melezkizi Hepimiz Deliyiz =) Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 39 Emoji Skoru 18 Puanlar 13 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #21 hastalığın zamanı olmaz ki. sen o zaman geldiğinde bir kaç gün önceden halsiz halsiz dur sonra patlat raporu. tecrübe konusuyor :)
hastalığın zamanı olmaz ki. sen o zaman geldiğinde bir kaç gün önceden halsiz halsiz dur sonra patlat raporu. tecrübe konusuyor :)
meraklitursucu Guru Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 351 Emoji Skoru 111 Puanlar 323 Yaş 34 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #22 BenIpek .!.: Nasıl bir yerde çalışıyorsun ki? Bu kadar sert kurallar.. Genişletmek için tıkla... hastane canım özel bir hastane
BenIpek .!.: Nasıl bir yerde çalışıyorsun ki? Bu kadar sert kurallar.. Genişletmek için tıkla... hastane canım özel bir hastane
melezkizi Hepimiz Deliyiz =) Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 39 Emoji Skoru 18 Puanlar 13 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #23 tugbaedgu .!.: hastane canım özel bir hastane Genişletmek için tıkla... bende özel hastanede çalıştım. işin daha kolay senin. raporu hemencik alırsın :)
tugbaedgu .!.: hastane canım özel bir hastane Genişletmek için tıkla... bende özel hastanede çalıştım. işin daha kolay senin. raporu hemencik alırsın :)
BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2009 Mesajlar 33.529 Emoji Skoru 18.233 Puanlar 498 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #24 tugbaedgu .!.: hastane canım özel bir hastane Genişletmek için tıkla... çok varmış daha ya. bir de izin değişme durumlarınız yok mu sizin? Hani arkadaşlar kendi arasında anlaşsa falan.. Ctsi çalışıyor musunuz?
tugbaedgu .!.: hastane canım özel bir hastane Genişletmek için tıkla... çok varmış daha ya. bir de izin değişme durumlarınız yok mu sizin? Hani arkadaşlar kendi arasında anlaşsa falan.. Ctsi çalışıyor musunuz?
meraklitursucu Guru Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 351 Emoji Skoru 111 Puanlar 323 Yaş 34 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #25 melezkizi .!.: bende özel hastanede çalıştım. işin daha kolay senin. raporu hemencik alırsın :) Genişletmek için tıkla... yalandan raporu nasıl alırım çalıştığım yerden canım :))
melezkizi .!.: bende özel hastanede çalıştım. işin daha kolay senin. raporu hemencik alırsın :) Genişletmek için tıkla... yalandan raporu nasıl alırım çalıştığım yerden canım :))
melezkizi Hepimiz Deliyiz =) Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 39 Emoji Skoru 18 Puanlar 13 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meraklitursucu #26 tugbaedgu .!.: yalandan raporu nasıl alırım çalıştığım yerden canım :)) Genişletmek için tıkla... Bende özel hastanede çalıştım. kbb ye her gittiğimde dr saolsun istirahat yazıyordu. tabi ben söylüyordum :)
tugbaedgu .!.: yalandan raporu nasıl alırım çalıştığım yerden canım :)) Genişletmek için tıkla... Bende özel hastanede çalıştım. kbb ye her gittiğimde dr saolsun istirahat yazıyordu. tabi ben söylüyordum :)