- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Busenuray06
-
anam normal degil mi misal dun ne yedigimi bile untabilirimArkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi
Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var
evet o konuyu bende okumustum hatirladim.Bu konuya benzer bir konu daha vardı . Yani normal bence.
Gece sana sarıldıgını ya da öptüğünü hatırlayıp hatırlamadıgını mı soruyorsun ki?? Ne güzel tadını çıkar.
evet o konuyu bende okumustum hatirladim.hatta o bey daha ileri gidiyormustu falan filan iste.
Anda kal anda, sorgulamaİlk sefer olduğunda cok tuhafima gitmisti uykuda olduğunu bile anlamamistim hani ozledi sevesi geldi diye düşündüm sabah o maksatla sormustum ama hatirlamadigi soyleyip sen ruya gormussun dedi sonrakileri de yine hatirlayip hatırlamadığını merak ettiğim icin sordum suan cidden cok guzel bi durum aşırı ateşli sarılıp öptüğü icin bende cok keyif aliyorum benim korkum bu bilinç alti birsey ise yani zarar verecek birseyde yapabilir mi
anam normal degil mi misal dun ne yedigimi bile untabilirim
evet o konuyu bende okumustum hatirladim.hatta o bey daha ileri gidiyormustu falan filan iste.
Anda kal anda, sorgulama
Ya hatırlamaması normalde o hareketler normal mi bilemedim gerçi herkes normal demiş demekki bildikleri var bende ilk defa böyle bişey duydum ..Arkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi
Eşim gece uyurken uyku halinde iken sarılıyor öpüyor sabah uyanincada hicbir sey hatirlamiyor bunu yaşayan baska kimse var mi yoksa benim eşimde mi bi anormallik mi var
Ya hatırlamaması normalde o hareketler normal mi bilemedim gerçi herkes normal demiş demekki bildikleri var bende ilk defa böyle bişey duydum ..
egwrbiaia yoruvuysa olamaz mi sabah covugu okula goturecem eaime 5 krre anlatim diger cocuklarin yanina gec diye eve geldim hatirlamiyorum diyor:)Unutkan biri degil sadece bu duruma özel birşey sizin dusundugunuz gibi olsa bende hic dert etmem zaten
egwrbiaia yoruvuysa olamaz mi sabah covugu okula goturecem eaime 5 krre anlatim diger cocuklarin yanina gec diye eve geldim hatirlamiyorum diyor:)
Okuyuncu baya güldüm konuyu çünkü aynısı bizde de yaşanıyorArkadaşlar konu biraz değişik aslinda cinsellik bolumune yazilmasada olur ama yinede burda konusmak sanki daha mantikli geldi
peki unutmasi belkide sakardir sizi kizdirmak icin yapiyordurHer seferinde hep ayni seyi unutmasi tuhaf degil mi belki 15 kez tekrarlandi bu durum
peki unutmasi belkide sakardir sizi kizdirmak icin yapiyordur
Bende uykudan uyanip evde ses yapiyolar diye abimle kiz kardesime bagarip yastik firlatmisim ve sizi oldurum diye soylenmisim uyandigimda bana bunu anlatmislardi inanmamistim cunku tek bir an bile hatirlamiyorum oluyor boyle seyler
Öpmeye kalkınca yastığı uzat onu öpsünBenin eşim de ayni her uerimi oyniyir sanki uyanikmks gibi dudagimdan öpüyor opmek istemiyirum reddediyorum ama beni yine çeviriyor ve öpüyor falan cunki uykulu iken ee haliyle bende uyuyorum neye uğradığımı şaşırıyorum ve sabah hiç birşey hatırlamıyor evlendikten 1 sene sonra başladı ara ara yapıyor ama birgün yumruğu indircem kafasina
eşim de yapıyor ara ara, hatta biraz daha fazlasını, sarılıyor okşuyor bayağı, afedersiniz aleti sertleşiyor arkama dayıyor, ben bir şeyler yapacak heralde diyorum ama sonra uyumaya devam ediyor, bilinçli yaptığını sanmıştım en son yaptığında sordum hatırlamadı, şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?