lütfen yardımcı olun :(

İyide zaten gelecek beklemiyordum onun hayatımdaki yerini sevdiğim için birlikte oldum demiştin ilk yazdığında. Gelecek beklemediğin bir adamla birlikte olup, sonra da geri veremeyeceği birşeyi aldı diyerek ah etmek neden? Eşi tabiki lanet eder ve emin olun hepside bir bir dönüp dılaşıp sizi bulur. Bir yorumunuzda da şerefsiz demişsiniz. Kusura bakmayında evli olduğu halde kızlarla düşüp kalkan adam şerefsizde, evli olduğunu bildiği halde o adamla düşüp kalkan ne ? Birde buradaki birkaç kişiye ah etmişsiniz. Onlarda sizi dönüp dolaşıp bulur merak etmeyin. Batmışsınız daha da batmayın...

Hayır nefret duygum yok.Hiç olmadı.Ben kendime üzülüyorum.Çünkü ne kadar yanlış olsa da çıkarsız bi sevgim vardı.Buna saygı duymasını bekledm karşımdaki adamın.Ama niyeti sevilmek olmayan biriymiş uçkur peşindeymiş göremedim.Yargılayan insanlar da bu cümleden anlarlar belki.Elini daha önce hiiç kimsenin tutmadığı biri olsanız bekar biri olsa karşınızdaki ne değişir sizi kullanıp atsa bi köşeye? Acı aynı acı olur.Tek fark siz mağdur olursunuz ben hak etmiş oluyorum.Ama sonumun böyle olacağını bilseydim asla girmezdim bu yola.Hepinizin başına gelir hayat bu.Bende asla asla dedim geldi işte.Ama bilemezdim.Ailesi için ayrılsaydı benden evine çocuğuna adasaydı kendini hiç sesim çıkmazdı yoluma bakardım.Bi 3. kadın daha girmiş hayatına hatta 4.sü de varmış böyle bi adam mutluluğu hak ediyor da ben etmiyor muyum diye soramaz mıyım şimdi? Yanlış da olsa temiz duygularla sevmiş olmama rağmen,güvenip inanmama rağmen o mutlu ben mutsuzum diye soramaz mıyım? İlahi adalet neden bi tek bana işlemiyor diyemez miyim? Derim.

Bu acıdan nasıl kurtulurum diye soramaz mıyım? Siz aşk acısından nasıl kurtuldunuz diye soramaz mıyım? Konuyu açmamdaki amaç bu.Herkes topa tuttu ama amacından saptı baya.olsun

Gerçekten acı yaşadığını mı düşünüyorsun?
Kaybetmenin verdiği ızdırap olmasın o..
Adam bunları yapmasa şuan hala onunla beraberdin
O masum çocuk ileride babasının annesini yıllarca aldattığını öğrendiğinde alacağın ahları düşündün mü hiç?
Hoş öğrenmese de zaten girmişsin o insanların hakkına
Hastalandığında falan dua ederek kendi vicdanını susturmuşsun sadece

Bile isteye kendi kendini aşık edip sokmuşsun kaosun içine
Nasıl kendi iradenle başlattıysan, şimdi de öyle bitir
Burada da insanlara dayı benim deme

gereksiz alakasız yorumlar..... gıybet mi yapıyorum ben burada ? fal mı bakıyorum?? şakamısınız siz... bir okuyun bakalım o ayetlerin altında yatan anlamları.

tamam suçlu benim herkes ak kaşık daha da cevap vermeyeceğim.

Bakın bunu anlamanız için ancak yaşadıklarımı ve onun bana söylediklerini görmeniz gerekir.Kusura bakma ama ben şerefsiz biri değilim.Niyetim düşüp kalkmak da değildi.Hiç olmadı.Öyle bi kişi olsam neden karşısına geçip ben senden başkasının elini nasılm tutarım artık diye ağlayayım.Siz olayı çok başka yönlere çekiyorsunuz.Niyetim düşüp kalkmak olsa neden arkasından acı çekeyim Allah askına mantıklı mı bu ?

Kaybetmedim ben bir şey.Aksine kazandım.Hayatımın tecrübesi oldu bana.Acı oldu ama oldu.Bi daha bi erkeğe güvenmeden önce 1000 kere düşünmem gerektiğini anladım.Ayrıca da vicdanımı susturmak için yapmadım içimden geldiği için yaptım o dediklerinizi.Birini anlamak için onun yaşadıklarını yaşamanız gerekiyor onu farkettim ben bunca insanın yorumundan.Ayrıca da tekrar söylüyorum onun mutluluk istediğini sanıyordum başka şeyler değil.o yüzden olayı aldatmak olarak göremedim.benim de babam var empati kurabiliyorum.

Bu karakterde birinin mutlu olduğuna ihtimal vermiyorum.Milim milim çıkacak ondan yaşattıkları zaten, sen rahat ol bu konuda.Öyle tabiki de hayat bu kimin ne yaşayacağını kimse bilemez ki.Kınamamakta lazım bu tür şeyleri.Acı aynı acı değişmez ama yine söylüyorum bunu bilerek bu yola girmen, acı çekiyor olmanda en büyük etkenlerden bir tanesi.Kurbansın sadece o herif gene gider başka başka kadınlara, karakter meselesi yine yapar yapacağını.Mutlu olmalısın dua et ki çok zaman geçmeden olması gereken olmuş.Daha da dibe batabilirdin.

Eşi affetmiştir kızına kavuşmuştur mutsuz olması için bi sebebi yok ki artık.İnşallah çıkar ondan bana yaşattıkları çevresine yaşattıklarının acısı benim de isteğim bu ama Daha kötü ne olabilirdi ki? Yanlış da olsa sevmenin bedeli bu kadar ağır olmamalıydı.En azından vicdanlı olmasını bekledim.Ailesi için bırakıp gitseydi tamam asla bu kadar üzülmezdim alışkanlıklarım çok zorlardı yokluğu koyardı ama şerefsizin biriymiş her şeyimi feda ettiğim adam demezdin.Canımı yakan bunlar işte.Çünkü dediğim gibi çok yürekten ve tarifi imkansız bi şekilde sevdim.o tapıyosun bana farkındayım derdi hissederdi bile bunu yani.

Öyleyse size evlilik vaadetmeyen bir adamla neyin birlikteliği bu. Aşık oldum falan demeyin sakın. Aşk bazen vazgeçmek demektir. Siz sadece kendi zevkinizi düşünmüşsünüz, vazgeçmeyi bilmemişsiniz. Başka kadınlarla da birlikte olmasını yedirememişsiniz. Aldatırsa tek sizle aldatsın dimi. Neyse bu konuyla ilgili son yorumum bu. Acımı nasıl hafifletirim diye sormuşsunuz. O acı hafiflemez. Ölene kadar bu vizdan azabı içinizde olacaktır. Olsun da zaten. O adam içinde sizin içinde ilahi adalet tecilli etsin. Bu konuyu da kapattırın bence. Çünkü alacağınız yorumlar sizin acınızı dindirmek yerine daha da kahredecektir.

bencede sen artık cevap verme :121::125::130:

Beş milyonuncu kez söylüyorum başkasına gitmesi değildi ki derdim.zaten o gittiği kızı da kandırmış bi baskasına daha gitmiş.Evet üzüldüm görünce ama eşine koşmadım hemen başkasını buldu diye.Sabrettim sustum üstüme geldi.Sabrettim sustum ailemi aradı.Sabrettim sustum kızla buluşup beni aradı alay ettiler.Sabrettim sustum kızın facebookundan bana hakaret dolu mesajlar attı.Sonra da patladım yeterince açık oldu mu şimdi? Ve duyduğum bi vicdan azabım yok ben doğru bildiğim şeyi yaptım.Eşi de affetmiş olduğuna göre artık azap çekmeme de gerek yok.O telefon konuşmasında ve sonraki zamanlarda çektiğim için ağlayarak anlattım zaten her şeyi kadına.Ayrıca da azap çekmesi gereken kişilerden biri benim ama asıl kişi o adam.Benim vicdanım rahat sadece kendime üzüldüğüm için ve yolumu çizmek istediğim için burdayım

Haklı eleştiriler bunlar üzücü tabi ama bir şey söyleyemem.Herkesin kendi çizgisi kendi doğruları var.Zaten dediğim gibi yanlış bir ilişkiydi en başından ama sevdim insanlar ne derse desin.Hemde ölesiye sevdim.Hala da seviyorum inkar etmiyorum unutmam mümkün bile değil.Ama böyle çok sevip bu kadar çok zarar görmek kötü.Benim için çok zor ondan başkasının elini tutmak koyar.İnşallah başarırım tabi bir gün yeniden sevmeyi.Teşekkür ederim yorumların için :)

vicdan azabı duymuyorum dediğin için yazdığım yapıcı yorumu silme gereği duydum...

Masum birini üzdüğüm için vicdan azabı duydum dedim ama affettiğine göre artık çekmem gereken bi azap kalmadı.Ben kasten üzsem de azap çekeyim ama bunu isteyerek yapmadım ki zorlandırıldım buna nerdeyse.

Allah aşkına yazmamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım. Vicdan azabı çekmiyor musun ? Doğru bildiğin şey mi? Yaşattığını yaşamadan ölme

Üzme kendini, herkes bir şey söyler, kimi evdeki kadına acır, kimi adama lanet eder, kimi seni midesiz ilan eder
Ancak herkes yaşadığını bilir, bence yaptığın hatanın bedelini ödemişsin, yeterince de canın yanmış, ders almışsın
Bırak artık üzerinde düşünerek çözemezsin, önceki mesajlarının bir kısmını okudum şunu hiç unutma; boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan hakkını alacaktır buyrulmuştur, varsa bir alacağın ki bence adamın bazı yanlışlarından ötürü var alırsın, ödeyeceğin bedel varsa da ödersin. Hayat öyle bir şey ki biz bazen insan acizliğiyle algılayamayız sebep-sonuç ilişkilerini. Önemli olan hatandan ders alacak kadar erdemli olman. Bundan sonra yolun açık olsun, inşallah istediğin gibi bir hayatın olur. Bir daha sever misin ? Evet seversin, inan bana sevebilirsin, yolun açık olsun

Son düzenleme:
Allah aşkına yazmamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım. Vicdan azabı çekmiyor musun ? Doğru bildiğin şey mi? Yaşattığını yaşamadan ölme

Bana bu acıyı yaşatan vicdan azabı çekiyor mu? Ya üzülmeme sebep diğer kadınlar? Hadi ben hak ettim tamam eşi hak etmedi.Ben onu üzdüğüm için ağlayarak anlattım ve özür de diledim dedim.Dürüstçe baştan sona her şeyi anlattım.Üzülmesinin tek sebebi de ben değilim vicdan azabı çektim rüyalarıma bile girdi ama affettiğine göre iyi ve evinde ve yaşattığımı da yaşadım zaten.Ben artık geçmişle hesabımı kapattım.Kendime üzülüyorum diyorum.Tek uğraştığın benim şuan geniş çaplı bakın bence olaya.

Bile isteye yaşadığın şeylerin sonucuna katlanmak zorundasın. mağdur edebiyatı yapmana hiç gerek yok
düşmemişsin, kandırılmamışsın neyin tecrübesi bu Allah aşkına
Adam senle birlikte iken şerefsiz olmuyor da 3. kişi girince mi şerefsiz oluyor
Bir yerinden yakalayıp kendini, acılarını yüceltmeye çalışıyorsun ama nafile
Bir daha evli erkeklere bakmazsın, al sana tecrübe
Sevgi falan deme sevgi böyle bir şey değil asla
Neyse neyin yorumu yapıp anlatmaya çalışıyorsam bende
Bol kazançlar o zaman sana

İnşallah sevip güvenebilirim yeniden.Çünkü mutsuz olmayı hak eden bi insan değilim kesinlikle.Kimseyi bilerek üzmedim,karıncayı bile incitmekten korkan bi insanım.Hak ettim ama en çok ben incindim.Bana büyük ders oldu artık herkese güvenmemem gerektiğini anladım.Ama inşallah olur yeniden hepsi.teşekkür ederim anlayışın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…