Lütfen yardımcı olmaya çalışın arkadaşlar :(

Mukemmel birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
9
1
1
34
Selam direk konuya girmek istiyorun sevdiğim çocukla 27 haziranda tanıştık ve o zamanlar bi sevdiği vardı ve ben onu unuttururum diye düşüyodum kız sevmiyor bile sevdiğim çocuğu ben kızla konuştum şütfen ararsa açma falan diye neyse ben dedimki eğer onu seviyosan bana lütfen yol ver falan diye sonra bu bana yol verdi aradan 1 hafta geçti yazdı özür dilerim falan diye (biz çıkmıyoduk sevdiği kız varken ama ben gene de kızla konuşmuştum)

6 ayım mükemmel geçti onunla çocuk tam bir playboy ama bana karşı o kadar naif ve duygusaldı ki tam onu adam ettim diye düşünüyodum (?) ben onu tüm hatalarıyla sevdim benim ona karşı asla yanlışlarım olmadı olsa bile onun bana yaptığı kadar değildi hiç değilse

Onu çok sevdim herşeyimi verdim onun için en yakın arkadaşlarımı kaybettim ve çok mutluyduk beni ailesiyle tanıştırıcaktı hatta onu sürekli aradığım için kuzeni açmıştı ve tanışır gibi olmuştuk beni tüm arkadaşlarına anlatmış ben onu çok seviyorum evleneceğim falan diye...

Ve ben ayrıldım daha doğrusu ona yol verdim en yakın arkadaşıyla çok büyük bi kavga ettiler ve bende en yakın arkadaşımı seçtim (en yakın arkadaşı benimde çok yakın arkadaşım) ve onun yanımda olmaması bana çok koyuyodu çok seviyodum onu onunla ayrılalı 1.5 ay oldu ve 3-4 gün sonra bi istek geldi baktım ondan hikayelerime falanda bakıyor ve tüm en yakın arkadaşları da istek attı sizce yeniden olur muyuz??

Ama bana eğer onunla takılmaya devam edersen beni unut demişti ve o hala yakın arkadaşım

tam onu adam ettim diye düşünüyodum (?) ben onu tüm hatalarıyla sevdim benim ona karşı asla yanlışlarım olmadı olsa bile onun bana yaptığı kadar değildi hiç değilse
kimseyi adam edemezsin ya adamdir yada degil ayrica bu ne biçim ilişki anlamak zor kaç kisilik yasaniyor belirsiz

bir liseliden hic degilse imla kurallari ve anlatim bozukluguna dikkat etmesini beklerdim ben.

bunun yerine ne okudugumu anlamadan "o neydi giz" oldum.

17 yaşında hedef planlamasi yapacakken 'evlenecegim kiz diye tanistirilmak' için heyecan yapmak da cok ilginc...

17 yaşındaki derde bak. Güzel bir sonu yok bu ilişkinin. Bence önce biraz kitap oku "anlatma yeteneğin ve cümle kurma becerin" gelişsin. Sonra zaten sağlıklı bir ilişki yaşayacak olgunluğa da gelirsin.
Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha

Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha
Üniversite, gelecek, meslek, kendini geliştirme gibi dertlerin olsa senin için daha iyiydi.
Mesela noktalama işaretlerini öğrenmekle işe başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…