lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

Cirkeeeeeeeefff

Evet huysuzluk var.
İki tencere için çok olay çıkmış. Sanki Tencereler yürüyüp gidecek. Kalsaydı madem.

Guzellikle soyleseniz baska zaman da yardim istemek icin yuzunuz olurdu. Yorgunum demis uyuya kalmis. Bu seferlik yapsaydiniz yada cok halsizseniz yatsaydiniz. Iyi olunca yapardi herhalde .Ama siz resmen adami cildirtmissiniz. mal demissiniz . Bir mal la mi evlisiniz? Durduk yere birbirinize girmissiniz. Cevap: asiri huysuzsunuz.

Adam ne güzel sofrayı kaldırmış . Tabakları suya koymuş. Birde bulaşık yıkayacak. İyiymiş senin kocan arkadaşım. Hamileliğin daha başındasin. Yaptığın naz Maximum. Adam seni iyi idare ediyor. Cok Seviyor. Yardım ediyor. Kıymetini bil bence arkadaşım.

Bu mantığa göre eşiniz günde ortalama beş saat uyuyan biri. Eee riskli hamilelik geçti hala mı aynı. Yoksa narin ellere kıyılmıyor mu hala

Riskli hamilelik geçti, ama hala bulaşık yıkamaz, yerleştirmez. Haftada 2 gün yardımcı geliyor diğer günler
canım isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum. Sağlık ve huzur bulaşıkçamaşırdan daha önemli benim için.
Yeni evliyken bulaşık ütü vs yüzünden tartıştığımız oldu ama şimdi gülüyorum o halime.

Eşitlik demek her işi eşit olarak yapmak demek değildir. O bulaşığa elini sürmez ama ben de tamir işlerine elimi sürmem. Ütüyü, temizliği yardımcı yapıyor zaten. Yemek kimin canı isterse zamanı müsaitse o yapıyor yada hazır yiyoruz.

Bu sabah ben 1 saat daha fazla uyuyayım diye oğlumuzu sessizce oynatması benim için 10 günlük bulaşıktan dahaönemli

valla eşiniz en azından sudan geçirmiş benim eşim direk musluğun yanına koyar gider :)
bulaşık makinesi falan kullanmıyor musunuz ki? hani oraya bi yerleştirip düğmesine basmak sizi çok zorlamaz bence. eğer elde yıkıyorsanız bilemem tabi.
konu sanki sizden sebep uzamış ve büyümüş gibi geldi bana da

EŞİNİZİN YERİNDE OLSAM, O TENCERELERİ TARTIŞMANIN 2. DAKİKASINDA ÇÖPE ATARDIM. VALLAHİ DE BİLLAHİ DE YAPARDIM.

YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. GÖNLÜNÜ ALIN ADAMIN.

Uyuyan adamı uyandırıp söylenmekle ve malsın demekle evet siz huysuzluk yapmışsınız.

o kelimeyi söylemekle fevri davrandım evet haksızım ama bu ilk kez olan bir şey değil sadece tabakları suya tutarak bulaşığı hallettiğini sanması yüzünden böyle patladım, uyandığında yapsaydım bu kavgayı haklı olabilirdim

bulaşık makinemiz var zaten ama tencereleri koyunca hemen doluyor ya da doluysa koyamıyorum o yüzden elimde yıkıyorum bu tencerelerin bana tapulu olmasına sinirlendim zamanlamam yanlıştı sadece yorumlarınızı da abartı buldum iyi günler

hamilelikle ilgili değil normalde de o tencereler bana tapulu olduğu için sinirlendim

ÇOK FAZLA MESAJ VAR O YÜZDEN ALINTILAYAMIYORUM NAZLI FALAN DEĞİLİM HAMİLELİKLE DE İLGİSİ YOK. TABAKLARI SUYA TUTMAKLA BULAŞIĞI HALLETTİĞİNİ SANIYOR HER ZAMAN BEN DE YANLIŞ BİR ANDA PATLADIM VE KULLANDIĞIM KELİME ÇİRKİNDİ EVET. İYİ KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Tencereleri makineye at.
Her gun yatarken calistirinca faturada ucus olmuyor. 22.00den sonra calisinca.

Bu arada mesela nevresim degistirmek esimin sorumlulugu, ama yorgunken uyandirip degistir desem ben de laf yerim. Ya da yemek evde benim sorumlulugum ama uykudan yemek yap diye kaldirilsam evi yikarim.

Hamilelige de siginma, kadinlara bile itici geliyor bu.

19 sayfa olmuş biri sormuştur heralde: bulaşık makinasına neden atılmıyor tencereler,ya da neden ertesi gün yıkanmıyor
Cevap verdim arkadaşım. Bulaşık makinemiz var alt taraf dolu olunca tencerelere yer olmayınca elimde yıkıyorum olay tencere de değil sadece ayrıca. iki tabağı suya tutunca bulaşığı hallettiğini sanması eşimin. yani öyle bir eleştirmişsiniz ki her gün tencereleri o yıkıyor bi gün yıkamadı diye köle gibi uyandırdım. alakası yok. her zaman öyle yaptığı için bu sefer de uyuyakaldığını görünce patladım.

Dedigim dedik bir insan misiniz hamile oldugunuz icin mi? Cevremde dedigim dedikler var. O an her dedikleri olsun isteyip cildiriyorlar ve hic cekilcek gibi olmuyorlar. Bir de ustune mal demeniz kotu olmus. Bence anlayisli bile davranmaya calisiyor. Hamile oldugnz icn hassas olablrsnz ama biraz daha sakin olmaya calisin. Temiz tencerelerinz mutsuz bi yuvaniz olmasn. Bakin kotu bi kocam vardi bosandik ceyizdeki tencerelerim 3 yildir piril piril bekliyor. Keske anlayisli iyi bi kocam olsa da bi gece tencereler kirli dursa ama mutlu olsak..

Bir posta yıkanınca tencereler konsun,olmuyor mu, ikinizin de yıkamasına gerek yok yani, bu konuda sıkıntın var madem uygun an o an değilmiş adam hastaymış,uyuyup kalmış,sende yorgunmuşsun vur kafayı sen de yat uzatmaya gerek yok

Bu takıntılardan kurtulman lazım, bebek geliyor öyle her an tertipli düzenli olamıcaksın, evin showroom gibi olmıcak kendini yıpratırsın

Kocan haklı hamilesin diye bir yerlerin agriyorsa kiy parana tut bir yardımcı. .ikinizde çalışıyorsunuz ayiptir

Kadınlar, kızlar bile ev işi yapmaktan hoşlanmazken,erkekten yardım beklemek ne kadar mantıklı.Bir siz hamile kalmıyorsunuz.Hem hamile,hem işte çalışan bir sürü kadın var.Adama illalah ettirmişsiniz.Çektiklerinden sonra 2.çocuğu da istemez eşiniz.Gerçi siz ister misiniz onu da bilmem ya.

hiç böyle beklentilerim yok yapmazda ama niye yapmıyosun diye sormam bile şuan çalışmıyorum ama çalışırkrnde aynıydı fazla beklentileri bırakmazsak huzursuz olmaya kapı aralamış oluruz hersey oldugu kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…