lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
Arkadaşlar merhaba sırf bu konuda fikir almak için üye oldum lütfen yorum yazar mısınız?

ben 1 yıllık evli 3 aylık hamileyim..ikimiz de eğitimli çalışan insanlarız. şimdi dün akşam yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum

dün eşim işten geldi yemek yapmıştım yedik sonra o tabakları suya tuttu masayı kaldırdı ve direkt gidip oturma odasına uzandı. çok halsiz ve yorgunum bugün dedi. beş dk sonra bi gittim uyumuş. yığınla yıkanacak tencere vardı mutfakta. (hep öyledir tabakları kaldırıp içeri gidiyor tencereye falan sürmez elini ama en azından hamileyken yapar diye düşünmüştüm)

ben de yemek yerken belim çok ağrıyor sırtım ağrıyor falan dedim bunlardan bahsettim. biliyor yani halsiz olduğumu. gittim odaya niye uyuyosun bi sürü iş var tabakları suya tutmakla olmuyor dedim o da uyuyorum lütfen yorgunum vs dedi. benim de inadım tuttu ağlamaya başladım ben hamileyim her yerim ağrıyo bana bırakıp kaçıyosun dedim. sen de yapma o zaman yat dinlen senden bişe isteyen yok ki dedi.

Israrla söylendim uyandırdım o da bağırdı rahat bırak vs gibisinden. sonra içeri gitti ben de bağırarak senin değişeceğini düşünmekle hata etmişim bi MALI nasıl alırsan öyledir değişir mi hiç dedim.

o da hırsla geldi ne diyosun sen falan dedi ben de tekrar edip git başımdan dedim tuttu kazağımın ucundan çekmeye başladı hırsını almak için yırtmaya çalışıyor yani. ben de ittirdim ayağımla, yanlış yerine denk geldi iyice sinirlendi kollarımı tuttu falan sonra bir baktım kazağımı çekerken boynumu çizmiş tırnağıyla ağlamaya başladım bilerek olmadı falan dedi tamam ben sinirliyim sen de çok huysuzsun dedi.

küstük şimdi haksız mıyım ben onun davranışları normal mi. hangi erkeğin üzerine bu kadar gidersen çıldırır dedi.

NOT:
ÇOK FAZLA MESAJ VAR O YÜZDEN ALINTILAYAMIYORUM NAZLI FALAN DEĞİLİM HAMİLELİKLE DE İLGİSİ YOK. TABAKLARI SUYA TUTMAKLA BULAŞIĞI HALLETTİĞİNİ SANIYOR HER ZAMAN BEN DE YANLIŞ BİR ANDA PATLADIM VE KULLANDIĞIM KELİME ÇİRKİNDİ EVET. İYİ KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
Adam haklı. Sen başlatmışsın.

Ayrıca okumayla doktorayla alakası yok bunun. Kişilikle alakalı

yok biliyorum tabi ki ama çalışıyoruz eğitimli insanlarız demek istedim kendimi övmek için değil orayı düzelteyim yanlış anlaşılıyor demek

BENCE; ikiniz de haklısınız (Nasreddin Hoca gibi oldum)

Eşiniz işten geliyor, yorgun, size de söylemiş yorgunum diye. Israr etmenin anlamı yokmuş. Sizden illa da o tencereler temiz olacak diye bir isteği de yokmuş.

Yani o tencerelerin yıkanması farz değilmiş. O akşam yıkanmasa da olurmuş. İçine su koyup bırakabilirmişsiniz, belki sabah o yıkarmış, belki siz dinlene dinlene yıkarmışsınız.

"MAL" demek bence artık kafasına boşanmayı ve eşinin yüzüne bir daha bakmamayı kararlaştırmış bir kadının söyleyeceği biz söz. Orada siz çok hatalısınız.
Söylenip telafi edilebilen sözler vardır, telafisi mümkün olmayan sözler vardır. Mal bence mümkün olmayanlardan.

Konuyu büyütmüşsünüz, evet ilgiye, alakaya, hassasiyete ihtiyacınız var ama bunu belirtme yönteminiz çok yanlış.

Tencere yıkamak sizin için büyük dertse dışarıdan yemek söyleyin.

Yaptığınız hiç hoş olmamış
Kusura bakmada haksız buldum sizi
Adam yorgunum demiş üstüne üstüne gitmişsiniz bana göre hatalısınız

bilmiyorum o anda dolmuştum ve ben sinirliysem o olayı hemen çözmek istiyorum orda sabırlı davranamıyorum

bence eşiniz haklı yorgun olduğunu sizin içinde böyle bi beklentide olmadığını söylemiş niye kendine dert arıyosun

pireyi deveye çevirmişsiniz resmen 2 tencereden bu kadar olay çıkarmak çok mantıksız...

haksızsınız bence , adam toplamıs mutfaga goturmus , emınım kı bulasık makınenız vardır makıneye calkalayıp atıverseydınız.o kadarına yetecek gucunuz vardır herhalde...
adam yorgunmus, sızdende ıs beklemedıgı asıkar..
bu kadar cıngar cıkarack bır durum yok.

Miktirsin diyorum.

Öncelikle verdiği tepkiler normal çünkü Türk erkeği gerçekten eşit olmayı kaldıramaz, ev işlerini eşit paylaşamaz. Gerçekten işyükünü paylaşamaz, arada bir 2 tabak suya tutar yalandan adı ev işi yaptım olur.

Hamileysen de, yorgunsan da önemli değil, işleri sen yapmalsıın çünkü sen insan değilsin kadınsın. Eşin de haklı elbette ev işleri eninde sonunda kadının görevi, sen paylaşmak gibi bir misyonla yola çıkmışsın, ama adam da değişip işleri sana yıkabileceğini sanmış, tutmayınca da hata yaptığını anlamış aman ne zeki bir erkek.

Parayı denk kazanıp birlikte yemeyi bilirler ama iş yapmaya gelince yanaşmazlar.

Hamile kadınsanız zaten iş yapmamalısınız bence. 9 ay yardımcı olsa ölecek mi ? Hayatı boyunca g.t büyütmüş, 9 ay da yapıversin diyorum.

Ben de kendini gerçekten erkeğe denk gören ve işbölümünde ısrar eden bir kadınım, doğrusu da zaten bu. Eşin de kör değildi herhalde, beğenmiyorsa ev kadınıyla evlenseymiş.

sizi haksız buldum bende, ikiniz de yorgunsunuz, üzerine çok gitmişsiniz

evet bunu bi kaç kere daha yaptım bağırarak uyandırıyorum sinirimden o da aynı şeyi söylüyor çıldırıyor uyuyan insan uyandırılır mı üstüne bişe örtülür diye ama ben titiz biriyim günlerce bulaşık bekletemiyorum kendim de yapamıyorsam içim içimi yiyor

Adam haklı. Sen başlatmışsın.

Ayrıca okumayla doktorayla alakası yok bunun. Kişilikle alakalı

Haklsıınız, kadınlar sivrilmemeli, sözler tutulmadığında, anlayış gösterilmediğinde asla ses çıkarmamalı ezikçe köşelerine çekilmeli. Parayla, meslekle alakası yok kadın heeeeeeep alttan alan taraf olmalı, kişiliği gerekirse eğilip bükülmeli. Beğenmediğimiz şeylere asla ses çıkarmamalıyız, hakkımız yok. Kişilik meselesi. Kadınlara kişilik sahibi olmak haram.

Olabilir insanız yorgunsak bi iş yapasımız gelmez
Sende hem hamile hem yorgunum diyosan yatarsın zaten
O kadar kavgaya enerjin varsa tencere yıkmaya da enerjin vardır bence
Uzatmış uzatmış adamı tahrik etmişsin
Tabi seni tırnaklasın haktır demiyorum ama uykusu olan birini fazla didiklemişsin

Bende yapmak istemediğimi yapmıyorum
İkinci gün eşim yapmış oluyo
Ya da ben iyi hissedince yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…