Lütfen yardımcı olmaya çalışın arkadaşlar :(

17 yaşında çocuklar birbirini adam ediyor, üstelik playboy.

Bak güzelim.
Özellikle bu yaşta ne evliliği?

Önce üniversite okuyun, iş güç sahibi olun. Hala birbirinizi seviyor olursanız evlenirsiniz.

Hepsi geçici hevesler sürekli kızlarla takılan bir. Oğlan cocuguyla beraber olursan tüm okul Hayatın mahfolur .

derslerine odaklan şimdilik sevgili işini askıya al . Abla tavsiyesi :)

İyi bir iliski bana göre nedir biliyor musun ablacım, başın dik, alnın açik herkese, annene, babana ve tüm cevrene gurur duyarak bu benim sevgilim ve kocam olacak kişi diye tanıştıracagın kisiyle birlikte olmaktir iyi bir erkek böyle biridir.

Bi düşün bakalim senin palyboy oyle biri mi?

Ondan daha iyileri üniversitede var.

Üni.ye gitmek icin yapman gereken de belli di mi canım?

Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha
Profil adın da çok manidar, "mükemmel birisi"
Sen mükemmelliği bir erkeğin "evleneceği kız olmak" kadar sanıyor olmalısın. Fakat hayatta daha önemli şeyler var yaşın doğrultusunda. Misal, kendi ayakların üzerinde durmak için kendine ait bir hayat inşa etmek gibi..
Ve bu gerçekler sana fazla geldiğinden öfkeleniyorsun.

Dur sana seveceğin ve beklediğin cevabı vereyim:
üzlme cınm yaaa barışırsnz yol vrme o da yol vrmesn düzelr raht ol

Gerçekten 28 yaşında olmadığınızı söyleyin. Eğer yaş 28 ise ona göre yorum yapacağım.

17 yaşında çocuklar birbirini adam ediyor, üstelik playboy.

Bak güzelim.
Özellikle bu yaşta ne evliliği?

Önce üniversite okuyun, iş güç sahibi olun. Hala birbirinizi seviyor olursanız evlenirsiniz.

Grill oğlum anaokulunda iken ona aşık bir kız vardı o da kızı beğeniyordu

Eğer ikisi de üniversiteyi bitirip meslek sahibi olduğunda da birbirlerine aşık olurlarsa o zaman evlenmeyi düşünenileceklerini söylemişti

Demek ki aradaki eğitim sürecinde bu tarz sağ durular kayboluyor

Konu sahibi konudaki tüm gençlere tavsiyem okuyun okuyun ve okuyun

Ergenlik desem biz böyle değildik.

Severdik sevilirdik ama kimse playboy değildi ya da adam etmezdik.

Sivilcem var diye dünyaya küsen çocuklardık.

Bunlar ne yiyor içiyor da böyle oluyorlar, ilginç.

Canım daha 17 yaşında ne bu acele? Önce biraz büyü hayatınla ilgili adımlar at. Erkekler kaçmıyor bu yaşta zaten ciddi bir ilişki yaşayamazsın. Önüne bak sana tek tavsiyem bu olur. Benim de 18 yaşında kardeşim var. Yaşınız dolayısıyla biraz hızlı davranıyorsunuz. Yapma ablacım. Playboy nedir ya? Ben bu yaşta sana ilişki için tavsiye veremem. Oku hayatını kurtar önce. Sonra zaten olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…