- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
- Konu Sahibi Mukemmel birisi
-
Korkuyorum gördükçe. Büyük de konuşmayayım, kızım var, 17 yaşında böyle olursa benim büyük bir derdim olur buraya konu açacakYeni nesil gümbür gümbür geliyor
17 yaş ve playboy. Küçük delikanlı ya bak sen.17 yaşımızdayız ikimizde
Hahhh ayni seýleri okuduktan sonra bende soyledimm yazan ellerine sağlıkne okudum lan ben
yaşınız kaç ikinizin de? bir ilişkiyi yaşarken iki kişi yaşayın, insanları rahatsız etmeyin onu aradım bunu sordum vs ne gereksiz.
Profil adın da çok manidar, "mükemmel birisi"Benim gayet anlatma yeteneğim gelişti sen hiç merak etme ayrıca 17 yaşında ne gibi bi derdim olmasını bekliyosun bunu diyende bana 20-30 yaşında falandır herhalde komik hahahaha
Selam direk konuya girmek istiyorun sevdiğim çocukla 27 haziranda tanıştık ve o zamanlar bi sevdiği vardı ve ben onu unuttururum diye düşüyodum kız sevmiyor bile sevdiğim çocuğu ben kızla konuştum şütfen ararsa açma falan diye neyse ben dedimki eğer onu seviyosan bana lütfen yol ver falan diye sonra bu bana yol verdi aradan 1 hafta geçti yazdı özür dilerim falan diye (biz çıkmıyoduk sevdiği kız varken ama ben gene de kızla konuşmuştum)
6 ayım mükemmel geçti onunla çocuk tam bir playboy ama bana karşı o kadar naif ve duygusaldı ki tam onu adam ettim diye düşünüyodum (?) ben onu tüm hatalarıyla sevdim benim ona karşı asla yanlışlarım olmadı olsa bile onun bana yaptığı kadar değildi hiç değilse
Onu çok sevdim herşeyimi verdim onun için en yakın arkadaşlarımı kaybettim ve çok mutluyduk beni ailesiyle tanıştırıcaktı hatta onu sürekli aradığım için kuzeni açmıştı ve tanışır gibi olmuştuk beni tüm arkadaşlarına anlatmış ben onu çok seviyorum evleneceğim falan diye...
Ve ben ayrıldım daha doğrusu ona yol verdim en yakın arkadaşıyla çok büyük bi kavga ettiler ve bende en yakın arkadaşımı seçtim (en yakın arkadaşı benimde çok yakın arkadaşım) ve onun yanımda olmaması bana çok koyuyodu çok seviyodum onuonunla ayrılalı 1.5 ay oldu ve 3-4 gün sonra bi istek geldi baktım ondan hikayelerime falanda bakıyor ve tüm en yakın arkadaşları da istek attı sizce yeniden olur muyuz??
Ama bana eğer onunla takılmaya devam edersen beni unut demişti ve o hala yakın arkadaşım
Konu sahibi ve playboy sevgilisi 17 yaşındaymış :)Gerçekten 28 yaşında olmadığınızı söyleyin. Eğer yaş 28 ise ona göre yorum yapacağım.
17 yaşında çocuklar birbirini adam ediyor, üstelik playboy.
Bak güzelim.
Özellikle bu yaşta ne evliliği?
Önce üniversite okuyun, iş güç sahibi olun. Hala birbirinizi seviyor olursanız evlenirsiniz.
Konu sahibi ve playboy sevgilisi 17 yaşındaymış :)
Kv görümce ye gelene kadar playboy kocasının yediği naneleri anlatır.Ay iyi bari. O zaman normal.
Konu sahibi senden en geç iki sene içinde kaynanalı görümceli konu istiyorum. O potansiyeli gördüm sende.
Kv görümce ye gelene kadar playboy kocasının yediği naneleri anlatır.
Ergenlik desem biz böyle değildik.Grill oğlum anaokulunda iken ona aşık bir kız vardı o da kızı beğeniyordu
Eğer ikisi de üniversiteyi bitirip meslek sahibi olduğunda da birbirlerine aşık olurlarsa o zaman evlenmeyi düşünenileceklerini söylemişti
Demek ki aradaki eğitim sürecinde bu tarz sağ durular kayboluyor
Konu sahibi konudaki tüm gençlere tavsiyem okuyun okuyun ve okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?