Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkada$im bunun ya$la ne ilgisi var
manyak her ya$da manyakdir , 26 dan kuçukler bu hareketi yapmaz diyebilirmiyizki
biz e$imle sevgiliyken ben 22 o 32 ydi
$imdide ben 28 o 38
bi manyakliginida gormedim $ukur 6 senedir Alalh da gostermesin
bu konunun erkegin ya$iyla hiç bi alakasi yok bence ..
Bana gore aradaki 10 yas fazla . Sana gore dogrudur degildir, beni ilgilendirmez. Ben bana gore olani soyledim. Karakterle yasini bagdastirmadim. 32 yasindaki yapar , 26 yasindaki yapmaz demedim. Kisilik bozuklugu her yasta olabilir. Ben 10 yasi fazla buldum. Konu sahibini (bana gore yasinin kucuklugunden dolayi) ezmeye ve sindirmeye calisiyor. Lutfen konuya yorum yapin, benim yorumlarima degil.
Bana gore aradaki 10 yas fazla . Sana gore dogrudur degildir, beni ilgilendirmez. Ben bana gore olani soyledim. Karakterle yasini bagdastirmadim. 32 yasindaki yapar , 26 yasindaki yapmaz demedim. Kisilik bozuklugu her yasta olabilir. Ben 10 yasi fazla buldum. Konu sahibini (bana gore yasinin kucuklugunden dolayi) ezmeye ve sindirmeye calisiyor. Lutfen konuya yorum yapin, benim yorumlarima degil.
sana katılıyorum cunku fıkrıme gore bayan cınsellık yasamamıssa onu bastırmaya calısıyor.30 kusurlu yaslarda cınsellık daha on plana cıkıyor.adamın fantazısı bu