Lütfen yardım

o adamla evlenmeyii düşünüyodunuz
o adamla bırak evlenmeyi arkadaş bile olunmaz
sanırım halen şokdasınızki çok sakin konuşuyosunuz
arkadaşlara katılıyorum derhal şikayet edin
ve mutlaka annenize söyleyin

Bir psikopatla birliktesin malesef, herşey bir yana daha evvel ayrılmamak için sizi tehdit etmesi bile yeterli ondan kurtulmak için.
Klasik ben istediğimi yaparım ama sen beni bırakamazsın hikayesi bide üstüne sadstçe bir şiddet eklenmiş.
Sanırım başladığı gibi de devam edecek.
Ailenle konuş annenle , babanla seni bu hayvandan koruyacak kim varsa.
Bu iş uzadıkça kurtulman o kadar zor olacaktır.
Korkunu belli ettikçe de üstüne gelecek.
Lütfen olayın üstünü örtme konuş annenle. :31:

adam ruh hastası galiba:26:
kaç kurtul arkana bile bakma:19:
hatta rapor al şikayetçi ol canım bu ne biçim insan sakın sessiz kalma yada barışayım deme yazık edersin kendine

şoktasın galiba ama hemen bu durumu annene anlatmalısın, hemen.
bizim burda dememizle olmaz,
anneler babalar bu günler için var,
herşeyi anlat annene, gerkiyorsa işinden de ayrılır başka yere de taşınırsın
bu arada morluklar varsa git polise bildir, şikayetçi ol
elini kolunu sallaya sallaya gezmesin ahlaksız

Anlattigin olay bana izledigim bir belgeseli hatirlatti, 48 veya daha fazla kadin öldürmüs olan bir psikopat "Green-River Killer", internetden bak istersen.
Adam hem evliymis, hemde kücük oglu varmis. Karisina genelde iyi davraniyormus, ama birden bire saldiradabiliyormus, sonra geri özür diliyormus, agliyormus vs.

Bir olay anlatmislardi, sizinkine benziyor: Kadin alisveris yapmis arabadan alisverisleri almak isterken kocasi arkadan gelip bogazini sikmaya baslamis, bayagi bir kadinla bogusmus. "Ne yapiyorsun sen?Kendine gel" vs diye kadin yalvarinca birden birakmis, gülmeye baslamis, sonra aglamaya baslamis, özür dilerim bende bilemiyorum, birdaha olmuyacak diye.

Icinde siddet ve öldürme istegi böyle ayyuka cikiyormus yani. Iki kere evlenmisti yanlis hatirlamiyorsam ve hep tehdit edermis beni terk edersen seni öldürürüm vs gibisine.

Ama uzun süre boyuncada rol oynamayi cok iyi biliyormus, yani konu komsusu, patronu vs bunu cok iyi biri olarak biliyorlarmis.
Tam buna benzer bir psikopat olabilir sevgilin. Otu cöpü bahane ederek seni evlendiginde öldürebilir. Adamin icinde o siddet arzusu var, yoksa sebep olmadan niye sana saldirsin. Aman aklini basina al derim.

Bir polis sormus sorgudayken o Green River Katiline nasil bukadar kadin öldürebildiniz diye. Adamda cok güvenli birine benziyorum, cok güleryüzlü ve iyi niyetli gibi gösterebiliyorum kendimi demis. Tüm medyalar yabanci adamlarla issiz yerlere gitmeyin diye bas bas bagirirken bile bu cinayetlerine devam etmismis, kadinlar hep güvenmisler, hic süphelenmemisler.

Sevgilin sana karsi normal gözükebilir, ama normal degildir. Kendini acindirir, seni sanki özelmisin gibi hissettirir kendine baglamaya calisir vs kanma bunlara. Allah yardimcin olsun.

derhal uzaklaşmalısın bence o çocuktan. telefonla yada karşına çıkar yanlış hareketlerde bulunursada çekinmeden ailene anlatmalısın . bu işlerin şakası olmaz. bir keere oldu özür dilerim derse inanma. sana bana neden olmuyor böyle şeyler ? çünkü normal insan davranışı değil bu çocuğun yaptığı şey. hiç birşey senin canından önemli değil. sağlıklı ilişkiler seni bekliyordur mutlaka yol ver gitsin bu çocuğa.

Yakında "Erkek arkadaşım beni ekmek bıçağıyla öldürmeye kalktı arkadaşlar, neden böyle yapmış olabilir?" diye konu görürsem şaşırmayacağım artık. Şaka mı bu yahu?

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

Burda şiddetten ziyade hastalıklı bir durum söz konusu. Düşünsenize sevgilinizle öpüşürken durup duruken boğazınızı sıkıyor.

Ben ürktüm acıkcası. Daha önce bu tarz garip anlam veremediğiniz davranışları oldu mu?

Erkek arkadaşın düpedüz SADİST
Başka ne açıklaması istiyorsun acaba? Ayrılamazsın da şimdi sen tehdit eder diye
Çünkü bu ülkede, adalet, polisler boşuna varlar dimi...

Darp raporu alırsam olay büyür diye korkuyorum. Çok büyük bir yerde yaşamıyorum.
Ona karşılık veremedim, benden oldukça büyük fiziksel olarak. Ellerimi tuttu. Yapamadım bişey inanın böyle bişeyi yaşamadan önce asla karşılıksız kalabileceğimi düşünmezdim. :( Anneme söylemeli miyim?

Annene söyleyebiliyorsan darp raporuda alabilirsin diye düşünüyorum..

Dünyanın her herinde her gün her dakika şiddete uğrayan, öldürülen pek çok kadın var. Kimi korktuğu için kimi bir daha tekrarı olmayacağına inandığı için ya da başka sebeplerden ötürü sessiz kalıyor. Ama sonuç ne yazık ki hiç değişmiyor. Her seferinde başka bir şiddet, her seferinde başka bie ruh hastası yüzünden hayatını kaybeden kadınla karşılaşıyoruz.
Ondan korkuyor olabilirsiniz; çok haklısınız da. Üstelik öncesinde de tehdit etmiş sizi ayrılmak istediğiniz için. Ama siz susmaya, bir şey yapmamaya devam ettikçe dipsiz bir kuyuda bulacaksınız kendinizi. Darp raporu da alın, ailenizle de konuşun. Aielniz üzülecektir ama bunu bilmeye hakları var bence. Siz sahipsiz değilsiniz, eminim ki ellerinden geleni yapacaklardır. Hem siz de kendinizi daha güvende hissetmiş olursunuz. Yaşadıklarınız karşısında susmak kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük olur. Durduk yere böyle bir şey yaptığını söylemişsiniz. Diğer arkadaşların da dediği gibi ortada sizin hatalı olduğunuz çok büyük bir olay da olsa kimsenin size şiddet uygulamak gibi bir hakkı yok. Çok geçmiş olsun.

yakinlasma sirasinda böyle birsey yapti diyorsun

acaba birlesmede siddet mi seviyor diyecegim ama olmaz sanirm öyle birsey..

birkac ay önce internet sitelerinde dextera özenen sevgili diye bir haber vardi..

adamda durduk yere böyle seyler yapmisti türkiyede yani akil sagligi yerinde olamyan birinin yapacagi isler..

Allah korusun elinde kalsaniz ne oalcakti

Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

hiç birşey anlamadım.sevgilinizin psikolojisi mi bozuk?? niye durduk yere insan dövülür? heleki karşısındaki bir bayan.heleki sevdiği evlenmeyi istediği bir bayan.bana çok tuhaf geldi.kıyamam daha yaşında küçükmüş.kompleksmi yaptı acaba

ayyy şok oldum yaa... bunlar nee :( konuyu ve yorumları okuyunca derinden koskocaman bi OOOOHHH ŞÜKÜR YARABBİİİMMM dedim... neler var hayatta... nasıl bir erkek bu yaa allah cezasını versin inşallah... gülüm bence de arkadaşların dediği gibi karakol şart.... bu pislikten kesinlikle kaçmalısın..hemde derhal..hemen şimdi...kızım sen hiç böyle filmler izlemedin mi... piskopatın önde gideni.... hayatını karartmaman için hemen yönünü karakola çevir...allah yardımcın olsun canım...

Düşünecek, sorgulayacak bir şey yok ; şiddet görmüşsünüz nokta !

Sebebi, sonucu yok bunun, devam ederseniz hata sizin

Valla şanslısın evlenmeden ne MAL olduğunu görmüşsün. Sakın özür, af , hediye falan bunlara kanma, zararın neresinden dönersen kardır. Kesinlikle ailenle paylaş. Geç bile kaldın, o gün eve gelince paylaşıp darp raporu aldırıp, polise şikayet etseydin daha iyi olurdu. ( hoş polisler napıyor -ön kapıdan alıp arka kapıdan defliyor- onlarda bıkmışlar.)

Hasta piskopat erkek bozuntulari..... Disarida morallerini bozan ne olsa gelip evdeki masum kadinlardan cikarirlar. Bir kadina durduk yerde el kaldirma ne demek ya!
Madem ileride evliligi dusunuyormussunuz boyle bir huyunu yol yakinken gormen iyi olmus aslinda. Simdi bogazini sikan evlenince neler yapmaz allah muhafaza.
Bana sorarsan hic ardina bakmadan alabildigince kos. Sakin affetme.

Son düzenleme:
Back
X