- 7 Şubat 2019
- 9
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Mukemmel birisi
-
??Yol vermeler...
Yol almalar...
Exten next olmaz demişler. Sonunu bildiğin filmi tekrar izleme derim.
17 yaşımızdayız ikimizdene okudum lan ben
yaşınız kaç ikinizin de? bir ilişkiyi yaşarken iki kişi yaşayın, insanları rahatsız etmeyin onu aradım bunu sordum vs ne gereksiz.
Hep aşırı apaçilikten bunlar :)Yol vermeler...
Yol almalar...
kimseyi adam edemezsin ya adamdir yada degil ayrica bu ne biçim ilişki anlamak zor kaç kisilik yasaniyor belirsiztam onu adam ettim diye düşünüyodum (?) ben onu tüm hatalarıyla sevdim benim ona karşı asla yanlışlarım olmadı olsa bile onun bana yaptığı kadar değildi hiç değilse
17 yaşımızdayız ikimizde
17 lik playboy en sevdiğim
ders çalış. üniversitede ne playboylar var ohooo
17 yaşımızdayız ikimizde
Belli17 yaşımızdayız ikimizde
Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha17 yaşındaki derde bak. Güzel bir sonu yok bu ilişkinin. Bence önce biraz kitap oku "anlatma yeteneğin ve cümle kurma becerin" gelişsin. Sonra zaten sağlıklı bir ilişki yaşayacak olgunluğa da gelirsin.
Üniversite, gelecek, meslek, kendini geliştirme gibi dertlerin olsa senin için daha iyiydi.Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?