Lütfen Yardıma ihtiyacım var

% 49 eşim ortak kredi kartları var mesela kaynımın üzerine onlar siz avukat mısınız çok açıklayıcı konuşmuşsunuz

Anladım canım allah senden razı olsun inşallah teşekkür ederim

neye göre 49.000 dediniz. sermaye tutarını bilmiyoruz ki. belki 500.000 sermayeli şirket kurdular.

bu arada iki ev var sanıyorum. şu an oturduğunuz evde de eşyalarınız varsa diğer eşyaları satın. boşuna getirmek için uğraşmayın. kaynananız farklı evde ise onu da yanınıza alın. siz de bi işe girin çalışın, kaynananız çocuklara baksın. 100.000 borç dahi olsa ödenemeyecek bir para değil emin olun. eşiniz çıkana kadar geçinmeye bakın derim.

Borc kayninizinsa esinize ve kayinvalidenize miras olarak kaliyor. Ancak reddi miras yaparak kurtulabilir esiniz de kayinvalideniz de

Hemen reddi miras yapın. Anne babada bir şey bulamazlarsa kardeşe giderler.
Bu nedenle varis olabilecek olanların reddi miras yapmaları gerekiyor. Sakın geciktirmeyin.

reddi miras yaparlarsa, şirketin de hisseleri reddedilmiş olur.
eğer hala şirket kalsın istiyorlarsa bu olmaz.
şirket kapatılmadıkça da hiç işlem olmasa bile muhasebe, sgk borçları işlemeye devam eder.

Mermershn avukatsız olmaz böyle.
kiradaki evin eşyalarını satın, bir avukatla anlaşın. çocuklara mecbur babaanne bakacak, siz de çalısmalısınız çok geçmiş olsun.

Evin biri oradaki kira zaten normalde de bir oturuyoruz işte eşim gidince kaldı getiricez zaten orayıda allah yardım etsin tabiki de ödenmeyecek Bir miktar değil herşey için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…