Lütfen Yardımcı olurmusunuz

anam normal degil mi misal dun ne yedigimi bile untabilirim

Gece sana sarıldıgını ya da öptüğünü hatırlayıp hatırlamadıgını mı soruyorsun ki?? Ne güzel tadını çıkar.

İlk sefer olduğunda cok tuhafima gitmisti uykuda olduğunu bile anlamamistim hani ozledi sevesi geldi diye düşündüm sabah o maksatla sormustum ama hatirlamadigi soyleyip sen ruya gormussun dedi sonrakileri de yine hatirlayip hatırlamadığını merak ettiğim icin sordum suan cidden cok guzel bi durum aşırı ateşli sarılıp öptüğü icin bende cok keyif aliyorum benim korkum bu bilinç alti birsey ise yani zarar verecek birseyde yapabilir mi

Anda kal anda, sorgulama

evet o konuyu bende okumustum hatirladim.hatta o bey daha ileri gidiyormustu falan filan iste.

Konuyu gormedim ama benimki aşırıya kacmiyor cok afedersiniz sarilma dudaktan opme o kadar en cok ileriye gittigi sey kulak memesini emmek oldu onun harici birsey olmadi

Ya hatırlamaması normalde o hareketler normal mi bilemedim gerçi herkes normal demiş demekki bildikleri var bende ilk defa böyle bişey duydum ..

Okuyuncu baya güldüm konuyu çünkü aynısı bizde de yaşanıyor Ben bunu kafaya hiç takmamıştım aklıma bile gelmedi birşey mi var diye düşünmek. Alıştım artık böyle yapmaya başlayınca ya hadi arkanı dön sarılayım aşkım diyorum ya da bir kızıyorum hemen geri çekiliyo sabaha hatırlamıyo nasilsa zarar verir mi diye düşünme uyuyo zaten sen böyle yap uykuya kaldığı yerden devam etsin ☺

Bende uykudan uyanip evde ses yapiyolar diye abimle kiz kardesime bagarip yastik firlatmisim ve sizi oldurum diye soylenmisim uyandigimda bana bunu anlatmislardi inanmamistim cunku tek bir an bile hatirlamiyorum oluyor boyle seyler

Bende uykudan uyanip evde ses yapiyolar diye abimle kiz kardesime bagarip yastik firlatmisim ve sizi oldurum diye soylenmisim uyandigimda bana bunu anlatmislardi inanmamistim cunku tek bir an bile hatirlamiyorum oluyor boyle seyler

Yani bu durumun sadece bende olmadigini anlayip iyice rahatladim artik hergun olsada sorun etmem

eşim de yapıyor ara ara, hatta biraz daha fazlasını, sarılıyor okşuyor bayağı, afedersiniz aleti sertleşiyor arkama dayıyor, ben bir şeyler yapacak heralde diyorum ama sonra uyumaya devam ediyor, bilinçli yaptığını sanmıştım en son yaptığında sordum hatırlamadı, şaşırmıştım

Öpmeye kalkınca yastığı uzat onu öpsün

Ben fazla detaya giremedim ama siz resmen tercuman olmussunuz bana teşekkür ederim artik rahatim bu konuda keyfini cikarmaya bakacam diyorum ama gerisi gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…