- 12 Ocak 2016
- 157
- 56
- 13
- 37
- Konu Sahibi ayseayseli
-
Adam haklı. Sen başlatmışsın.
Ayrıca okumayla doktorayla alakası yok bunun. Kişilikle alakalı
Arkadaşlar merhaba sırf bu konuda fikir almak için üye oldum lütfen yorum yazar mısınız?
ben 1 yıllık evli 3 aylık hamileyim..ikimiz de eğitimli doktora yapmakta olan çalışan insanlarız. şimdi dün akşam yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum
dün eşim işten geldi yemek yapmıştım yedik sonra o tabakları suya tuttu masayı kaldırdı ve direkt gidip oturma odasına uzandı. çok halsiz ve yorgunum bugün dedi. beş dk sonra bi gittim uyumuş. yığınla yıkanacak tencere vardı mutfakta. (hep öyledir tabakları kaldırıp içeri gidiyor tencereye falan sürmez elini ama en azından hamileyken yapar diye düşünmüştüm)
ben de yemek yerken belim çok ağrıyor sırtım ağrıyor falan dedim bunlardan bahsettim. biliyor yani halsiz olduğumu. gittim odaya niye uyuyosun bi sürü iş var tabakları suya tutmakla olmuyor dedim o da uyuyorum lütfen yorgunum vs dedi. benim de inadım tuttu ağlamaya başladım ben hamileyim her yerim ağrıyo bana bırakıp kaçıyosun dedim. sen de yapma o zaman yat dinlen senden bişe isteyen yok ki dedi.
Israrla söylendim uyandırdım o da bağırdı rahat bırak vs gibisinden. sonra içeri gitti ben de bağırarak senin değişeceğini düşünmekle hata etmişim bi MALI nasıl alırsan öyledir değişir mi hiç dedim.
o da hırsla geldi ne diyosun sen falan dedi ben de tekrar edip git başımdan dedim tuttu kazağımın ucundan çekmeye başladı hırsını almak için yırtmaya çalışıyor yani. ben de ittirdim ayağımla, yanlış yerine denk geldi iyice sinirlendi kollarımı tuttu falan sonra bir baktım kazağımı çekerken boynumu çizmiş tırnağıyla ağlamaya başladım bilerek olmadı falan dedi tamam ben sinirliyim sen de çok huysuzsun dedi.
küstük şimdi haksız mıyım ben onun davranışları normal mi. hangi erkeğin üzerine bu kadar gidersen çıldırır dedi.
Yaptığınız hiç hoş olmamış
Kusura bakmada haksız buldum sizi
Adam yorgunum demiş üstüne üstüne gitmişsiniz bana göre hatalısınız
haksızsınız bence , adam toplamıs mutfaga goturmus , emınım kı bulasık makınenız vardır makıneye calkalayıp atıverseydınız.o kadarına yetecek gucunuz vardır herhalde...Arkadaşlar merhaba sırf bu konuda fikir almak için üye oldum lütfen yorum yazar mısınız?
ben 1 yıllık evli 3 aylık hamileyim..ikimiz de eğitimli çalışan insanlarız. şimdi dün akşam yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum
dün eşim işten geldi yemek yapmıştım yedik sonra o tabakları suya tuttu masayı kaldırdı ve direkt gidip oturma odasına uzandı. çok halsiz ve yorgunum bugün dedi. beş dk sonra bi gittim uyumuş. yığınla yıkanacak tencere vardı mutfakta. (hep öyledir tabakları kaldırıp içeri gidiyor tencereye falan sürmez elini ama en azından hamileyken yapar diye düşünmüştüm)
ben de yemek yerken belim çok ağrıyor sırtım ağrıyor falan dedim bunlardan bahsettim. biliyor yani halsiz olduğumu. gittim odaya niye uyuyosun bi sürü iş var tabakları suya tutmakla olmuyor dedim o da uyuyorum lütfen yorgunum vs dedi. benim de inadım tuttu ağlamaya başladım ben hamileyim her yerim ağrıyo bana bırakıp kaçıyosun dedim. sen de yapma o zaman yat dinlen senden bişe isteyen yok ki dedi.
Israrla söylendim uyandırdım o da bağırdı rahat bırak vs gibisinden. sonra içeri gitti ben de bağırarak senin değişeceğini düşünmekle hata etmişim bi MALI nasıl alırsan öyledir değişir mi hiç dedim.
o da hırsla geldi ne diyosun sen falan dedi ben de tekrar edip git başımdan dedim tuttu kazağımın ucundan çekmeye başladı hırsını almak için yırtmaya çalışıyor yani. ben de ittirdim ayağımla, yanlış yerine denk geldi iyice sinirlendi kollarımı tuttu falan sonra bir baktım kazağımı çekerken boynumu çizmiş tırnağıyla ağlamaya başladım bilerek olmadı falan dedi tamam ben sinirliyim sen de çok huysuzsun dedi.
küstük şimdi haksız mıyım ben onun davranışları normal mi. hangi erkeğin üzerine bu kadar gidersen çıldırır dedi.
Yo tabiki kendinizi tanıtıyosunuz. Ben yerme amaçlı söylemedim.yok biliyorum tabi ki ama çalışıyoruz eğitimli insanlarız demek istedim kendimi övmek için değil orayı düzelteyim yanlış anlaşılıyor demek
evet bunu bi kaç kere daha yaptım bağırarak uyandırıyorum sinirimden o da aynı şeyi söylüyor çıldırıyor uyuyan insan uyandırılır mı üstüne bişe örtülür diye ama ben titiz biriyim günlerce bulaşık bekletemiyorum kendim de yapamıyorsam içim içimi yiyorUyuyan adam uyandırılır mı? İki tencere aile huzurundan daha mı önemli..
Ben olsam kendim yapamayacak durumdaysam.. bırakırdım mutfağı gider yanına yatardım..
Bu tarz şeyler evin huzurundan daha önemli değil.
Adam haklı. Sen başlatmışsın.
Ayrıca okumayla doktorayla alakası yok bunun. Kişilikle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?