- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- Konu Sahibi Busenuray06
-
Gayet normal anormal bi durum yokArkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi
Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var
Doğaldır yani ne diyeyim bilemedimolabilir
Peki bu durum senin için, ne tür bi sorun teşkil ediyo?
Yani burda gece sex yapıp sabah hatırlamayan çifti okuyup şaşırdık evet ama senin ki sorgulanacak bi durum değil.
Benin eşim de ayni her uerimi oyniyir sanki uyanikmks gibi dudagimdan öpüyor opmek istemiyirum reddediyorum ama beni yine çeviriyor ve öpüyor falan cunki uykulu iken ee haliyle bende uyuyorum neye uğradığımı şaşırıyorum ve sabah hiç birşey hatırlamıyor evlendikten 1 sene sonra başladı ara ara yapıyor ama birgün yumruğu indircem kafasinaArkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi
Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var
Adı üstünde uyku yarı ölüm yani.
Uyku arasında yaptıklarımızı nerden hatırlayalım
Bi gece hava serindi üstünü örtüyodum uyandı. Dediki ben ölsem beni mezar kabul etmez ama sen kabul ettin. Dedim ne alaka şimdi deli misin ? Şok oldum yani lafa bak. Sabah uyanınca dedimki böyle böyle dedin. Bana dediki saçmalama ben öyle konuşmam
Benin eşim de ayni her uerimi oyniyir sanki uyanikmks gibi dudagimdan öpüyor opmek istemiyirum reddediyorum ama beni yine çeviriyor ve öpüyor falan cunki uykulu iken ee haliyle bende uyuyorum neye uğradığımı şaşırıyorum ve sabah hiç birşey hatırlamıyor evlendikten 1 sene sonra başladı ara ara yapıyor ama birgün yumruğu indircem kafasina
Daha neler neler anlatıyoda bu en efsanelerdenSizin durumda çok degisikmis
Daha neler neler anlatıyoda bu en efsanelerden
[/QU
Sabah verdiği tepki çok komik bizimkide cok nadiren ruya saniyor o ruya degilmiydi diye bana soruyor ama yuzde 90 hatirlamiyor ben anlatinca saf saf bana bakiyor
Bu uyurgezelik gibi Bi hastalıkmış kimisi daha çok ileri gidiyormuş çimdiklemek tek care psikolojik tedavi olmazsa
Benim eşim uykusunda üstümü örtüyor belim açılınca belimi filan örtüyorolur öyle şeyler takılıp konu açmanız bir de cinsellik bölümüne açmanız komik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?