lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

Eğer bunu bir defa yaparsa eşim ona müthiş kırılırım ve gerçekten öfkelenirim. Hele yorgun olduğumu söylemişsem.
Uykulu insanın tepkileri ağır olur.
Bunun titizlikle ilgisi yok.. Doldurun suyu içine , kapağını kapatın bırakın ertesi güne.
Sizde yanında uzanın ve dinlenin.
Ben de sizi fazlasıyla haksız buldum.
Bir sorun varsa bile bu şekilde çözülmez.
Kimse kimsenin emri altında değildir.
Siz hayat arkadaşısınız , zalim bir anne değil.

Bulaşık işi her gün var ama tamir işi en fazla iki ayda bir olur. Ben sadece hem işte çalışıp hem de ev işini tek başına yapana üzülüyorum ama sizin yardımcınız varmış. Bir de ben ütünü yap dedim diye kavga çıkartıp huzur bozacak insan benim huzur bulabileceğim bir insan değil mesela. Tabii her insan farklı. Bir de yetiştirilme tarzı önemli tabii. Mesela benim 76 yaşındaki dedem hala ütüsünü kendi yapar et yemeklerini o yapar vs. Keza babam da öyle. Aslında bana ne kim naparsa yapsın da benim de bir kızım var ev işini ben yaparım aman nolcak kafasındaki bir kadının yetiştirdiği evlatla karşılaşır diye cidden korkuyorum. Son lafım size değildi genel bişey söyledim. Ben burda kocam iş yapsa kılıbık görürüm diyenleri gördüm. Tepemi attırıyolar artık:) ssizinki daha farklıymış haftada iki gün gelen yardımcı her şeyi halleder zaten

Bulaşık işi her gün var ama tamir işi en fazla iki ayda bir olur. Ben sadece hem işte çalışıp hem de ev işini tek başına yapana üzülüyorum ama sizin yardımcınız varmış. Bir de ben ütünü yap dedim diye kavga çıkartıp huzur bozacak insan benim huzur bulabileceğim bir insan değil mesela. Tabii her insan farklı. Bir de yetiştirilme tarzı önemli tabii. Mesela benim 76 yaşındaki dedem hala ütüsünü kendi yapar et yemeklerini o yapar vs. Keza babam da öyle. Aslında bana ne kim naparsa yapsın da benim de bir kızım var ev işini ben yaparım aman nolcak kafasındaki bir kadının yetiştirdiği evlatla karşılaşır diye cidden korkuyorum. Son lafım size değildi genel bişey söyledim. Ben burda kocam iş yapsa kılıbık görürüm diyenleri gördüm. Tepemi attırıyolar artık:) ssizinki daha farklıymış haftada iki gün gelen yardımcı her şeyi halleder zaten

Daha 4 aylık hamileyken iki tencere icin bunu yasamissiniz senin 30lu haftalardaki halini hele hele lohusaligini dusunmek bile istemiyorum. Sen sabaha kadar bebekle uğraşırken gece de 6 7 kere uyanirken de eşin uyuyacak.

Daha 4 aylık hamileyken iki tencere icin bunu yasamissiniz senin 30lu haftalardaki halini hele hele lohusaligini dusunmek bile istemiyorum. Sen sabaha kadar bebekle uğraşırken gece de 6 7 kere uyanirken de eşin uyuyacak.
onu da merak ediyorum zaten niye ben gece uyumazken uyusun ki. emme işi bittikten sonra gayet de uyutabilir ikimizin bebeği sonuçta.

[QUObeayseli, post: 44615628, member: 729269"]onu da merak ediyorum zaten niye ben gece uyumazken uyusun ki. emme işi bittikten sonra gayet de uyutabilir ikimizin bebeği sonuçta.[/QUOTE]
Emme bitince deliksiz uyuyacak zaten ikinizde uyanik kalmazsiniz:)
onu da merak ediyorum zaten niye ben gece uyumazken uyusun ki. emme işi bittikten sonra gayet de uyutabilir ikimizin bebeği sonuçta.

Ne olursa olsun uyuyan biri uyandırılmaz bana göre. Yapmıyorsa tavır alın ertesi gün tepkinizi gösterin. Uykudan uyandırınca bu bir çözüm olmuyor, itici oluyorsunuz yanlış anlamayın :) Ben çok sinirlenirim durduk yere biri uyandırsa beni

hamilelikle ilgili değil normalde de o tencereler bana tapulu olduğu için sinirlendim

ama tencereleri elde yıkamayı tercih eden siz değil misiniz, ben mi yanlış anladım.
yani dolsun makine yıkansın her gün.
neden kendinizi bu kadar geriyorsunuz.

bakın burada sizi suçlu çıkarmak değil niyetimiz, ama yaptığınız her gergin davranış size zarar veriyor, biz sadece konuşuyoruz yani.

anladım zaten abartılı davrandığımı hergün uykudan uyandırıp kalk işleri yap demiyorum öyle anlaşıldım.
patladım ama zamanlama ve tavır yanlış oldu. evet ama tencereleri koyunca da bu sefer bi iki güne doluyor bu sefer de kim boşaltacak kavgası başlıyor yine bana kızacaksınız ama

Haksizsin! !! Bu ne yaaaa. Ben olsam 1 an durmaz bosardim sizi.
1: uyuyana saygı duyulur. Yorgunum deyip 5 dk da uyuyakalan adamın uykusunun içine etmissiniz. Dover gibi saygisizca kaldirmissiniz uykusundan yuh yani.

2: adam size ille yap dememiş. Sen de dinlen demiş. Bu kadar kavga edeceğinize sabah kalkıp yapsaydiniz bile daha iyiydi bundan.

3: adama mal demissiniz.senden adam olmaz demissiniz.
Adama çok acıdım

ha ha, yok niye kızalım.

ne kadarlık evlisiniz, bu kavgaları evliliğin başında bir çok çift yapıyor, zamanla anlaşılıyor.

mesela biz bir iki yıl direndik yardımcı tutmadık, hem maddi yönden hem de yardımcı kültürüne çok alışık olmadığımız için.

şimdi o günlerimize hayıflanıyoruz, neden kendimizi o kadar yormuşuz, neden haftasonumuzu temizlikle tüketmişiz diye.

yani zamanla ikinize de uyan çözümler bulursunuz siz de. ama işte şimdiki kavgalarınız sizi boş yere üzüyor.

özellikle MAL muhabbetine kadar olayın büyümesi kötü, bir arkadaş yazdı, çok tolere edilebilecek bir mesele değil. keza eşinizin kazağınızı çekerek sizi hırpalaması da basit bir konu değil.
bu şekilde kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz.

siz de yıllar sonra dersiniz bizim gibi, boşuna o zaman bu çileyi çekmişiz, keşke şöyle yapsaydık böyle yapsaydık da huzurumuz kaçmasaydı diyerek.

1 yıllık evliyiz. ben sadece ayda bir alıyorum cam kapı silmesi için. ne bileyim haftalık da hiç duymadım buralarda öyle gelip bulaşık çamaşır gibi işleri yapan. bir de insan şöyle düşünüyor ona para vereceğime şunu alırım şurayı gezerim falan. iç sesim öyle diyor yani. evimiz de kira ve genelde gezmeye para harcıyoruz.
size kaç günde bir geliyor ve neler yapıyor

Kusıra bakmayında burada siz haksızsınız eşiniz değil.. Yaptıgınız pek de hoş değil... oda yroulmuş belli bırakın uysun kalkınca yardım ederdi neden zora soktunuz kii en sinir olduğum şeydir uyurken başımda birinin sürekli bir sey demesi.. Bir de mal lafı hiç hos değil..

şu an haftada bir yarım gün geliyor, bazı haftalar haftada ikiye çıkarıyorum misafir vs durumu varsa.

tüm evi süpür sil, banyoları yıka düzenli yaptığı işler.

artık kendi sırasına göre, bir hafta bir kaç cam siler, diğer hafta kapı siler falan.

haftada 2ye çıkardığım günler de mutfak dolabını siler.

anladım siz de çalışıyorsunuz sanırım. her hafta almak daha mantıklı sanırım. o zaman yarım gün ücreti mi ödüyorsunuz. mesela burda tam gün 130 o zaman yarısını mı teklif etmek gerekir böyle bir şey için

ikiniz de çalışıyuor üstelik de hamile iseniz siz de haklısınız ama bunu dile getirme şekliniz yanlış

ben olsam ben de beklerdim daha fazla yardım . iki kişi de calısıyor ıse hayat ortak olmalı .

ama uyuyan eşimi uyandırmam . çok kızarsam ve de ben de cok bıtkınsem tencerelerı sudan gecırır bırakırdım .

yarım gün ödüyorum.

zaten bana gelen kadının çocukları var, yarım gün onun da işine geliyor, sabah çocuklarıyla ilgileniyor geç geliyor, erken gidiyor.

her yardımcı bunu kabul etmiyor ama, bazısı o günüm öldü benim diyor, ama işine gelen birisini bulabilirsin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…