anneniz babanızı sevmemekte sonuna kadar haklı da olabilir lakin o sizin babanız, ayrıca anne tarafınızın sizin geleceğinizle ilgili bir karar da size ait bir özel günde babanız hakkında fikir beyanında bulunmalarını da çok yanlış buldum, bu baskılara boyun eğmeyin, bugün sözde görmek istemiyoruz diyen aileniz siz onları dinlerseniz nikahınızda da istemeyecekler babanızı, bu hem size hem babanıza haksızlık.Bunun keşkesini yaşatan malesef anne tarafım o kadar bunalttılar ki artık daralıyorum ilerde acısını ben çekeceğim ama anne tarafım baban gelecekse gitsinler sadece ondan istesinler bizi de unut diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?