LÜTFEN YARGILAMADAN KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYARAK CİDDİ YORUM YAPIN BİRİLERİNDEN FİKİR ALMAYA İHTİYACIM VAR

Sakın çocuk yapma..
Maaş kartım sende kalsın koca bir yalan en fazla 3 ay dayanır.
Yıllar sonra tekrar başlamayacağının garantisi yok bir ömür bu adamın kumar borçlarını öderim beni seviyor diyorsanız devam edin zaten edecek gibi duruyorsunuz.

Boşanın. Nasılsa affediyorsunuz diye devam ediyor ve affettikçe devam edecek.

İddia ne tam olarak bilmiyorum. Fakat kumardır denmiş.

Çocukken, komşumuzun kocası kumar oynardı. Hayli varlıklıydılar. Her şeyleri kumarda kaybedip taşındılar. Bir gece komşu teyze bize sığındı. Adam borçlarına karşılık karısını göstermiş. Alacaklı da eve gelmiş. Kapıda konuşmaları duyunca kadın pencereden atlayıp taksiyle bize kaçmış. Sonra memleketten abisi geldi, aldı. Akabinde deprem oldu, iletişimimiz koptu. Fakat bu olay beni çok etkilemiştir. Çocuk aklımla borç kötü bir şey, insanın annesi de kendisi de gidebilir diye gecelerce uyuyamamıştım. O gün bugün kimsenin 1 kuruşunu almamışımdır.

Siz ona olan güveninizi böyle böyle yitireceksiniz gün gelecek doğru söylese bile içinizde şüphe kalacak ama her konuda ha ben onu değiştiririm diyorsanız unutun o sizi değiştirir kendi değişmez

Bir tanıdık eşi en son borçlardan çıkamayıp evi de satınca boşadı kocasını. 8 yıllık evlilik, 5 yaşında ki çocukla bitti. İddaa yüzünden. Bu bitmiyor, vazgeçmiyorlar. Birde masumluk ayağına yatıyorlar ki sizin eşte var, sana hediye alacak diyeymiş falan. Terapi şart bence, bu bir bağımlılık çünkü.

Yardım alsın . Kumar illeti kolay kolay bırakılan bisey değil yardım almayı kabul ederse öyle şans verin. Ailesine de bahsedeceğinizi söyleyin sonra ne oldu bunlara durduk yere demesinler

eksik bırakmışım tamamlamaya geldim :)Ben şans verdim 9 yıllık evliydim ,bir cocugum vardı,14 yıldan beri tanıyordum falan filan...Belki de benim bahaneye ihtiyacım vardı....İdda da kumar,masada oturup kağıt oynamakta...3.yakalanışından sonra bende güven duygusu tamamen bitti hep acabalar başladı,o da her defasında yakalanmış olmanın mahcubiyeti ile saygısızlıkta nirvana yapmaya başladı.2012 den beri zaman kaybı olmuş sadece o zaman daha herkes yollarına bakmalıymış diyorum şuan...

eer şans verirsem ve tekrar oynarsa asla bşr daha fırsat vermem terk ederim

son kere affedin
Adımın Ayşe olduğu gibi eminim tekrar oynayacak
Kumar öyle kolay bitirilen bir şey değil
Ya doktora gitsin tedavi olsun ya da ayrılmayı düşünün
Gerçekten yazık etmeyin kendinize kumarbaz biriyle ömür geçmez

Evet şansı hak eder. bunun bağımlılık olduğunu kabul edip doktora gitme şartı koşun. Doktora gitmeden eve yanıma yamacıma adım atma de.
Tedaviye başlarsa da kendini mahrum bırakma çık alışverişe

evlenmeden önceki yaptığı bi borç var 15 bin bankaya her ay ödüyor düzenli bide bu ay yaptığı 1000 lira var tabi bunlar sadece iddia borcu unların dışında bizim düğün borçları var bütün kontrolleri bana vermeyi kabul ediyor

kesinlikle öyle bu son olur paranın idaresini bana vermeyi kabul ediyor aynı iş yerinde çalışıyoruz senden ayrı bakkala bile gitmem diyor

tabiki bir ömür ödemem şu anda hastalık olduğunu kabul etmesi benim yanımdan hiç bir şekilde ayrılmayacağını hatta maaşını benim hesabıma yatırtması sözlerini verdiği için son bir şansı düşünüyorum bir daha şüphe bile etsen ne istersen yap diyor ki öyle de yaparım onun borçlarını ödemek için çalışmıyorum sonuçta

Eline geçen parayı direk sana verecegine dair sözlesme yapın aranızda. Siz finanse edin parayı. Bu sekilde parayı istese bile iddaa da yiyemez.. seviyorsa bu kadar gerçekten, kabul eder.

Eline geçen parayı direk sana verecegine dair sözlesme yapın aranızda. Siz finanse edin parayı. Bu sekilde parayı istese bile iddaa da yiyemez.. seviyorsa bu kadar gerçekten, kabul eder.
Çok güzel fikir
Ama adam borç alıyo diyo

iddia da kumar gibi bağımlılık mı yapar peki son bir şansı hak etmez mi dersiniz evliliğimiz henüz çok yeni

evet iddia da kumardır. ve sürekli borç ile oynuyorsa kötü bir bağımlılık sahibi eşiniz..
affetmek istiyorsanız affedebilirsiniz tabi ki. fakat kendisinden emin olana kadar kesinlikle korunun ve çocuk yapmayın en önemli tavsiyem bu olur size.
akabinde de eşinizi ivedilikle psikolojik destek alması için yönlendirin.
maaş kartını elinden alın ve mümkün mertebe yakınlarınızı kendisine borç vermemesi için tembihleyin.
umarım kendi kendine gidip bankalardan kredi çekmez.

İyice surundurmeden sans verirseniz en kisa surede tekrar yapar. Size hediye almak icin yapiyormus demek yalaninda boylesi cok guldum saniyorli oyle degince daha kolay affeder beni karim. Aah ah bir arkadasimda kumar oynayan biriyle evlenmek istiyor yapma etme duzelmez diyoruz ama umrunda degil guya duzelecek. Keske bunlari okusa belki akli basina gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…