Lütfen yardım.. SSK da tüp bebek için ne zaman yaşım tutacak.

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
505
648
İstanbul
Arkadaşlar biz tam üçüncü aşılamaya geçmiştik tutmazsa tüp bebeğe geçmek için, yaş yasası çıktı Değil 3. , 4. aşılmayı bile yaptık ama tutmadı. Son olarak yaşımın tutmasını beklemeye karar verdik.

ağustos 1987 doğumluyum ben. Ne zaman tüp bebek yaptırabilirim. Lütfen bilen biri yardım etsin.senağlamasenağlamasenağlama

Bilen yok mu kızlar... (( Bu yaz 23 olacağım ama 23 ü doldurmam mı gerekiyor? Eğer bu yaz yaşım tutacaksa şimdiden hastaneye gitmeye başlamamız lazım. Başka da hiçbiryerde bulamadım. Lütfen bi bilen yok mu..

pek bılgım yok ama işine yaraRsa ...

Çok teşekkür ederim.

23 sınırı yazmışlar her yere de, 23 ün nesi hiç bi açıklama yok... Başı mı, sonu mu, girecekmisin bitirecekmisin?? Sinirlerim bozuldu. Zaten konu bu olunc hep böyle oluyoruz da, elimiz mahkum işte ssk ya Hay gözünü sevdiğimin ülkesi

canım önce seni burada gördüğüme üzüldüğümü söylemek istedim.aşılamayla olacağını hissetmiştim nedense senin.23 yaşından gün almış olmak gerekiyor yanı 22 yaşınınbitmesi yani bu ağustosta başvurabilirsin canım

çok tşk ederim canım. Bu benim için süper bi haber.

Sen nasılsın? Kötü haberini almıştım. çok üzüldüm. Şimdi tedavi oluyormusun?
Biz şimdiden bi araştırma hastanesine gitmeye başlayalım en iyisi.

Bi de bizim son 2 aşılamamızda yani bu yeni yasa çıktıktan sonra yapılanlarda hiç resmi bişey yapılmadı. ılaçlar bile reçeteye yazılmadı. ılk ikisinde rapor çıkartmışlardı. ınşallah bi terslik olmaz.

Benim aşılamaları yaptırdığım hastanelerden tutmadığına dair rapor almam gerekiyor galiba değilmi. Öyleyse adet olana kadar onları halledeyim.

ben yeniden transfer oldum 6 gün önce canım.şimdi sonuç bekliyorum hayırlısıyla.evet sen o aşılama raporlarını toparlamaya başla canım.

Hayırlı olsun canım. ınşallah hepimizin yüzü güler. Eşime de verdim müjdeyi. Heyecanlandık ikimizde. bana ödev verdi; özel muhayenehanesi olan ssk doktoru bul diye:)

Dediğim gibi hey güzel ülkem.. nelere mecbur kalıyoruz.

canım senin bundan sonra muayenehanesi olan ssk doktoru değil ssk ile anlaşması olan bir tüp bebek merkezi bulman gerekiyor.

slm bildiğim kadarıyla 23 ü doldurman lazım.ama tek bekliyen sen değilsin bende bekliyorumm.bide eşinden 3 yıllık evli olman gerekiyoo.sen kaç yıllık evlisinn?ben 23 ü doldurdum ama 3 yıllık evli olmadım.

canım tam emin olmamakla birlikte bende 23 ü doldurmuş olman gerekiyor diye biliyorum. çünkü 2. tedavimde bana yaşın 24 problem çıkmaz.23 bitmiş demişlerdi. ve hilalinde dediği gibi evlilik süreninde 3 yıl olması lazım...
maalesef bunlar üzücü durumlar. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…