LÜTFEN YARGILAMADAN KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYARAK CİDDİ YORUM YAPIN BİRİLERİNDEN FİKİR ALMAYA İHTİYACIM VAR

kesinlikle öyle bu son olur paranın idaresini bana vermeyi kabul ediyor aynı iş yerinde çalışıyoruz senden ayrı bakkala bile gitmem diyor

Tedaviye nasil bakiyor? 1000 lira ciddi bir para. Yani bir aylik kira parasindan daha fazla gitti. Ki zaten borçlariniz var.
Bu çok ciddi bir durum, "ben sana hediye almak istiyordum" sempatiklikler ile kapatilcak bir durum degil.

Adam bagimli. "Senden habersiz bakkala bile gitmem" demesi iyiye degil, kötüye isaret gösteriyor. Cok büyük sözler veriyor. Bir iki ay sonra kendine baska bankadan kredi karti çikartip ordan oynamasi muhtemel. Simdi çaresizlikten, köseye sikistigindan öyle söz veriyor.

O duygu gittikten sonra tekrar oynar.

Daha yeni evli oldugunuz için, bir sans daha vermeni anliyorum. Ancak temkinli ol. Kesinlike çok çok iyi korun, çift sekilde (hem kondom+hap/spiral) seklinde.

Bin lira öyle car cur edilcek bir para degil. Ki umarim sadece 1000 liradir ve daha fazlasi degildir.

Kumar ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
Verilen sözlerle, duyulan sevgilerle çözülecek bir şey değildir maalesef.
Bırakın çok sevdiği kadını, bu uğurda evlatlarından vazgeçenleri gördük.
Maalesef doğru. Konusahibi eşinizi tedavi görmesi için ikna edin.

Maaş kartına el koysaniz da, dedektif gibi internetten harcamaları adım adım takip etseniz de eğer yapmak isterse gizlice hiç tanımadığınız insanlardan borç alır çeşitli bankalardan kart çıkarır gizlice yapar yapacağını.
Bu işten aldığı zararı fark etmeli, kafasında bitirmeli.
Tedavi falan da kar etmez başka türlü.
Aslında 5 yaşındaki çocuk bile her türlü zarar olduğunu anlar kumarın. Aklı basından giden adama ne deseniz boş..
Kendimi yerinize koymuyorum.
Bizzat tecrübe ettim duygu durumunuzu anlıyorum.
Size tek tavsiyem onu kontrolden ziyade kendinizi garantiye alın.
Emeğinize sahip çıkın.
Paranızı biriktirin onu Ise borç altına sokup mal edinin. Ödeyecekse onu ödesin. Bankalara gidemesin hiç değilse.
Insallah kısa zamanda akıllanır.

Benim eşimin bekar bir iş arkadaşı da aynı durumda.Surekli iddiaya para yatırır aldığı maaşı oraya bağlar.Hatta geçen maaşında eşime 2000 TL vermiş bunu sakın bana verme demiş.Esimde duruyor parası oynamamak için böyle bir çözüm yolu üretmiş kendisine.Sizde maaş yatınca paranın sizde duracağı şartını kosarsaniz belki duzelebilir.Ciddi bir bağımlılık söz konusu başka türlü bırakmak çok zor yada psikolojik destek alması lazim

Kumar, madde ve alkol gibi bir bagimliliktir. Mutlaka tedavi olmasi gerekir. Kizimin gorumcesinin kocasi yillardir iddaa oynuyormus. Defalarca borcunu odemek icin tefecilere bulasmis. Bagimliligi olmasa, gercekten iyi bir insan. Ama bagimli iste. Esi kocasini seviyor, belki birakir diye umit edip, kredi cekip arkasini toplamaya devam ediyor. Tam tamina 18 yildir.
Kendinizi kandirmayin, soz vererek, sans vererek bagimliliktan kurtulunmaz...Bu konuda cok istekliyse son sans belki tedavi gormek olabilir. O hasta biri, kabul edin.
Allah yardimciniz olsun.

Dusunelecek bir durum yok.
Tabii ki en dogru yol boşanmak.
Hediye konusu bahanedir.
2niz de calisiyorsunuz. Parasi yoksa kredi kartiyla alsin, her ay kucuk bir miktar ödesin. Uygun fiyata da hediyeler cok. Cicek de bir hediyedir, parasi yoksa cicek alsin.
Hep bir bahane.
Dün şikayetvarda sikayetlere bakiyorum, ne cok iddaa sikayetleri varmis. Bu kadar sikayet varsa demek ki, oynayani cok. Bir suru de para kaybetmisler.

Okurken eşlerine ve cocuklarina cok uzuldum.

Çok güzel fikir
Ama adam borç alıyo diyo

Eline geçen parayı direk sana verecegine dair sözlesme yapın aranızda. Siz finanse edin parayı. Bu sekilde parayı istese bile iddaa da yiyemez.. seviyorsa bu kadar gerçekten, kabul eder.
evet bunların hepsini kabul ediyor telefonumu istediğin gibi takip et diyor ve aynı iş yerinde çalıştığımız için yanından bir dk ayrılmam benim maaşımı da senin hesabına yatırtalım diyor

kredi çekmesi imkansız şu anda kredi borcu olduğu için hiç bir banka kredi vermiyor telefonunu da takibe alırsam kimseyle görüşemez zaten biz yazlık yerde oturuyoruz burda sadece 3 ay insan var onun dışında çok çk sakin

ben böyle olacağını bilseydim nişanlıyken bırakırdım ama şimdi henüz 4 ay oldu başka şehire geldim işimi düzenimi kurdum o yüzden bu kadar kolay kestirip atamıyorum

Bence Ayrilma, Severek evlendin birlikte asmaya calismalisiniz bu durumu. Piskologa gitsin seninle, piskoloklarin bu konuda tedavileri oluyor.

(hem kondom+hap/spiral) seklinde.

Bin lira öyle car cur edilcek bir para degil. Ki umarim sadece 1000 liradir ve daha fazlasi degildir.
[/QUOTE]
şu anda kredi çekmesi ya da kredi kartı çıkarması imkansız çünkü sicili sorunlu hiç bir banka vermiyor çocuk içiçn zaten benim sıkıntılarım olduğu tedavi görmem gerekiyordu ama kesinlikle tedaviyi bırakacm asla çocuk istemiyorum

Bizim bir tanıdığın eşi düğünde takılan ne varsa hepsini gizlice kumar borcuna ödemiş. Kız duyar duymaz anında boşadı, bunun borçlarıyla mı uğraşacağım dedi.

Bu tarz kişiler yalan konusunda iyice ustalaşıyorlar, gerçek borçlarını bile bilmiyorsunuz.
Diyelim beraber bütün borçları ödediniz sonra son bir kez daha diye dürtüyor bu insanları ve o son kez hiç bitmiyor.
Araştırmalara göre kumar alışkanlıkları olanların büyük kısmında alkol bağımlılığı da gözleniyor.
Yerinizde olsam yol yakınken yollarımı ayırırdım.

Benim dayım gençliğinden beri oynuyor. Şu an altmış küsür yaşında. Kaç kez yemin etti. Her seferinde bozdu. Çocukları konuşmuyor artık. Yengem kaç kez boşanmaya kalktı. Kredi çekiyor hep. Ama ödeyemiyor. Sonu hapis olacak onun. Bırakması çok zor. Tedavi olması şart.

evet bunların hepsini kabul ediyor telefonumu istediğin gibi takip et diyor ve aynı iş yerinde çalıştığımız için yanından bir dk ayrılmam benim maaşımı da senin hesabına yatırtalım diyor
E iyi canım öyleyse hemen boşan boşan boşan demicem. Birde böyle deneyin bakalım düzelme potansiyeli var gibi..

hasta olduğunun kesinlikle farkındayım zaten son şans gerçekten son ben ne kadar seversem seveyim bana güvenerek iddia oynamasına izin veremem eğer bu şansı iyi kullanamazsa sevgim onunla kalmama yetmez

(hem kondom+hap/spiral) seklinde.

şu anda kredi çekmesi ya da kredi kartı çıkarması imkansız çünkü sicili sorunlu hiç bir banka vermiyor çocuk içiçn zaten benim sıkıntılarım olduğu tedavi görmem gerekiyordu ama kesinlikle tedaviyi bırakacm asla çocuk istemiyorum
[/QUOTE]

Öyle deme, her bankaci kurallara göre oynamiyor. Ki gerekirse bankadan degil, tefeciye bile gidebilir.

Yani eger bir sans daha vermek istiyorsan, çok çok temkinli olmak zorundasin. Ceplerini kontrol etmelisin, online geçmisini, cep telefonunu.

Ki sorun simdi degil, sonra görünür. Simdi bir hisim ile herseyi kontrol edersin ve hersey tabiki temiz çikar. Esin yapacaksa 1-2 ay sonra yapar. Sen biraz kontrolü gevsettiginde ve kendiside kendini suçlu hise etmeyi biraktiginda.

Bu kumar gerçekten de kötü bir şey bence en azından bir psikolojik destek alsın onu şart koyun sizde tamam sana bir şans daha veririm ama sende bu doktora vs. diyin. Umarım her şey gönlünüze göre olur.

Tedavi olsun. Bu da bir çeşit bağımlılık

Buraya bir kez daha yazmıştım malesef ister piskoloğa gitsin isterse milyonlarca kez söz versin değişmiyor aynısı arkadaşımın başına geldi en son 90 bin borcu vardı adamın maaşına el koyulmuştu ne sözler ne tedaviler bomboş boşandılar adam faturasını dahi ödeyemiyo ama devam ediyormuş iddaa oynamaya bence affetmeyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…