Lütfen yardim: Reglim neden normalden kisa surdu?

Saron

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.646
6.006
358
Eskisehir
Yillardir 6 gun seren reglim bu kez ilk defa 3 gun surdu ve birden kesildi. Az falan degildi her zamanki gibi yogundu. Bebek denemeleri yapiyoruz ama hamile degilim. Acaba bir sorun mu oldu. Sorum su aslinda dogrudan doktora gitmeli miyim? Bu tip bir durum yasayip sonra normale donen var mi? Ilk kez boyle bir sey yasiyorum panikledim biraz.

Yillardir 6 gun seren reglim bu kez ilk defa 3 gun surdu ve birden kesildi. Az falan degildi her zamanki gibi yogundu. Bebek denemeleri yapiyoruz ama hamile degilim. Acaba bir sorun mu oldu. Sorum su aslinda dogrudan doktora gitmeli miyim? Bu tip bir durum yasayip sonra normale donen var mi? Ilk kez boyle bir sey yasiyorum panikledim biraz.
Ağrı kesici ilaç falan içtinmi?
Genelde bu tür ilaçlar adeti keser. Ama kişiden kişiye değişir benimde adetim 5 6 gün sürer ama bi kere ağrı kesici içtiğimde benimde 3 günde kesilmişti. Sonraki zamanlar yine 5 6 gün oldu.

Yillardir 6 gun seren reglim bu kez ilk defa 3 gun surdu ve birden kesildi. Az falan degildi her zamanki gibi yogundu. Bebek denemeleri yapiyoruz ama hamile degilim. Acaba bir sorun mu oldu. Sorum su aslinda dogrudan doktora gitmeli miyim? Bu tip bir durum yasayip sonra normale donen var
mi? Ilk kez boyle bir sey yasiyorum panikledim biraz.
[/QUOTE
Mevsim geçişide etkiliyebiliyor canım
Yılda bi kaç kez geçiken az ve yada uzun süren adetleri normal karşılanıyor diye biliyorum.
İnşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna☺️

Mevsim geçişide etkileyebilir canım
Yılda bi kaç kez geçiken uzun veya kısa süren adetler normal karşılanıyor diye biliyorum
İnşallah hayırlısı ile bebeğin gelir

Ağrı kesici ilaç falan içtinmi?
Genelde bu tür ilaçlar adeti keser. Ama kişiden kişiye değişir benimde adetim 5 6 gün sürer ama bi kere ağrı kesici içtiğimde benimde 3 günde kesilmişti. Sonraki zamanlar yine 5 6 gün oldu.
Dogru olabilir. Regl zamanim yaklasinca migrenim tutar genelde ve agri kesici icerim ama reglmi etkilemez. Gerci bu kez orucla birlesince cok agrim oldu ve cok agri kesici ictim. Bir de antibiyotik kullaniyorum. Dediginiz gibi indan dolayi olabilir. Cok tesekkur ederim biraz rahatladim. 🌻

Mevsim geçişide etkileyebilir canım
Yılda bi kaç kez geçiken uzun veya kısa süren adetler normal karşılanıyor diye biliyorum
İnşallah hayırlısı ile bebeğin gelir

Cok tesekkurler. Ilk kez boyle oldu. Hamile olmadigima da emin oldugum icin endiselendim. Tesekkur ederim evet umarim hayirlisiyla gelir minik de🌻

Back
X