Lütfen Yardım ...

meraklitursucu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
351
111
323
33
Herkese merhaba... Mart ayında nişanlım askerden izne gelecek, nikah işlemlerinin başvurusu ve ev almak için bir sürü işimiz var yani, bugün çalıştığım yerdeki müdürüme durumu anlatıp ben o zamana kadar izin kullanmasam izinlerimi biriktirsem bir kaç gün izin verir misiniz dedim. O da yapamayız öyle birşey dedi. Açıkça söylememiş olsam rapor alır gelmezdim o tarihlerde ama şimdi öyle bir imkanım da yok, ben ne yapayım kızlar zaten çok özledim bir sürü de işimiz var, o geldiği zaman ben akşama kadar çalışırsam olmaz ki ama

paramız hazır ev almak istediğimiz sitede de çokça boş daire var o yüzden birlikte karar verip alacağız, iş yerimden izin alamadım diye düğün tarihimi mi erteleyeyim yani anlayamadım canım :)

eee evinizi alıcagınız yer belliymiş sonuçta gezip bakmayacaksınız akşam iş çıkıcı bakıcaksınız alıcaksınız o zaman

işte sorun çıkmaması için en uygun şey bu yada rapor alıcaksın işteki sözlere kulak asmıyacaksın ikisin den biri

haklısın canım başka yapacak birşey de yok, millet yazın hastayım diye rapor alıp bronzlaşıp geliyor ben de bunu dert ediyorum, alıcam raporu basıcam masasına artık :))

Ya rapor alacaksın yada yıllık izninden isteyeceksin yine vermez mi yıllık izninden istesen bir kısmını.

Nasıl bir yerde çalışıyorsun ki?
Bu kadar sert kurallar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…