Bagimli olan cok cabuk manipule edebilir sizi. Sans verseniz dahi cok dikkatli olmaniz lazim. Sonra bilinmedik yerlerden bir suru borc cikabilirbunların hepsini kabul ediyor zaten aynı iş yerinde çalışıyoruz sensiz tvalete bile gitmem telefonumu bile al istersen diyor
henüz bu kadar ileri derecede değil ama sadece resmi iddia sitesinden iddia oynuyor yani en azından şimdilik öyleKumar alkol uyusturucu gibi bagimliliklarda yalan cok gorulur. Kendini bagimliliktan kurtaramadigi icin cevresine de her tur yalani soyler.kumar masasinda esini teklif eden dahi duydum. Bir an once yardim almali. Bagimlilik konusunda calisan hastaneler var. Eger sonuc alamazsaniz kendinizi uzaklastirmaktan baska careniz olmsz. En azindan cocuk yapmayin. Maas karti vs kendinizde olmasini teklif edin harclik verin.
aslında biraz öyle çünkü bana olan sevgisinden şüphem yok birde bu şansı verirsem seni bir daha şüpheye bile düşürmicem gerekirse telefın bile kullanmam diyorBence siz bir şans daha vermek için can atıyorsunuz, bu çok belli. O yüzden verin gitsin, zaten biz ne dersek diyelim vereceksiniz. En fazla 1-2 ayınızı alır gelip burda “son şansını da kullanmadı ne yapmalıyım” diye konu açmanız.
dün öğrenene kadar öyleydi çünkü inanmıştım ama şu anda ve tamamen bıraktığndan emin olana kadar kesinlikle çoçuk istemiyorum tedaviye de devam etmeyeceğimBirde çocuk için tedavi oluyormussunuz yahu yapmayın, şu şartlarda nasıl çocuk geliyor aklınıza ?
bende kendisine aynı şeyi söyledimSeni mutlu etmek istiyorsa iddia ya vereceği parayı sana versin.
Canım çok üzüldüm yaşadığına. Şans verip vermemek sana kalmış. Sadece sana şunu söyleyebilirim ki oynamaya devam edecek ve sen senelerce bu yüzden üzülüp hem maddi hem de manevi çok sıkıntı çekeceksinselam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim karı koca ikimizde çalışıyoruz. Kocam beni gerçekten çok seviyor bana çok iyi davranıyor gerçekten değer veriyor fakat iddia oynuyor. Defalarca bana yalan söyleyerek bir yerlerden borç bulup avans alıp iddiaya yatırıyor ve ben sonradan öğrenip plan yapıp düzene sokuyorum tam ona güveniyorum tekrar yapıyor. Dün öğrendim ki yine yapmış şimdi benden son bir şans istiyor bir daha olursa ne istersen o olsun ama son kez affet diyor. Bu kadar borca girmesinin sebebi ise seni mutlu edebilmek için sana hediyeler almak için diyor. Biz iddia borcu yüzünden çok sıkışığız bana hiç bir şey alamıyor ama ben ona bu konuda hiç bir şrkilde ima da bulunmuyorum ondan hiçbir şey istemiyorum bana yalan söyleme ben zaten çok mutlu olurum diyorum. Sevgisinden şüphe etmiyorum ama sürekli yalan söyleyip borca girmesi beni tüketti sizce son bir şans vermeli miyim yoksa ayrılmalı mıyım. fikirlerinize gerçekten önem vereceğim ona göre yazarsanız sevinirim.
bende bundan korkuyorum ama şu anda kendi maaşını benim hesabıma yatırtmayı bile kabul ediyorBuraya benzer konularda hep yazdım 15 yıldan fazladır esinizle benzer bağımlılığığı olan bir abim var. Değişmiyor birkaç defa tedavi oldu bunun için ama elde var sıfır.
Artık öyle bir duruma geliyorlar ki yalanla bütünleşiyorlar.
Oynadıkça bambaşka yalanlar, bahaneler. Sizi mutlu etmek istemesi tabi ki bahane, eşiniz bağımlı ve öyle son şans oynamayacağım deyip bitecek birşey değil içindeki durum. Devam ederseniz göreceksiniz sizde.
istersen maaşımı senin hesabına yatıralım bile dedi bebeğe gelince artık kesinlikle istemiyorumAnladığım kadarıyla zaten affetmek istiyorsun.
Bari bu sefer süründür de öyle affet.
Bana bu yaşımda sorarsan tabi ki affetmemmm.
Ama senin yaşında, senin konumunda olsaydım ne yapardım kestirmek güç
En azından bu herif bu illeti bırakmadığı sürece bebek düşünme
Başkalarından alacağı borçlar hatta bankalardan çekeceği krediler demek olur buda muhtemelen. Kötü senaryo cizmek olacak bu ama herşeye hazırlıklı olun, bizzat yaşadığımız durumlar bunlar çünkü.bende bundan korkuyorum ama şu anda kendi maaşını benim hesabıma yatırtmayı bile kabul ediyor
Düzelene kadar bebek yapmabende kendisine aynı şeyi söyledim
Yol yakınken gerçeği gör canım. Oynasın bi ömür sıkıntı yok diyorsan devam et. Çünkü o her seferinde senin için oynuyorum yalanına devam edecek oynadıkça hırs yapacak daha büyük kayıplar olacak. Dini boyutuna zaten hiç girmiyorum ama iddia bi kumar ve bıraktım denilince bırakılmıyor ilerde kadına şiddete kadar gidiyoriddia da kumar gibi bağımlılık mı yapar peki son bir şansı hak etmez mi dersiniz evliliğimiz henüz çok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?