Arkadaşlarım beni hatırlarsınız eğer takip etti iseniz ben üniversitede ki ingilizce hocama aşığım şimdi eğer okumak ister iseniz başlık 'O kadar çok seviyorum ki ;(' arkadaşlar o kadar kötüyüm ki artık hocam dersimize girmeyecek artık Onu çok az göreceğim ve bende faceden hemen Ona msj attım :) zaten bir fırsat bekliyorum Ona msj atmak için

şimdi konuşmalarımızı yazıcam Size :) Ben dedim ki '... hocam 2. dönem niçin Siz girmiyorsunuz dersi bu duruma hiç sevinmedim'dedim. Hocamda bana 'dersler ekim ayında ayarlandı Sizin sınıf yoktu bende okuldayım başka sınıflarda :)' yazdı bende dedim ki 'okulda olmanız beni mutlu etti ama keşke dersimizede girseniz sonuçta bir günü hep birlikte geçirmek varken koridorda sizi görüp aaa ... hoca derken Sizin koridordan kaybolup kantine sigara içmeye gitmeniz arasında dağlar kadar fark var değil mi :) bende başka sınıflarda girerim artık dersinize' dedim hocamda bana ' :) beklerim' yazdı

halbuki ben sadece gülücük gönderir sanıyordum 'beklerim' yazısını görünce şok oldum çok dmutlu oldum :) arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ben aşık olduğum için normal olarak başka düşünüp yorumluyorum :) ancak sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var bu adam kimseyle konuşmak bu kadar samimi değildir sınıfa girince ilk bana bakardı bana bakıp ben bakınca gözlerini kaçırır ve yere bakar :) bişey deyince gözünün kenarı ile bakar ben bakınca gözlerini kaçırırdı bu şekil arkadaşlar ne olur yardım lütfen... Bu 'beklerim' msjına yorum istiyorum Sizden ne olur... Öpüldünüz :) O da beni seviyor mu ki geçen kandilini kutladım O da benim ayrıca aileminde kandilini kutladı çok samimi davranıyor değil mi bana mı öyle geliyor kimseyle muhatap olmaz normalde peşinde okulun yarı kızı var ama kimseyle muhatap olmuyor ama bana böyle davranıyor Onu sevdiğimi bence anladı biliyor belki de bundan mı öyle davranıyor anlamıyorum ki yardımlarınıza ihtiyacım var :) ben deliye döndüm mutluluktan sabah uyanır uyanmaz faceme baktım 'beklerim' yazısını görünce 'beni bekleyecekmişşşş' diye bir bağırdım mutluluktan uçuyorum sanki evlenme teklifi etti