eziyet mi?
buna ailen ve sana eziyete eden kocan için mi katlanıcaksın?
kararın ne olursa olsun ama sankın ola çocuk yapma.
mutsuzsan ve eziyet varsa şimdiden ileride neler olur kimbilir.
acaba ilk eşinden neden boşanmış biliyomusun?
canım fazla sormamıştım biraz anlatmıştı ama ben fazla önemsememiştim.o zamanlar bana çok iyi görünüyordu.insanlar anlaşamayabilir diye düşünmüştüm.eşim önceki gibi değil şimdilerde çok daha iyi.bir kez eviterkedip annemlere gittim çok ağladı çok kötü oldu.keşke evlenmeseydim.kimseyi üzmeye hakkım yoktu.kafam çok karışık.
ne gibi eziyetleri var eşinizin......
evlendiğimiz ilk günden itibaren bana en ufak bişeyde bağırıp çağırması ailemin yanına gideceğimde kapıları kitlemesi ve telefonumu saklaması.(kavga sırasında)bunlar eziyetmi yoksa her insan böyle şeyler yaşayabilirmi?
evlendiğimiz ilk günden itibaren bana en ufak bişeyde bağırıp çağırması ailemin yanına gideceğimde kapıları kitlemesi ve telefonumu saklaması.(kavga sırasında)bunlar eziyetmi yoksa her insan böyle şeyler yaşayabilirmi?
Biraz daha ayrıntı anlatsan ne gibi eziyetler ediyor eşin?
Daha iyi yardımcı olurduk. Bu arada senin tepkilerini de anlat ki
hatan varsa görmene yardımımız olur belki.
Evliliğin çok yeni böyle hissetmen doğal.
Çoğu yeni evli boşanmayı düşünüyor sanırım:26:
Sevgi olmadan yapılan evliliğin olumsuz tarafı şu ki tahammülün az oluyor.
Seven insan daha çok katlanıyor
Ben bunlara eziyet demem.
Hatta sevgi gösterisi olabilir.
Sevdiği için gitmemen için seni engellemesi doğal bence.
Bağırıp çağırma da çoğu yeni evli yaşıyor. Aynı evde yaşamak bambaşka..
Sana burda bir derdim var bölümünü okumanı öneriyorum.
Özellikle eşi ve eşinin ailesi bölümünü..
Eşine aşkın artabilir
benim en büyük hatam sevmediğim bir adamla evlenmem oldu.sevseydim çoğu şeye katlanabilirdim belki.ama katlanamıyorum.onun yanında olmaktan mutlu değilim.onunla birlikte olmak istemiyorum.dokunması benimle ilgilenmesi bile sıkıntı veriyor bana.napıcağımı şaşırdım.alışırmıyım acaba zamanla?
benim en büyük hatam sevmediğim bir adamla evlenmem oldu.sevseydim çoğu şeye katlanabilirdim belki.ama katlanamıyorum.onun yanında olmaktan mutlu değilim.onunla birlikte olmak istemiyorum.dokunması benimle ilgilenmesi bile sıkıntı veriyor bana.napıcağımı şaşırdım.alışırmıyım acaba zamanla?
kişi mutlu olmak isterse mutlu olabilir ancak... adan kapıyı kilitlemiş çünkü sizi kaybetmek istememiş,telefnu saklamış çünkü yaşananların aranızda kalmasını olayın büyümesini istemiyor... siz eğer 'beni kaybetmemek için ne çok çaba harcıyor'diye düşünürseniz bu kadar mutsuz olmazsınız. size durup durduk yerde mi bağırıyor ? yani her insan sinirlidir ama kimse kimseye durup durduk yerde bağımıyor. ya biz bu kk neler okuyoruz ,eşiniz sizi seviyor ve kaybetmek istemiyor ,sizde sevmeye çalışın ,iyi düşünün, hoş vakit geçirin eminim çok mutlu olacaksınız ,diğer türlü ' bana eziyet etti,bağırdı,kızdı,ayrılsam nasıl olur,mutsuzum,mutlu olamam bu adamla,sevmiyorum' derseniz tom cruize bile gelse sizi mutlu edemez olamazsınız.
ve son olarak üstad BEDİÜZZAMANIN DEDİĞİ GİBİ GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR
GÜZEL DÜŞÜNEN HAYTINDAN LEZZET ALIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?