- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 33
- Konu Sahibi meraklitursucu
-
asker dönüşü yapın neden aceleye getiriyorsunuz... ki ev almak falan bu kadar kolaymı ?
Rapor al zor bişey değil. Söyledin diye raporu saymayacak halinyok.
O dediklerin 1günde halledilir korkma
Rapor alırsın, yapacak bir şey yok.
bende öyle düşünüyorum, inşaAllah durumu yüzüme vurup yalandan rapor aldın muhabbeti yapmaz
paramız hazır ev almak istediğimiz sitede de çokça boş daire var o yüzden birlikte karar verip alacağız, iş yerimden izin alamadım diye düğün tarihimi mi erteleyeyim yani anlayamadım canım :)
Yaparsa yapsın. Sen Mart ayı demişsin, bakalım hatırlayacak mı
eee evinizi alıcagınız yer belliymiş sonuçta gezip bakmayacaksınız akşam iş çıkıcı bakıcaksınız alıcaksınız o zaman
işte sorun çıkmaması için en uygun şey bu yada rapor alıcaksın işteki sözlere kulak asmıyacaksın ikisin den biri
Ya rapor alacaksın yada yıllık izninden isteyeceksin yine vermez mi yıllık izninden istesen bir kısmını.Herkese merhaba... Mart ayında nişanlım askerden izne gelecek, nikah işlemlerinin başvurusu ve ev almak için bir sürü işimiz var yani, bugün çalıştığım yerdeki müdürüme durumu anlatıp ben o zamana kadar izin kullanmasam izinlerimi biriktirsem bir kaç gün izin verir misiniz dedim. O da yapamayız öyle birşey dedi. Açıkça söylememiş olsam rapor alır gelmezdim o tarihlerde ama şimdi öyle bir imkanım da yok, ben ne yapayım kızlar zaten çok özledim bir sürü de işimiz var, o geldiği zaman ben akşama kadar çalışırsam olmaz ki ama
Ya rapor alacaksın yada yıllık izninden isteyeceksin yine vermez mi yıllık izninden istesen bir kısmını.
Canım akşam vakit geçirirsiniz.evet onlar halledilir de birlikte zaman da geçirebilelim istiyorum ondan moralim bozuldu kadın öyle bi izin veremem deyince
Yeni mi girdin işe yeni girmişsen 1 sene dolacak,kaç günlüğüne geliyor nişanlın.Yıllık izin hakkım oluşmadı daha
tabii bide rapor alabilmek var :)))
Yeni mi girdin işe yeni girmişsen 1 sene dolacak,kaç günlüğüne geliyor nişanlın.
Mart ayı girer girmez nişalım geldi çok yoğunuz, diye diye dolan ortalıkta. Sonra da gitti de. Nişanlın gerçekten gelince de raporunu alırsın
Nasıl bir yerde çalışıyorsun ki?Herkese merhaba... Mart ayında nişanlım askerden izne gelecek, nikah işlemlerinin başvurusu ve ev almak için bir sürü işimiz var yani, bugün çalıştığım yerdeki müdürüme durumu anlatıp ben o zamana kadar izin kullanmasam izinlerimi biriktirsem bir kaç gün izin verir misiniz dedim. O da yapamayız öyle birşey dedi. Açıkça söylememiş olsam rapor alır gelmezdim o tarihlerde ama şimdi öyle bir imkanım da yok, ben ne yapayım kızlar zaten çok özledim bir sürü de işimiz var, o geldiği zaman ben akşama kadar çalışırsam olmaz ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?