- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
kesinlikle öyle bu son olur paranın idaresini bana vermeyi kabul ediyor aynı iş yerinde çalışıyoruz senden ayrı bakkala bile gitmem diyor
Maalesef doğru. Konusahibi eşinizi tedavi görmesi için ikna edin.Kumar ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
Verilen sözlerle, duyulan sevgilerle çözülecek bir şey değildir maalesef.
Bırakın çok sevdiği kadını, bu uğurda evlatlarından vazgeçenleri gördük.
Benim eşimin bekar bir iş arkadaşı da aynı durumda.Surekli iddiaya para yatırır aldığı maaşı oraya bağlar.Hatta geçen maaşında eşime 2000 TL vermiş bunu sakın bana verme demiş.Esimde duruyor parası oynamamak için böyle bir çözüm yolu üretmiş kendisine.Sizde maaş yatınca paranın sizde duracağı şartını kosarsaniz belki duzelebilir.Ciddi bir bağımlılık söz konusu başka türlü bırakmak çok zor yada psikolojik destek alması lazimselam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
Canım bi doktora götür yardım aldır eşine. Tek başına bişey yapamazsıneer şans verirsem ve tekrar oynarsa asla bşr daha fırsat vermem terk ederim
Çok güzel fikir
Ama adam borç alıyo diyo
evet bunların hepsini kabul ediyor telefonumu istediğin gibi takip et diyor ve aynı iş yerinde çalıştığımız için yanından bir dk ayrılmam benim maaşımı da senin hesabına yatırtalım diyorEline geçen parayı direk sana verecegine dair sözlesme yapın aranızda. Siz finanse edin parayı. Bu sekilde parayı istese bile iddaa da yiyemez.. seviyorsa bu kadar gerçekten, kabul eder.
kredi çekmesi imkansız şu anda kredi borcu olduğu için hiç bir banka kredi vermiyor telefonunu da takibe alırsam kimseyle görüşemez zaten biz yazlık yerde oturuyoruz burda sadece 3 ay insan var onun dışında çok çk sakinevet iddia da kumardır. ve sürekli borç ile oynuyorsa kötü bir bağımlılık sahibi eşiniz..
affetmek istiyorsanız affedebilirsiniz tabi ki. fakat kendisinden emin olana kadar kesinlikle korunun ve çocuk yapmayın en önemli tavsiyem bu olur size.
akabinde de eşinizi ivedilikle psikolojik destek alması için yönlendirin.
maaş kartını elinden alın ve mümkün mertebe yakınlarınızı kendisine borç vermemesi için tembihleyin.
umarım kendi kendine gidip bankalardan kredi çekmez.
ben böyle olacağını bilseydim nişanlıyken bırakırdım ama şimdi henüz 4 ay oldu başka şehire geldim işimi düzenimi kurdum o yüzden bu kadar kolay kestirip atamıyorumİyice surundurmeden sans verirseniz en kisa surede tekrar yapar. Size hediye almak icin yapiyormus demek yalaninda boylesi cok guldum saniyorli oyle degince daha kolay affeder beni karim. Aah ah bir arkadasimda kumar oynayan biriyle evlenmek istiyor yapma etme duzelmez diyoruz ama umrunda degil guya duzelecek. Keske bunlari okusa belki akli basina gelirdi
selam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
Tedaviye nasil bakiyor? 1000 lira ciddi bir para. Yani bir aylik kira parasindan daha fazla gitti. Ki zaten borçlariniz var.
Bu çok ciddi bir durum, "ben sana hediye almak istiyordum" sempatiklikler ile kapatilcak bir durum degil.
Adam bagimli. "Senden habersiz bakkala bile gitmem" demesi iyiye degil, kötüye isaret gösteriyor. Cok büyük sözler veriyor. Bir iki ay sonra kendine baska bankadan kredi karti çikartip ordan oynamasi muhtemel. Simdi çaresizlikten, köseye sikistigindan öyle söz veriyor.
O duygu gittikten sonra tekrar oynar.
Daha yeni evli oldugunuz için, bir sans daha vermeni anliyorum. Ancak temkinli ol. Kesinlike çok çok iyi korun, çift sekilde (hem kondom+hap/spiral) seklinde.
Bin lira öyle car cur edilcek bir para degil. Ki umarim sadece 1000 liradir ve daha fazlasi degildir.
selam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
E iyi canım öyleyse hemen boşan boşan boşan demicem. Birde böyle deneyin bakalım düzelme potansiyeli var gibi..evet bunların hepsini kabul ediyor telefonumu istediğin gibi takip et diyor ve aynı iş yerinde çalıştığımız için yanından bir dk ayrılmam benim maaşımı da senin hesabına yatırtalım diyor
hasta olduğunun kesinlikle farkındayım zaten son şans gerçekten son ben ne kadar seversem seveyim bana güvenerek iddia oynamasına izin veremem eğer bu şansı iyi kullanamazsa sevgim onunla kalmama yetmezKumar, madde ve alkol gibi bir bagimliliktir. Mutlaka tedavi olmasi gerekir. Kizimin gorumcesinin kocasi yillardir iddaa oynuyormus. Defalarca borcunu odemek icin tefecilere bulasmis. Bagimliligi olmasa, gercekten iyi bir insan. Ama bagimli iste. Esi kocasini seviyor, belki birakir diye umit edip, kredi cekip arkasini toplamaya devam ediyor. Tam tamina 18 yildir.
Kendinizi kandirmayin, soz vererek, sans vererek bagimliliktan kurtulunmaz...Bu konuda cok istekliyse son sans belki tedavi gormek olabilir. O hasta biri, kabul edin.
Allah yardimciniz olsun.
şu anda kredi çekmesi ya da kredi kartı çıkarması imkansız çünkü sicili sorunlu hiç bir banka vermiyor çocuk içiçn zaten benim sıkıntılarım olduğu tedavi görmem gerekiyordu ama kesinlikle tedaviyi bırakacm asla çocuk istemiyorum(hem kondom+hap/spiral) seklinde.
Bin lira öyle car cur edilcek bir para degil. Ki umarim sadece 1000 liradir ve daha fazlasi degildir.
Tedavi olsun. Bu da bir çeşit bağımlılıkselam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?